Kahramanmaras///46

ayrıca oğluşumun doğum gününü kutladığın içinde teşekkürler canım
darısı senin yavruna inşallah

yinede çok riskli. tabii gençler bilir. sevmişlerse söz yok. yinede çocuk yapacakları zaman çok dikkatli olsunlar. eğer kabul edilmişse mutluluklar dileriz.a.s.

benim böyle tepki vermem akrabalarımda olan durumlardan. hep akraba evliliği yapılmış. doğan çocuklar rahatsız. çoğuda öldü. çok acı birşey. bunlardan bir taneside dayımın kızı. cüce resmen. o yüzden ben çok etkileniyorum. belki aşırı tepkim bundan.

kizlar ben geldim yine neler yapiyosunuz.
yarin arkadasima gidecegim
simdi bir guzel eritme margarinli simit yapacagim
yarin arkadasa goturmek icin.

eğer gideceğin yer senin için rahat ve huzurlu biryer ise güle güle git keyfini çıkar gez dolaş eğlen

yaa neden ablacigim sen olmadan bu topogin tadimi olur.ozleyecegiz seni valla

yok kız bir yere gitmiyorum. bir kaçgün işlerim çok. koşturacağım. geldiğimde pc başına geçebilir miyim bilmiyorum. yorgun olacağım. bugün geldim ve tekrar gittim. yarın yine aynı şekilde olacak. bu hafta koşturmam çok.

gule gule git ablacigim seni ozleyecegiz

bu guller benden sana

güller için çok teşekkür ederim.:1hug:

betül ablam nereye gidiyorsun hayırdır

yok cano, bir yere gitmiyorum. işlerim çok bu ara. koşturmadayım.

eğer gideceğin yer senin için rahat ve huzurlu biryer ise güle güle git keyfini çıkar gez dolaş eğlen

kızikom yılbaşında burdaymış. ben bir yere gidemem. hem kediciğimi kimselere emanet edemem.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…