Kahramanmaras///46

ANAMMMM ABLA SENİN ,İŞİN ÇOK ZORR VALLAHİİ kaydirigubbakcemile3 BEN GELELMEM O KADAR SIKINTIYAA ZATEN O KADAR İSTEMEZLERDE BİR İKİ ÇESİT YETER BİZDEE

anam birde yaranabilsem. yemeklere ikide bir kusur buluyorlar. biri ete sert diyorsa diğeri gayet yumuşak diyor. biri salatanın limonu az olmuş. diğeri pilav yağlı olmuş. çorbaya ses yoktu.klava:

canım ablam özür dilerim ,doğum günün olduğunu yeni öğrendim ,
nice mutlu yıllar iyiki doğdun iyiki varsın ,
ALLAHım sana daha nice hayırlı uzun ömürler nasip etsin ,
ailen ve sevdiklerinle ,seni bizim başımızdan eksik etmesin rabbim .

Canım ablam Doğum günün kutlu olsun..Sevdiklerinle bir ömürboyu mutluluklar diliyorum sana..Dilerim herşey gönlünce olur..En büyük sevgilere,mutluluklara layık mükemmel birisin..İYİKİ VARSIN...Çok Seviyorum seni..Hayatın güzelliklerle dolup taşsın..

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim. evdekiler hala kutlamadı. unuttular.senağlama bende küsüm.klava:

Hadii yaa yamyamların içinde yasıyosun dimekk

ah ah kaderim.cokacimcoook yemek bulamazlarsa evdeki mobilyaları yerler bunlar.sırnaşık şey:roflol:

Ehh o zaman doğum gününü hatırlamamalarına kızmaaa ablaa yamyamlar nee bilsinn doğum günü falann hiiiiiiiiii

tabii canım. onlar zeka özürlü oluyorlar. erkek değiller mi?:1no2: biz kadınlar sadece ince düşünüyoruz. ama kızımda unuttu. yarın evde acık kasırga estirem.kötükedihüso

:roflol::roflol:ablam bu ne tesadüf bende kasırga resmi ekliyordum senin için aynı dakikada yapıştırmışız ay ne komik valla belayız biz:roflol::roflol:adamların elimizden çekeceği var :jeyyar::sm_cool:

Ablaaa bırak yesinler mobilyalarıı ama sen seninn miniğii kolla yanii kediciğii allahh muhafazaa ayyyyy

yemek yemezlerse onu yerler vallahi. ama oda az değil. çırmalamış bugün onları. tırnaklarını kestim.

Esss gürleeeee amaa yağmaaa ablaa yaaa yazıktırr beeeeee [color=" seagreen"] dermişimm amaa demeyomm işte yürrüüüü kim tutar seniiiii irkeekkleree ölümmmm....[/color]

iyi gaz aldım kızlar. artık kim tutar beni.kötükedihüso:sm_cool:

neyse kızlar artık ben kaçam. tatlılar tükenmiş. her ikisi tatlının başına geçmişler. ya bana yazık. meyvalarına kadar verdim di. ay çıldıracam. hadi yarın görüşürüz. öptüm.

Zeynepp anacım sende 3 çocuk varmışş bee ne hamarat mışsınn vallahi tebrik ediyommm kızz senii

maşallah de kız :mymeka:bi yerimi çikdikledim :roflol: kuşum 6 yaş var kuzucuklarımın arasında haziranın 11 de 14 yıllık evli olucaz hayırlısı ile inşallah ALLAHIM 44 yılımızıda beraber görmek nasip etsin inşallah senağlamakocişim şu an tam karşımda ay kız ikimizde duygulandık senağlamaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…