Kahramanmaras///46

ya keşke evin en küçüğü ben olmasaydım. benden küçük kardeşlerim olsaydı. onlara ablalık yapsaydım. ay askcolik gel canum sen benim minik bacum ol. kız çok heveslendim. bari senle teselli bulayım.

nerdeydiniz ya. az daha ben yatacaktım. bekle bekle sıkılmıştım.:dilcikar:

abla valla benimki bi tuhaf oldu ya.resim albümüm vardı ya resimleri gördü sen resimmi koydun dedi.zaten biraz karsı burda olamama anlatamıorum anlamıo.neysew kladırdım resimleri.ya oturunca pc basına gelip baımda ne yapıosun dio ya.abla çok sıkıo beni girerken korka korka böle bişli dicek die:çok üzgünüm::çok üzgünüm:aman abla geldim işte.senden bahsediyorum bak ablam kaç yasında çok iyi diyorum yaptıgımız kötü bişi yoa sadece muhabbet ama anlamıoklava:klava:

hepsi aynı be canım. benimkide ilk zamanlar çıldırıyordu. şimdi alıştı. aslında dinleyen kim. yalnız kotayı aşınca acık söyleniyor o kadar. birde bana yeni pc almayı bile düşünüyor.

hepsi aynı be canım. benimkide ilk zamanlar çıldırıyordu. şimdi alıştı. aslında dinleyen kim. yalnız kotayı aşınca acık söyleniyor o kadar. birde bana yeni pc almayı bile düşünüyor.

ablam kota felan sorun deil.bu beni çok sıkıo.bazı olaylarv oldu bnle ilgili o yüzden birazda ama bende insanım ya:çok üzgünüm:ablam ben lojmanlardayım askeri.allah düşürmesin buraya.bi kaç tane ipsiz it çok afedersin canım yandıgı için böle diorum.bana iftira atmışlar.eşim yeni geldi sayılır.8 aydır yoktu dıs göreve gitti.bnde bana atılan bu iftirayı duydum.anlattım haklı olarak çıkıştı.bişi demedim.şimdi ise işte anladıgın gibi bi kısıtlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:gercekten kötüyüm ya

bende evin en büyük kızıyım.abim var benden büyük.gercekten büyük olmak kötü ya.bende diorumki keşke küçük olsaydım.hani insan elindekilerle yetinmeyi bilmes ya

ay canım. ah o iftiracıların belasını versin. çok zor ya. eh sende normal olanı yapmışsın. eşine söylemekle tabii. bu yüzden eşin seni takdir edecektir.
yalnız dikkatli arkadaş seç. herkezle herşeyi konuşma. insanlar çiğ süt emmişlerdir. bak benim yaşım 55. bu yaşıma kadar bende çok şey gördüm. takma kafana. sen üzüldüğünle kalırsı. elin ağzı torba değilki büzesin.

ablam ya anlamıorum erkekler yapıo bide bunu.ben hakka havale ettim valla gözüme gösteriir inş:Saruboceq:zaman vermeye calışıorum işte.bende yoruldum yeminle.ne istyo bu karılar anlamdım .ablam çekemiolar beni valla ben buna cok sahit oldumda belli etmedim.şimdi ewdeyim işte kimseyle konuşmuyorum.bi net var onuda cok görme diorum hakszmıyım

bende evin en büyük kızıyım.abim var benden büyük.gercekten büyük olmak kötü ya.bende diorumki keşke küçük olsaydım.hani insan elindekilerle yetinmeyi bilmes ya

vallahi küçük olmak ve en büyük olmak çok zor. ben her ikisinide tercih etmem. ama evin en küçüğüyüm. benden sonra olmamış. yerimsenibenmirmirmirmir

yerden göğe kadar haklısın. bende dedikoduyu hiç sevmediğim için kendimi pc ye hapsettim. gezmeyide pek sevmem. çalışma hayatında evimi çok özlerdim. şimdi evime kavuştum. artık gezecek halimde yok. yaşım fazla müsait değil. ufak tefek buluşmalara katılıyorum. oda eşimin zoruyla. git iki insan gör diye zorluyor beni.naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…