Kahramanmaras///46

kuşuuuuuuuum bence sen soğuktan anlama yeteneğini kaybetiin.yazıları eksik okuyon canuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.kız senin canın sağolsun beyaww.oooooyyyy ben senin aklını severim balum benüüüüüüüm

betül ablaaaam iyiki doğdun canım beniiiim
bu bayram ne güzel haberler alıyoruz yaaaaa
MUTLULUĞUMUN REÇETESİDE SÖZLENMİŞŞ
benimde ablam geliyooooor
allahım her bayramı böyle güzel karşılamamızı nasip etsin inşallah

kız kızıl meleğim bize vermicenmi yani selam eşk olsun sana demek asiye vermicende kime vericen haaaaaaaa
tamaaaaaaam yazdım bunu bi kenaraa
e hadi ben vereyim sana selam nasılsın bakem ellerine sağlık baklavalarıda yapmışın allahım ağız tadıyla yemeyi nasip etsin şekeriiiiim

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykız ömürüsn valla vermem mi,hani topragım kızmış bana gönlünü almam gerek.allahın selamdır veririz biz alınrsa seviniriz.herkese slmlar.demek ablan gelio ne güsel ya.bnm yanımda kimse yoq yanlızım valla.bnm yerimede eglenin tadını çıkarın olurmu:çok üzgünüm:

yaaaa benimde bi sürü işim vaaaar
deli olucam artık yaaaa kaçgündür ev temizliyorum geri batırıyorlar
anam artık gidip motor taktırıcaaaam olmuyo böyle
baksanıza tuvaletin kapağına kadar kırmışlar
banyoyu mahvetmişler evin anasını ağlatmışlar gelde dinlen hadi
daha ağda yapceeeem kaşlarımı alceeem oooooooooooooy oooooooooooooy bitmeyecek bu işler

olmustur canum nede olsa maraslisin kiz becerikli olur maraslilar malumunuz.elimizden her is gelir evel allah icli kofte borekler corekler baklavalar:teytey:

kızıl meleğim sen iste yeterki canım benim eğlenmezmiyim.hem belki urfayıda gezmeye gideriz. balıklara bi senin için bi kuşum için bi betül ablam için berfinsenam için asiiim için yani hepicanız için yem atceeemama kusura bakmayın etleri sadece kendüm içün yiceeeem

kiz nesutayi noluyo bakeyim aramiza girme tabikide bana selam vercek once klavasaka canummmm)

hic deme yaaaa su agdayi benimde yapmam lazim valla burda kuafor olsa giderim her ay oh mis gibi olur gelirim.:teytey:evde ugrasmasi cok zor su tuylerle her ay yapiyoz mubark geri geliyo:roflol:

kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuum benim görücülerim orta okuldaykene gelmeye başlamışlardı
yandın sen senin kız bu sene gider 1 seneye kadarda torun torbaya karışırsın yaaaaaa
geç bile kaldın seen cigerüüüüm
bari çeyiz hazırlıkları bittimi boş oturma bitmediysede pc başında oyalanacağına otur kızının çeyizini yap tembeeeeeeel
kız gitti gidecek haberi yok

ben cikiyom kizlar size doyum olmaz islerim var ne demisler hayat biter is bitmez hepinizin bayramini en icten dileklerimle kutluyor saglikli mutlu gunler diliyorum(nesutayi,seher kusu, bomba, bersinsena,betus abla, kizil melek, cheguevera)ve diger arkadaslar hepinizi opuyorum

Son düzenleme:
kız asiiii ne gösteriyon kuaföre oranı buranı bacum otur evde yap
nevar sanki 10 dakikalık iş aldığın yer zaten 10 dönümlük arazi değil bacum ikitene kıytırık kıl topluluğu
yada gel ben yapim valla böyük bi zevkle yaparım

canım benim görüşelim tabi kuuuşuuuum senin zati gidişinde dönüşünde muhteşem oleyoo bende artık paldinkle karşılarım seni canum benüm.cüle cüleeee
bende kaçıcam zaten şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…