kızlar size bir anımı anlatıyım. göreve başlamıştım. çok heyecanlıydım. artık bende bir iş sahibiydim. kendi param olacaktı mutluydum. işe gittim. gururlu ve mağrur bir şekilde. azıcıkta kasılıyordum. öğretmenlik gibi bir mesleğim vardı. okuldan içeri girdim. kimse bana bakmıyordu. çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım. ne bekliyorsam? benim için tören mi olacaktı ki. sonra tontoş müdürümün yanına gittim. kapıyı çaldım. çok ürkektim. ben programımı almaya geldim dedim. müdürüm gel çocuğum otur bakalım şöyle dedi. gösterdiği yere ürkek bir şekilde oturdum. kendide oturdu. günaydın kızım görevin hayırlı olsun dedi. bu laf beni biraz olsun rahatlatmıştı. ama hala çekiniyordum. seni çok tedirgin gördüm dedi. rahat ol ve gülümse etrafa dedi. her önüne gelene günaydın de. o günün sana aydın olmasını dilemiş olursun dedi. gülümse ki güne gülerek başla ve gülerek bitir dedi. o benim kulağıma küpe oldu. her sabah kalktığımda gülümseyerek herkese günaydın derim. yıllar sonra bunun bana ne çok getirisi olduğunu gördüm. çok üzgün bile olsam daima gülümser ve günaydın demeyi asla unutmam.
betül abla çok pozitifsin sen hayranım sana çok enerjiksin birde
sen bitanesin ablam ALLAHIM senin yüzünü hep güldürsün hep mutlu ol inşallah
ablam her şey toz pembe olmuyorki, biliyorsun bizim borç sorununu,176 milyardan daha 100 milyarı ödenmedi,ortaklarıylada iyice arasını bozdu,oda haklı,
stres yük hep bizim omzumuzda,çekler yazılırken iyiydi öderken kötü oldu,
hepsindeeşimin imzası var ,30 milyarlık bir çeke haciz kararı gelmiş iş yerine ,
hemen ev yönlendirmiş ortağı,çıldırdım resmen işyerini aradım yerin dibine soktum resmen ,
eşim eve geldi avukatada kızdı,neden eve geldiniz diye eşimede oratğının yönlendirdiğini söyledi
bide ben göndermedim ayakları,adamlar benim evime neden gelsin tıbbi malzemeleri ben evimemi aldım ,ödeyeceğiz deyip duruyorlar ,eşimde tartıştı dün,bize düşen 30 milyardı biz ödedik,
onlarda ödese sorun yok ama
umurlarında değil,çekler üzerlerine olmayınca
merhab arkadaslar nasılsınız kaçgündür doktora gidip geliyorum yazamandım ee nasıl gidiyor yeni bi haber varmı
iyi akşamlar canlarım nasılsınız ben çok yorgunum.kurstan geldim geleli hiç oturmadım habire pasta yapıyorum yarınada misafirlerim var öğleden sonra kurstan gelince yinee bi koşturmaca beni bekliyor yani.yemekte bir yandan pişiyor.canım çıktı valla.daha kocişim birde gezmeye gidelim diyor dinlenmek yasak bana öldüm öldüm
canım ablam selamlar a.s.nasılsın,
üzülme sen herşey 2. sıraya düşmek gibi olsun onu düzeltiriz ,
ben günlerdir doğru dürüst takılmıyorum ,
oğlum açıyor benim yerime biraz keyiflenirim takılınca diye,
ama inan canım istemiyor hiçbirşeysenağlama
dünde yine oğlum söyledi duygudan ve sihirsensinden gelen mesajları sadece
onlara bakıp ,kutlayıp çıktım
pc açık ama ben kapalıydım-tatlicadiarzu-
hava burada çok kapalı yağmurlu iyice bunaldım,
ev kilma ve sobayla ısınıyor doğal olarak ben de
odadan dışarı çıkınca donuyorumdelikafadulden
ekonomik kriz bütün türkiyeyi mahvetti:a015:
bendede bi ağırlık bi isteksizlik var ,
akşam olup eşim gelip çocuklarda yanımda olunca biraz neşeleniyorum ,
nolucak bu türkiyenin hali ALLAHIM sonumuzu hayırlı etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?