- Konu Sahibi yesilmavigri
-
Kendimi bildim bile çocukluğumdan beri kahküllüyüm. Alnım çok geniş. Kalkülsüz halimi hiç beğenmiyorum ama kahkülden de bıktım artık. Ne yapabilirim? Farklı bir saç modelimi denesem artık kalküllerimi uzatsam mı? Fikirlerinizi söylebilmeniz açısından kalküllü ve kahküllerim yukarıdan toplanmış iki fotoğrafımı ekliyorum.Eki Görüntüle 357596 Eki Görüntüle 357597 Kahküllerim toplanmış fotoğrafımı şimdi gözümü açar açmaz çektim sabah sabah kusura bakmayın
Kendimi bildim bile çocukluğumdan beri kahküllüyüm. Alnım çok geniş. Kalkülsüz halimi hiç beğenmiyorum ama kahkülden de bıktım artık. Ne yapabilirim? Farklı bir saç modelimi denesem artık kalküllerimi uzatsam mı? Fikirlerinizi söylebilmeniz açısından kalküllü ve kahküllerim yukarıdan toplanmış iki fotoğrafımı ekliyorum.Eki Görüntüle 357596 Eki Görüntüle 357597 Kahküllerim toplanmış fotoğrafımı şimdi gözümü açar açmaz çektim sabah sabah kusura bakmayın
çoook güzell saçlarım kıvırcık olduğu için hiç kahkülüm olmadı öyle çok isterdimki... ne zaman düz fön çektirsem hemen kahkül kestiriyorum. bence kahküllüde kahkülsüzde çok güzelsin.
bence ıkısıde cok tatlı bana da kahkul yakısmıyor ıstıyorum ama...uzatabılırsın alnın abartılcak kadar acık degıl bence ...gözlerının guzellıgı cıkmıs ıste
Gerçekten çok açık değil mi alnım? Bana da aşırı geniş gibi geliyor
bence bır de sole atkuyruklu bır resmını gorelım yapıstırarak onden ....ama gayet ıyı alnın
Canım ben 15 yıldır felan kahküllüyüm yani 3 yaşımdan beri hemen hemenO yüzden çok sıkıldım artık. Ellerimle şöyle öndeki saçlarımı arkaya atmak istiyorum havalı havalı Bu arada teşekkür ederim iltifatın için. Kahkülsüz halim gözüme çok garip geliyor, kütük gibi alnım var
Evet 18 yaşındayım, teşekkür ederim beni çok mutlu ettinSana öyle geliyor alnın kesinlikle kütük gibi değil ve gözlerin çok güzel yaşın 18 demek ahh ne güzel cıvıl cıvl bakıyorsun zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?