Beni bir anlayan siz oldunuzşimdi böyle şeylere sinirleniyoruz doğal olarak ama kadının belki de gideceği bir yer yok ve yardım istiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni bir anlayan siz oldunuzşimdi böyle şeylere sinirleniyoruz doğal olarak ama kadının belki de gideceği bir yer yok ve yardım istiyor.
anladım da bana da giydirdiniz yukarda.Beni bir anlayan siz oldunuz
Size ne desem boş kendisine söylüyorum kabulleniyor yaptıklarını tlf elimden çekip kime yazıyorsun dedi ve gördü ne diyeyim şimdi size tutarsızlık neresinde bununAşırı tutarsız neyse siz bilirsiniz bu kadar akıl kafi bizde de kalmadı
Polis olmaz mı ayrıca yanındaymıs adam biliyor burayı burayı bir okusa nereye gittiğini bulsa aynı durum yine olacak yani boşanmadan çöüzm olur mu?şimdi böyle şeylere sinirleniyoruz doğal olarak ama kadının belki de gideceği bir yer yok ve yardım istiyor.
Durumunuza göre süreyi uzatıyorlar birde 6 ayda ya çıkış yada yer degisikliği oluyor tedbiren..Kadın sığınma evine gittim 2 kere sadece 6 ay kalabiliyorsunuz ya sonra ne yapacaksın diyen yok
Sanırım evet kendine fake hesap acmisanladım da bana da giydirdiniz yukarda.
ee tamam iş bulun sığınma evindeyken para biriktirin 6 ay
bu arada nasıl yanında yazabiliyorsunuz eşinizin o da mı okuyor cevapları
Burada mı? Yok artık yaSanırım evet kendine fake hesap acmis
Benim suçum bu pislikligin yaninda kalmak ben bebek istemedim peşimde ayrılmayan kendisi nasıl korunabilirim
yani evet haklısınız da anlamaya çalışıyorum mevzuyuPolis olmaz mı ayrıca yanındaymıs adam biliyor burayı burayı bir okusa nereye gittiğini bulsa aynı durum yine olacak yani boşanmadan çöüzm olur mu?
Bu çocuk doğduğu zaman 2 3 ay sonra yine hamile kalır yazdıgına gore durum bu ayrılmazsa 10 tane falan çocuk olur her sey batar
Öncelikle herkese merhaba
Allahın selamı ve rahmeti üzerinize olsun
Eşimin bilişim ve güvenlik sistemleri üzerine iş yeri vardı küçük kardeşi eşim il dışında çalışıyorken ofisine girip çek defterini çalışıyor gün aşırı tarihlere yüklü kesim yapıyor eşim durumu öğrenince ailesi ile paylaşıyor annesi zararın telafi edilecek şikayetçi olursan sütümü helal etmem diyor eşim bin bir zorlukla çekleri ödedi her şeye haciz geldi ne var ne yok gitti ailesi zararı karsilamadi eşimin piyasada olan alacakları gelmeye başladı bu sefer kapanan iş yerinde kayıp olan pos makinası yüzünden hesaplarına zimmet haczi nedeniyle bloke konuldu ve eşim hakkında yakalama kararı çıktı kiramizi odeyemedik ev sahibi evden attı 1 ay kosuyolu hastanesinin acilinde kaldık eşime yardım sözü veren dost dediği insanlar sözlerini tutmadı bu sıkıntılar yüzünden 1 düşük 1 de 3 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım eşim ile kavga ettik 1 gece kadın sığınma evinde kaldım sonra eşime döndüm şimdi bize zararımız için söz veren ailesinin yanında sığıntı gibi yaşıyoruz intahar etmeyi bile düşündüm eşim durumu iyiyken hep ailesi destek oldu şimdi biz bir lokma ekmek yerken boğazımıza duruyor sanki eşim onların oğlu değil eşimin haberi olmadan durumu cimere yazdım cevap olarak kadın sığınma evine gidin dediler ben yuvamı yıkmak istemiyorum yardım vakıflarına başvurdum cevap bile vermediler kaymakamliga başvurdum 200TL yardım ettiler bir evimiz yok sokakta yazıyoruz evimiz olsa çalışır borcumuzu öderiz eşimin hesabın da borç tutarının fazlası var oradan alın oda yok adliyeye ödenmesi lazımmış eşim ile yatılı çiftlik işi aradık oda yok bir kadın olarak eşimin yanındayım sokakta kalmam gerekiyorsa kalırım en azından namusuma ve bana sahip çıkan kol kanat geren bir adam var bana ayrıl dediler ayrılsam ne olacak önemli olan iyi günü değil kötü günü paylaşmak ben sizlerden bu sıkıntıyı aşmak evimi kurmak ocagimi tutturmek için dualarınızı istiyorum. Dua edende etmeyenden Rabbim iki cihanda razı olsun
Ben bizzat sahidim olaya herhangi bir yalan yok in valide çocukları arasında ayrımcılık yapıyor.sikayet etmeyi düşünüyor arkadaşım fakat şuan orda kalmaya mecburlar