Kahramanmaras///46

kızlaaaaar ablam geliyor az kaldı yoldalar bi kahvaltı hazırladım göreceksiniz bi kuş sütü eksik.dedimki gelirken bizim markete uğrayın kızım ne istiyorsa alın ordan dedim benim ablam bende alabilirmiyim orayı komple boşaltabilirmiyim diyo.anam allahtan enüştem bacumu doyurabileyoda yoksa betül ablanın yamyamları gibi bizi yer bu gacu

berfinsena canummm ne küsüyon looooo ne ettim ben saaaa
ben yaşlı yorgun hasta bi gacuyum görmemiş olabülürüm senü zati gözlerim bozuk kulaklarım ağır işeteyo yoksa sen beni sevmiyonmu begenmiyonmuda kızıyon baaa küsmek içün bahanemi arıyon yoksaaa eşk olsun senin yaşlılara heçmi acıman yok bak üzüntümden ne hallara düştüm

kızlar vallahi iki tepsi tatlı yapmıştım. dün biri bitmiş. sabahleyin ikincisi yarılanmış. kavurma silinip süpürülmüş. ay bu kadar yedikleri nereye gidiyor anlamıyorum. bugün onları boykot mu etsem. siparişler verildi. sarma değil. etli dolma istiyorlar. iyi bu. sarma yapmaya gücüm yoktu. sarma dişlerinin kovuğuna yetmeyecekti. sabaha kadar uyumayıp yemişler herşeyi.

yok kız daha sağım. yemek siparişleri aldım. sabaha kadar bulaşıklar dizilmiş. birazdan mutfağa dalış yapacağım. :1shok: kız dolapta bişey kalmamış. bize market yapacak birileri lazım. evdeki semizlikleri yollarsam enerjileri biter. sonra acıkırlar.klava:kötükedihüso

oğlan cuma günü gidecekmiş. balıkesirde arkadaşlarıyla 1 gün birlikte olacaklarmış. eh çocukluğu orda geçti. hem ziyaret olacak, hemde arkadaşıyla dönecek.

cuma günü ev boşalacak. şimdiden içime oturuyor. ondan sonra yemek sorunum olmuyor. aman yesin. ben yesin diye yapıyorum zaten. yalnız kilo alması üzüyor beni.

benimki kilolu maşallah. ama boyda var keratada. 1.85 boy. kilo 100. eh düşün benim halimi. ama benim yaşgünüm kutlandı. herkes yanaklarımdan öptü. fırtına bitti. kızımda mesaj yollamış. telefon ettiler. yani unutulmamış.

kızlar, kızikom bana kk ya mesaj yazmış. duyduk duymadık demeyinde, mutluluktan uçtuğumuz topiğine bakınız. çok mutlu oldum.

niyeeee canımm özellikleee banaaa :roflol: :roflol: klava:klava: hııııııııı naniknaniknaniknanik a zcuk da nazlanayım çok hosuma gidiyoo böyleee lülülülülülühihoyyyt

bizi görmemiş. sana mesaj. pehhhh. kıskandım. :dilcikar:
sende fazla nazlanma. fazla naz aşık usandırır.

olurmuu öle seyy ben hepinizide ayrı ayrı sewiyorumm. seher kusum azcık bana küser qibi olmusta onun qönlünü almaya calışıyodum bennn.. ben hapinizide çooookkk sewiyorumm laelaelaelaelae laelaelaelaelae

takıldım gülüm. bilmezmiyim. sen bizim miniçik kuşumuzsun. seher kuşu duymasın ha.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…