ablam yaa yorma kendini böylee bırak olduğu kadar olsuniş yapmaş güzelde yavaş yavaşş sıkıştırma kendini o kadar verdiğin cevap için teşekkür ederim. kendine iyi bakkkkk
canlarım ben geldim ablam sen çıkmadan yetiştim sevindim valla
sağol ablacığım şimdi yine 10 dakika buz koydum vala hemen eriyor buzlar şişi hala inmedi hayret ediyorum canımda yanıyor halacanım benim geçmiş olsun. şişlerin üzerine buz koydun mu?
bende tam kapatıp yatacaktım. yarın sabah erken kalkmam gerekiyor. ama senin için az daha duracağım.
ablacığım uykun varsa ben seni tutmayım kıyamam ben sana:teselli:
kızz zeynep nolduu beee geçmiş olsunnn benim haberimm yokk abla sana mı geçmiş olsun diyorrr
kızz zeynep nolduu beee geçmiş olsunnn benim haberimm yokk abla sana mı geçmiş olsun diyorrr
aslında gelince uyumuşum. uykum yok. sabahları erken kalkacağım için erken yatmaya çabalıyorum. uyuyacağımdan değil.:1rolleyes:
iş yaparken kemikleri mi çıkmış alah allah pek anlamadım ama çok geçmiş olsunn
kız ne iş yaparken çıkması kaydirigubbakcemile3birine sinirlendim kömür dolu kova merdivende duruyordu bağırıp çağırdım kötükedihüsosonra tekmeyle kovaya bi vurdum her yer birbirine girdi tabi benim ayakta mahvoldu nasıl sinirle vurdumki şükürki ayağımda ayakkabı vardı yoksa daha beter olurdu:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?