Kafayi yiyecem fikir verin lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fb23 rumuzlu üyeyi çok iyi ve yakından tanıyorum. Eşi evde her işi yapar bulaşık çamaşır temizlik yemek hatta adam sabah ondan önce kalkar ona kahvaltı hazırlar. Adam iflas etti evi boşalttı ailesinin yanına gittiler. Kadın adamın ailesini istemedi kadına eniştesi 8 yıl taciz etmiş ben taciz diyeyim siz anlayın evlendikten 4 ay sonra itiraf etti adama bunu adam gene kapıya koymadı adam yeni yeni durumunu topluyor iyi kötü ev tuttu aç bırakmadı açıkta koymadı haram yedirmedi adam alacaklarını topluyor. İşten atılma sebebi sadece ablası gitti müdürü ile konuştu eniştesi taciz ettiği halde onun evinde kiracı olarak durdu erkek kardeşi iki tokat attı polise şikayet etti eşini şikayet etti eniştesini neden şikayet etmedi hatta ona hediyeler aldı

aaa hosgeldin hastane acilinde yatan diğer arkadaş :KK70:

fb23 rumuzlu üyeyi çok iyi ve yakından tanıyorum. Eşi evde her işi yapar bulaşık çamaşır temizlik yemek hatta adam sabah ondan önce kalkar ona kahvaltı hazırlar. Adam iflas etti evi boşalttı ailesinin yanına gittiler. Kadın adamın ailesini istemedi kadına eniştesi 8 yıl taciz etmiş ben taciz diyeyim siz anlayın evlendikten 4 ay sonra itiraf etti adama bunu adam gene kapıya koymadı adam yeni yeni durumunu topluyor iyi kötü ev tuttu aç bırakmadı açıkta koymadı haram yedirmedi adam alacaklarını topluyor. İşten atılma sebebi sadece ablası gitti müdürü ile konuştu eniştesi taciz ettiği halde onun evinde kiracı olarak durdu erkek kardeşi iki tokat attı polise şikayet etti eşini şikayet etti eniştesini neden şikayet etmedi hatta ona hediyeler aldı
Allah razı olsun iyi ki dikkatli üyeler var ama yine de üzüldüm psikolojisi aşırı bozuk bence

e be kızım ne diye hamile kalıyorsun. sende de var yanlışlar. adam kendini belli etmiş hayırsızım diye. şimdiden sonra aklını başına al kullandırma kendini

bu konu da bi olaylar dönmüş ama anlamadım :D fake hesaplar yalanlar birşeyler var biri bana da anlatsın noluuur çok merak ettim

Aaa ben de safım bana özelden yazdı bu atkadas ben de siz bu kadar bılgıyı nerden bılıyorsunuza gelen soru sormustum
Benim komşum olur kendisi o zaman benim hesabımdan girmiş kendisi yazmış ben forumda sürekli aktif olan birisi değilim zaten

Hayır bu kadar şeye rağmen niye sürekli hamile kalıyorsunuz çocuk yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım.kaza falan degildir üç kere kazayla olmaz çünkü.hem nasıl size bunları yaşayan adamla evlilik hayatını sürdürüp kaza bile olsa çocuk düşünüyorsunuz. hem kaç ay sizin paranızla geçinmişsiniz şimdi mi çalışmanıza izin vermiyor? Inş konu gerçek değildir anlamadım bu çelişkiyi çünkü.

İsteyene adamın telini verim birde onu dinleyin

Eşi evde değil ev tuttu eşyaları gelecek oda boya yapmaya gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X