Saç Kesim Şekilleri Kahküllerimden bıktım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
yüzün de gözlerin de çok güzel kahkülsüzde kullanabilirsin ama bence kahkül acayip yakışmış sanaa ama kullanmak istemiyosanda kötü bir görüntü yok kahkülsüzde olur bence

Öncelikle maşallah diyeyim sana. cildin çook güzel. kahküllü halin daha hoş kesinlikle böyle devam et

Bence hic degistirme cok yakismis bu kahkül sana gercekten cok masum gösteriyor cok tatli .

Teşekkür ederim canım ama 15 yıldır kullanıyorum artık çok sıkıldım.

Aynen canım ben de artık uzatmayı düşünüyorum. Şu an uzun sayılır bu fotoğraftaki kadar. Ortadan ayırıyorum. Daha da uzatacağım.

Yandan ayırınca hiç yakışmıyor maalesef canım denedim onu, inek yalamış gibi oluyor

2halide yüzüne yakışıo canım bence

Teşekkür ederim canım

Saçlarının toplu hali daha hoş gösteriyor
Güzelliğin ortaya çıkmış böyle daha şeker görünüyorsun canım {=

Bunu birinden duymak çok güzel gerçekten. Çünkü ben hiç toplu halini beğenmiyordum :)

yüzün de gözlerin de çok güzel kahkülsüzde kullanabilirsin ama bence kahkül acayip yakışmış sanaa ama kullanmak istemiyosanda kötü bir görüntü yok kahkülsüzde olur bence

Kahkülsüz kullanırsam eğer yine de önden uzayan kahküllerimi hiç toplamayacağım canım tokayla felan, beğenmiyorum çünkü öyle. Biraz deneyeyim uzatıp, hevesimi alınca tekrar kahkül kestiririm olmadı

Öncelikle maşallah diyeyim sana. cildin çook güzel. kahküllü halin daha hoş kesinlikle böyle devam et

Canım çok teşekkür ederim iltifatların için :) Kahkülümü uzatmaya karar verdim çünkü kendimi bildim bileli kahküllüyüm, insan belli bir zaman sonra değişiklik istiyor.

Her türlü model gider canım yüzün güzel maşallah,uzun süre kehküle alıştığın için,şimdi başka model yapmak sana acayip gibi geliyor.ben dışardan bakan bi göz olarak hepsini yakıştırdım sana canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…