Saç Kesim Şekilleri Kahküllerimden bıktım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

yesilmavigri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
341
0
46
İstanbul
Kendimi bildim bile çocukluğumdan beri kahküllüyüm. Alnım çok geniş. Kalkülsüz halimi hiç beğenmiyorum ama kahkülden de bıktım artık. Ne yapabilirim? Farklı bir saç modelimi denesem artık kalküllerimi uzatsam mı? Fikirlerinizi söylebilmeniz açısından kalküllü ve kahküllerim yukarıdan toplanmış iki fotoğrafımı ekliyorum. Kahküllerim toplanmış fotoğrafımı şimdi gözümü açar açmaz çektim sabah sabah kusura bakmayın

çoook güzell saçlarım kıvırcık olduğu için hiç kahkülüm olmadı öyle çok isterdimki... ne zaman düz fön çektirsem hemen kahkül kestiriyorum. bence kahküllüde kahkülsüzde çok güzelsin.

bence ıkısıde cok tatlı bana da kahkul yakısmıyor ıstıyorum ama...uzatabılırsın alnın abartılcak kadar acık degıl bence ...gözlerının guzellıgı cıkmıs ıste

Canım ben 15 yıldır felan kahküllüyüm yani 3 yaşımdan beri hemen hemen O yüzden çok sıkıldım artık. Ellerimle şöyle öndeki saçlarımı arkaya atmak istiyorum havalı havalı Bu arada teşekkür ederim iltifatın için. Kahkülsüz halim gözüme çok garip geliyor, kütük gibi alnım var

Sana öyle geliyor alnın kesinlikle kütük gibi değil ve gözlerin çok güzel yaşın 18 demek ahh ne güzel cıvıl cıvl bakıyorsun zaten.

ne güzel gözlerin var tatlım maşallah sana
kahküllüde kahkülsüzde çok güzelsin ikiside çok yakışıyor bence

Bende söylemeden geçemeyeceğim, maaşallah çok güzel gözlerin var. keşke sansürleseydin. nazar deycek
kahkül gözleri ve burnu vurgular bildiğim kadarıyla ve gözlerinde güzel. bi avantaj.

maşallah çok güzelsin kahkül sana ayrı bir hava katmış kesinlikle.bende uzun süre kahkül kullandıktan sonra uzatmaya karar verdim ve uzattımda ama o kahküllü olduğum anları özlüyorum şuan ve tekrardan kestirmeyi düşünüyorum.alnın düşündüğün kafar geniş değil benimkide senin gibi ve bende kahkülsün kullanabildim.ilk başta insana bi garip geliyo alnın açık ama alısıyosun zamanla

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim, alel acele koyduğumdan sansürlemedim Kahkül tam benlik bir şey gerçekten evet ama artık o kadar sıkıldım ki yıllardır kullana kullana

önce maşallah diyim de

canım kahkül sana çok ama çok yakışmış ama kahkülsüz de güzel bence

çeşitli kmodeller verebilirsin

ya da hafif uzun bi kahkül olabilir

bunun biraz daha uzununu düşün böyle uzatıp ortadan ayırabilirsin

kahkülü yakıstırdıgım nadir kişilerden oldun gercekten bıkmasaydın keske cok yakısmıs sana kahkül ama birazda değişik kullanayım dersen sunu bir deneyebilirsin..saclarını tam yandan değilde ortadan veya cok hafif yandan ayır..o zaman alnının iki tarafı kapanır daha az görünür alnının genişliği..benimde alnım böyle kahkül bana yakısmıyor ama yandan kısa percemim vardı..sonra ben bu percemi yavas yavas kaydırmaya basladım tam ortadan değil ama hafif yandan simdi..ve bu haliyle yanlardan toplayabiliyorum bile..ama tüm arkaya veya yana ayırıp yanlara toplayamam..ama ne kadar bıksanda sana kahkülün gercekten yakıstıgını unutma

Saçlarının toplu hali daha hoş gösteriyor
Güzelliğin ortaya çıkmış böyle daha şeker görünüyorsun canım {=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…