Kahramanmaras///46

ablaaa sana bii sırr vereyim mii yasakkelime yaaa nee sevinmesii beee nesutayii hiçtee sevinememiş bombanın gelmesinee. kızz için için dertleniyoo yazıkk dert yandı bana bomba duymasın ama kusumm diyoo :bbo:ablam geldıı agzıı hiç boş durmuyoo hep yiyoo laelaelaelaelae yandık bu ayy maas ablamın yediklerinee gidecekk diyorr :tomato: yazıkk beee . bombaa hocamm nettin öylee acı biraz kardeşine az yee birazz naniknanik misafir dediğin her gördüğünü yermii :oklava: azcık yok ben almıyım dee kibarr olll aaaaaaa

bomba zaten yemeği çok seviyor. ilerdeki hali şimdiden gözümün önüne geliyor.

shakrahr8.jpg

yapmaa yaa ablaa demek görücü üsülü ayyy huyunu suyunu bilmeden. büyük cesaret vallhi bide kayın valide cazgır çıkmışş allahh allaahh kafamçokkarıştı zor iş yahuu iyi baş etmişsin yinede

valla bizim zamanımızda öyleydi. istemesen kusur ararlardı. anladın sen onu.....
ah bir kaynanaydıki sorma. şimdi rahmetli oldu. adı anılınca hala kaçacak delik arıyorum.

:roflol::roflol::roflol: hayyyyy allah sen çok yaşaa ablaa yaaa koptum burda gülmektenn bombaa bunu görüncee bakalım ne yapacakk ne kadarda çok benziyoo bombayaaaa :roflol::roflol::roflol:

özellikle aradım. :sm_cool: saçını başını yolar.kafamçokkarıştı hele beni bir eline geçirse, dümdüz olurum.:smiley-cool:

Çok üzgünüm çoook geleceğimi iyi düşünemiyorum.:Saruboceq: şimdiden dua edeyimde beni silindir gibi ezmesin.-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

demee yaa demek istemiyom diyemıyordunuz ayyy kusurr aranırmış biz sanşlıyız o zaman yaaa bizden sonrakiler daha sanslıı yaa üzüldüm ablaa bee demekk çok çektirdii sanaa kayınvalidenn yazıkk

öf o konuyu hatırlamıyorum artık. yemin etmiştim cenazesine bile gitmeyeceğim diye. :1no2: sözümde de durdum. bende de inat var.:Saruboceq: yinede allah affetsin.

haklısınn abla çok baglandım burayaa ama napimm kafamçokkarıştı içkim yok sigaram yok hovardalığım yok konken partilerim yokk :roflol:sadece bir kk ve maras topiğim varr yaa o nuda çok görmesinn banaa
:dilcikar:

bende üye olduktan nice sonra burayı gördüm. bir katıldım. bir daha çıkamadım.:çok üzgünüm:a.s:1rolleyes:

7 sene oldu öleli. mezarını bile görmeye hala gitmedim. bahanemde yol. malatya nere izmir nere. bu yüzden k.maraşa bile gidemiyorum.

oyyyyyyy oyyyyy kıyamam sana ablaa kimsee sess etmediğinee göree şuçu çok büyükmüşş ehh ne diyim ablam yaa allahbüyükk haklıyı haksızı elbet ayırıp hak edenin hakkını verecek zamanı gelincee

o konuyu hep örttüm. çok ağlattı beni. ilk günden yüzünü açıkça belli etti. istemedi. ölmeye yakın özür diledi ama iş işten geçmişti. neyse aman bırak gitsin. hiç yaramı açmayayım.

yokk bee ablaa benimm uydurmam oo yapsadaa yanii söyleye bilirmii kızz ablasının yanındaa sadecee çok yediğini biliyoruz yaa bombanın bende kızdırmak için yazıyomm

canım şaka olduğunu bizde biliyoruz elbet. takılıyoruz acık. onlar bunu biliyor.:sm_cool::roflol::sm_cool::teytey::teytey:

ablaa bu akşam ikisinide gördümm pc denn buruşuk olmalarını bir kenara bırakırsakk çokk şirin diler yaa çocuklarınıdaa gördümm ayyy çok şekerdilerr.bomba nesutayi ye göre daha hareketlii çok güldük bu akşam biliyon muu çok can kızz ikisidee

nesutayi ile msn de konuştum. oğulcuklarınıda gördüm. bombayı görmedim.:asigim:

Back
X