Kahramanmaras///46

dilekciğiiiiiiiim canuuuuum beni şu esengül gacusuna karşu koruduğun ve savunduğun içüüüüün teşkür ederem
ayrıcana şu hastalık konusunda yazdıklarım benüm aşkum içün geçerli deeeel bacum
öyle olan erkekler içün yazdım
şimdi diyeceksinizki suzan gacusu gene herüfünü övdü havalara girdi diyeceksiniz bileyom
e neyapim yani allahta bana böle datlu bi herüf nasip etmüş
darısı esengül gacusuna inş
e tabi heç bir herüf benümkü gadar datlu olamaaaaaaz

pis dedikoducuuuuuuuuu dimek bizi çekiştirecektin haaaaaa yahaladum senüüüüüüüüüü

hemide ablamın neresi buruşuk fıstık gibi gacu maşallah kıskanma canıııııım
nazar etme noolur az ye seninde olur

yok anam yok kismeyi dövme sağol bidenem ama şu esengül gacusunu dövebilin baaa buruşuk deyo gendüne heç bakmeyo

anam şindi nasıl ablamın dedikodusunu yaptırim saaa bacum bayramın 2. günü gelecek beni öldürür vallaaaa

canum benüm herüfüm geldü rahat pırakmeyo çok özlemiş benü ben gaçeyom sanada eyi dedikodular
ayrıcana KURBAN BAYRAMIN MÜBAREK OLSUUUUUUUUUUN
MMUCUUUKSSSS

yalnız imagedeki ekleme yeri değişti. ben en üst demişim. yanlış yazmışım. forum kısmından kopya yapıyorum.

bugün çoğu arkadaşa yolladım. kk aslında daha detaylı anlatım yapmaları gerekiyor. birçok kişi bilmiyormuş ya.

arkadaşlar böyle sorunları olanlar bana msn adreslerini özel mesajla yollasınlar. bende onlara yollayabilirim.

yaaaa benim aşkım şuan çalışıyor çocuklarda dışarı çıktılar bi başıma kaldım

iyi canım ya benimki kurbana gitti.mezbanede sıra cokmuş ne zman gelirse işte.bayram iyi bayramcalığımı giydim bekliorum işte gesmelere ne zmn gşdersek bekliorum valla.ama annemlerden uzak olmakda canımı sıkmıyo deil hani.onlar hep beraber off ya su gurbetlik ne zor:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızıl melek iyi bayramlar canım nasılsın bayram nasıl gidiyor

merhaba canlarim nasilsiniz bayram nasil gidiyo.kurbanlariniz kesildimi.ooo simdi herkezte bir kokusturma vardir.ben oturuyom oleee bos bos.sabah turk arkadaslarla kahvalti yaptik bayramlasma filan oldu.sonrada eve geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…