kahküllerimden bıktım ama seviyorum :(

aysefatmanur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
27
0
6
İstanbul
Arkadaslar başlık biraz saçma gelmiş olabilir ama öyle.Ben kahküllerimi seviyorum yani yakışıyor .Zaten kaşlarımı kapatmak içinde güzel bir yöntem.Ama çabuk yağlanıyor.YAĞLANMAMASI İÇİN NE YAPABİLİRİM?

Sadece kahküllerini yıkasan da olur Ben eskiden kullanırken öyle yapıyodum bi de her gün düzleştiriyodum yoksa başa çıkılmıyo.

Ben de 4 sene once kahkul kullanıyodum ama bakımı cok zordu , her sabah fönlerdim onları ayy ama cok yakıştırırlardı. Benimki de cok cabuk yağlanıyodu sürekli ellediğim için, bence elinizi fazla kahkulunuze goturmeyin fazla da taramayın, gercekten ihtiyac hissettiğinizde tarayın, her gün yıkayın vs. yağlanmaması için fazla yapılacak bir şey yok ne yazık ki.

Benim de kahkülüm vardı geçen seneye kadar çok yakışırdı .
Hatta mahalleden çok muhabbetimin olmadığı bir çocuk gelip gidip " Kekülün çok yakışmış kız " demişti.
Bende çantamdan çıkarıp çıkarıp tarardım çok yağlanırdı her gün duş alırdım ama yine de yağlanmış gibi hissederdim .
Bende sadece kahkülü yıkar fönlerdim .
Çok zor ya . :))

ay bana kahkül demeyin,her seferinde elime bi foto alıp gidiyorum kuaföre,kestirip fönlettiriyorum gayet güzel ama gelgelelim evde banyodan sonra ben ıstediğim şekli veremiyorum,ondan sonra beslemeler gıbı tokalarla tuttur ki uzasın...
aynı hatayı yaklaşık 6 ay once yıne yaptım bıdaha tövbe,Allahtan uzadılar bayağı bidaha buyuk konuşmıyım ama kestirmem kahkül falan çunku kullanamıyorum evde...
blendaxın bır şampuanı var dışında yaprak resmı mı ne var adı aklıma gelmedi,o da sacları fazla yağlandırmıyo....

merhaba; çocukluğumdan beri kahküllerim var :)
kendim keser kendim uğraşırım, artık bi parçam olmuş durumda kahküllerimi topladığımda insanlar beni tanımakta zorlanıyor

yağlanmasına gelince ergenlikten sonra maalesef bende de o soru başladı.
bende bebe pudrası kullanıyorum çözüm olarak ve çok rahatlattığını söyleyebilirim. saçlarımdan önce kahküllerim yağlanıyor, özelliklede yaz aylarında. bende bebe pudrasını hem bol bol alnıma kahküllerimin altına sürüyorum hemde çok hafif kahküllerime sürüyorum. bu şekilde gün boyu tertemiz yağlanmadan kalıyor.

Canım bende perçem kullanıyorum ve benim saçım kıvırcık hemde senin dediğin gibi çok çabuk yağlanıyor sürekli yıkacaksın başka çaresi yok. Benim saçım kıvırcık olduğu için çok gıcık bir kere toplasam anında bozuluyor günde 3 4 kere düzleştiriyorum düşün artıkk.uzatıcam kurtulcam ama bana yakışmıyor işte

Bir çok markanın kuru şampuanı var deodrant gibi oluyor sıkıyosunuz saç diplerini ovup tarıyosunuz yağını oluyor tavsiye ederim:) arkadaşlarda demiş bebek pudrasıda kullanabilirsiniz

merhaba :)

ben de kakül kullanıyorum, kaküllerinizi güzelce fönleyip sprey sıkarsanız gün içinde sağa sola pek uçuşmaz, siz de ikide bir düzeltmek için elinizi götürmeyeceğiniz için daha az yağlanır. bir de düzleştirici yerine fön makinası ve fırça kullanın. düzleştirici gerçekten çok yağlandırıyor. tabi yine de saçınızı her gün yıkamanız gerek, spreyle de, spreysiz de ertesi güne çok yağlanır kakül. arkadaşlardan biri de yazmış, eğer yıkayamayacak durumdaysanız sadece kakülünüzü yıkayın lavaboda, ben de yapıyorum bunu :)

bir de şunu söylemeden geçmeyeyim,sprey sıkmak bazı arkadaşlara çok korkunç geliyor kalıp gibi olacak kafam diye ama şimdi o kadar güzel spreyler var ki (mesela Nivea) , hem çok sert olmuyor saçını, hem de şeklini koruyor. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…