kafayı yiyecegimmm

kafke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
25
0
36
35
Tekirdağ
eşim ne istedigini bilmeyen kendinden emin olmayan biri.evlendik 4 ay oldu. ben çocuk istemiyorum sonumuzun ne olacagı belli degil işi bırakabilirim diyor beni çıldırtıyor ya böyle saçma fikir olabilir mi. ben analiz edemiyorum buyrun sizin yorumlarınızı dinlemek istiyorum.....:

eşim ne istedigini bilmeyen kendinden emin olmayan biri.evlendik 4 ay oldu. ben çocuk istemiyorum sonumuzun ne olacagı belli degil işi bırakabilirim diyor beni çıldırtıyor ya böyle saçma fikir olabilir mi. ben analiz edemiyorum buyrun sizin yorumlarınızı dinlemek istiyorum.....:
biraz daha açarsan yardım edebiliriz belki?

karasız mı ne anlamadım nişanlıykende böyleydi evlenmek konusunda hep beni tereddüte düşürüyordu.ya bir insan ne istedigini bilmez mi.işte evlenecegiz ama nasıl olacak bilmiyorum derdi .şimdide böyle söylüyor.

Yaşlarınız kaç.Erken mi evlendiniz?Emin değilse neden evlilik gibi bi duruma girdi?

Yaşlarınız kaç.Erken mi evlendiniz?Emin değilse neden evlilik gibi bi duruma girdi?

ben 24 eşim 28 yaşında.aslında biz biraz acele ettik gerçi ben biraz duralım evlenmek için erken dedim ama şartlar bizi buraya sürükledi. 28 nisanda nişanlandık 16 agustosta evlendik

Ya ilk zamanlar iki tarafta adapte sorunu yaşayabilir.Evlilik farklı bişey çünkü.Hayatın değişmiş oluyo.Seçeneklerin tercihlerin vs vs..Ama önemli olan birbirinize bağlı kalıp bu süreci birlikte atlatmanız.Yeri gelecek siz ona destek olacaksınız yeri gelecek o size.Ama bazı durumlarda kadınların daha fazla destek olması gerekebiliyo.Siz bırakırsanız karşınızdakide bırakırsa maleseef yürümez...

Ya ilk zamanlar iki tarafta adapte sorunu yaşayabilir.Evlilik farklı bişey çünkü.Hayatın değişmiş oluyo.Seçeneklerin tercihlerin vs vs..Ama önemli olan birbirinize bağlı kalıp bu süreci birlikte atlatmanız.Yeri gelecek siz ona destek olacaksınız yeri gelecek o size.Ama bazı durumlarda kadınların daha fazla destek olması gerekebiliyo.Siz bırakırsanız karşınızdakide bırakırsa maleseef yürümez...

kafamda hep ayrılmak fikri var atamıyorum onu. kendimi eşime veremiyorum tamam herşeyim sensin birlikte herşeyi gögüsleyebirim diyemiyorum malesef..

karasız mı ne anlamadım nişanlıykende böyleydi evlenmek konusunda hep beni tereddüte düşürüyordu.ya bir insan ne istedigini bilmez mi.işte evlenecegiz ama nasıl olacak bilmiyorum derdi .şimdide böyle söylüyor.

En başından her şey bu kadar açıkken , neden böyle bir adamla evlenir bir insan anlamıyorum.
Evlenince nasıl değişebileceğine inanıyorsunuz, onu da çözemiyorum.
Okuyanlara ders olsun hiç olmazsa.:ssz:

eşin doğru söylüyor
apar topar evlenmişsiniz,pişman olmuşsun
bir pişman olacak davranışta daha bulunup hamile kalmamalısın...
hatalar ders çıkarmak içindir,önce evliliğe alışmaya çalışın

Aslında bu sorumluluk duygusunun yaşla alakası yokmuş.Ben evliliğimde bunu öğrendim.Benimki çok daha beter.Benden habersiz gitmiş ev kiralamış yurt dışından gelip.Ben yine yanına gittim eve eşyalar aldım arada gider otururuz belki ona ihtiyacı var diye.Adam bugün telefonda sen gelme ben burda yalnız yaşamak istiyorum azıcık böyle olsun demez mi:2:

Back
X