ANAMMMM ABLA SENİN ,İŞİN ÇOK ZORR VALLAHİİ kaydirigubbakcemile3 BEN GELELMEM O KADAR SIKINTIYAA ZATEN O KADAR İSTEMEZLERDE BİR İKİ ÇESİT YETER BİZDEE
canım ablam özür dilerim ,doğum günün olduğunu yeni öğrendim ,
nice mutlu yıllar iyiki doğdun iyiki varsın ,
ALLAHım sana daha nice hayırlı uzun ömürler nasip etsin ,
ailen ve sevdiklerinle ,seni bizim başımızdan eksik etmesin rabbim .
Canım ablam Doğum günün kutlu olsun..Sevdiklerinle bir ömürboyu mutluluklar diliyorum sana..Dilerim herşey gönlünce olur..En büyük sevgilere,mutluluklara layık mükemmel birisin..İYİKİ VARSIN...Çok Seviyorum seni..Hayatın güzelliklerle dolup taşsın..
canım ablam bu güller sana ,gülleri çok sevdiğini biliyorum
Anaaaaa ablaaaaaaa seninn doğumm gününü kutlamadılar mıı evdennn ben tekrardan kutluyorumm bak sanaa tavsiyee ablaa yarınn onlarıı aç bırakkk bencee ceza olarakk
Hadii yaa yamyamların içinde yasıyosun dimekk
Ehh o zaman doğum gününü hatırlamamalarına kızmaaa ablaa yamyamlar nee bilsinn doğum günü falann hiiiiiiiiii
Ablaaa bırak yesinler mobilyalarıı ama sen seninn miniğii kolla yanii kediciğii allahh muhafazaa ayyyyy
Esss gürleeeee amaa yağmaaa ablaa yaaa yazıktırr beeeeee [color=" seagreen"] dermişimm amaa demeyomm işte yürrüüüü kim tutar seniiiii irkeekkleree ölümmmm....[/color]
Zeynepp anacım sende 3 çocuk varmışş bee ne hamarat mışsınn vallahi tebrik ediyommm kızz senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?