Kahramanmaras///46

maaşı alıyorum, bir dağıtmaya başlıyorum. sonra bakıyorum elde birşey kalmamış. kiracıda bu ara kiramı geciktiriyordu. neyse azıcık söylendim. ben o parayı çocuğa yolluyorum. gecikince elde birşey kalmıyor ve sıkıntıya düşüyorum. neyse artık düzenli yollayacak. bende burada kirada oturuyorum. sat diyor kör şeytan. sonra yok diyorum. o bana babamdan yadigar kıyamam. oturmasamda bana zararı yok diyorum. neden evine gitmiyorsun derseniz, ev ankarada. ayrıca çok küçük. 1 oda 1 salon. minnacık bir ev. yeri çok güzel yalnız. ev aynı zamanda çok eski bir yapı. belki ilerde yıkılır ve yerine yenisi yapılır diye sabrediyorum. birde ev arka cephe. çok karanlık oluyor. doğalgazlı ama ısınmıyor. kombi olarak yapıldı ama altı dükkan tamamen. bu yüzden kiracı bile şikayetçi. ama elden bişey gelmiyor.

betül abla çok pozitifsin sen hayranım sana çok enerjiksin birde

sen bitanesin ablam ALLAHIM senin yüzünü hep güldürsün hep mutlu ol inşallah

merhab arkadaslar nasılsınız kaçgündür doktora gidip geliyorum yazamandım ee nasıl gidiyor yeni bi haber varmı

ablam her şey toz pembe olmuyorki, biliyorsun bizim borç sorununu,176 milyardan daha 100 milyarı ödenmedi,ortaklarıylada iyice arasını bozdu,oda haklı,
stres yük hep bizim omzumuzda,çekler yazılırken iyiydi öderken kötü oldu,
hepsindeeşimin imzası var ,30 milyarlık bir çeke haciz kararı gelmiş iş yerine ,
hemen ev yönlendirmiş ortağı,çıldırdım resmen işyerini aradım yerin dibine soktum resmen ,
eşim eve geldi avukatada kızdı,neden eve geldiniz diye eşimede oratğının yönlendirdiğini söyledi
bide ben göndermedim ayakları,adamlar benim evime neden gelsin tıbbi malzemeleri ben evimemi aldım ,ödeyeceğiz deyip duruyorlar ,eşimde tartıştı dün,bize düşen 30 milyardı biz ödedik,
onlarda ödese sorun yok ama
umurlarında değil,çekler üzerlerine olmayınca

kimse yok galiba neyse ben yemek yapmaya gidiyorum öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

che guevera canım bende çıkıyorum ,gidip yemeği hazırlayayım sonra konuşuruz hem biraz kafam dağılır ,ablacığım senide çok öpüyorum bu aralar beni idare ediver yoksa burayı hiç bırakırmıyım

canım bu yüzden bizimde canımız çok yandı. çok şükür davaların hepsini kazandık. allah her şeye muktedir. 5 senedir bu davalarla uğraştık. çok üzüldük. bizi üzenleri allah ne biliyorsa onu yapsın. şimdi adamlar bizden aldıklarını ödeyecekler. buda bir sorun. bizden alırken iyide verirken nasıl olacak bakalım. ilerde bunların mebalini nasıl ödeyecekler. ben çok ağlamıştım. üstelik 2 çocuk üniversitede okutuyordum. ne günlerdi o günler yarabbim. artık geriye bakmayacağım. ama acısı en son geçenlerde çıktı. artık isyan ettim. allahım affetsin. dünde davaların hepsini kazandığımızı öğrendik. içime biraz olsun su serpildi. dilerim bizim gibi olanların allah yüzünü tez zamanda güldürsün.

Şimdi okuyabildim son mesajları.. Sadece şunu söylemek istiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun, sağlık sıhhat versin inşallah. Her şey düzelir, yeter ki canımız sağ olsun, hiç bir şey sizi yıpratmasın bitaneciklerŞeniz Hadi ben katım iyi geceler

iyi akşamlar canlarım nasılsınız ben çok yorgunum.kurstan geldim geleli hiç oturmadım habire pasta yapıyorum yarınada misafirlerim var öğleden sonra kurstan gelince yinee bi koşturmaca beni bekliyor yani.yemekte bir yandan pişiyor.canım çıktı valla.daha kocişim birde gezmeye gidelim diyor dinlenmek yasak bana öldüm öldüm

hiç şikayet etme. biz yıllarca öyle koşturduk. daha gençsiniz. bizim yaşımıza gelince ne yapacaksın bakayım.klava: şaka bir yana, vallahi benim hala koşturmam bitmiyor. allahta bitirmesin.:Saruboceq:

herkeze gunaydinlar canlarimmmmmmmm.
nasilsiniz bakalim ben dun hic giremedim nete.misafirim vardi.
siz bayaa kaynatmissiniz.tum mesajlari okudum.
herkezte bir sikinti.ne oluyoruz kizlar.betus ablam gibi pozitif olalim lutfen
size bir sey soyleyim.bu dunya hic bir sey icin uzulmeye degmiyor.
caniniz sagolsun.hersey duzelir.yerine gelir.
olumden gayri herseye care var UNUTMAYINNNN

uzme tatli canii buda gecerrrrr

[QUOTE="NightRose";4649076]Kıssssss nasılsın şekerimm? Laptopuna geçmiş olsun, öskürük olmuşsırnaşık şey
Bu arada eski form yazılarıma bakmışın bana rtep vermişin çok tekeşür ederimmmdelikafadulden Sen nediyon nasıl vercem şu fazlalıkları, nesutcum kilo almaya uğraşıyo ben de vermeye nası olcak bu işa.s. Ama şimdi azimli suziş sigarayı bırakınca kilo almaya başlayacak ben de senin nefis kahvaltı pohaçalarını yiye yiye kilo almaya devam etceeemm:a015: Verme kardişiiim öyle güsel tarifler verme artık noluuuurkafamçokkarıştı[/QUOTE]

hic deme canim yaaaaaaaa kilo sorunu bendede var.esim basimin etini yiyor hergun.su fazla kilolarini ver diye.az yiycez hayatim+hamur isi yasak+spor

tünaydıın bugün nasılmış bakalım benim canlarım
asicim çok haklısın canım benim hiçbirşeye üzüldüğümüze değmiyor.
herşey gelip geçiyor olan yine bize oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…