Kahramanmaras///46

bugün ben evde yoktum. eh malum koşturma işi bana düşüyor. birazdanda markete çıkacağım. kedimin kumu bitti. eve ufak tefek birşeyler alayım diyorum. akşama yemek yapacağım. dolma biberim var. eşimde etli dolmayı çok sever. gitmişken kıymada alayım. yanınada çorba ve salata yaptım mı yeter herhalde değil mi? yarında karnıyarık yapayım diyorum. birazda patlıcanım var. bu haftayı böylece kurtarayım. şu yemek derdi çok kötü ya. yemedende olmuyor.

inanın hergün yemek ne yapayım derdi beni yiyip bitiriyor. şöyle 1 ay bu dertten bir uzaklaşsam çok sevineceğim. adam birde gece kalkıp tıkınıyor ya. üstelik bende gizli yapıyor. bir kalkıyorumki yemek bitmiş. hayır yesin ama sağlığına zarar. şeker adamı iyice açboğaz yaptı. birde zayıf. gelde kudurma. onca yediği nereye gidiyor bilmiyorum. ben onun kadar yesem kapılardan geçemezdim.

yarına yemeğim var. tek salata ilave edeceğim. yarına rahatım. yalnız yarın meyveli panda pasta yapacağım. marketten malzemeleri aldım. yine bu günlerde tatlı krizim başladı. demekki vücut istiyor.

kızlar benim pc bozuk olduğu halde ben gelip bakıyorum. sizden çıt yok. olsun gelmeyin. bende kendi kendime yazar çıkarım.

canım ablamm ben işten güçten inan anca fırsat buluyom girmeye şimdide ortalığı toparlayıp yatacağım inşallah.artık sabahları erken kalkıyorum ya erkendende uykum geliyor.
ama varyaaaa günlerim harika geçiyor bu dikiş kursu bana acayip stres attırıyor.insanın uğraşacağı birşeylerin olması ne güzelmiş.
artık burası bana cennet gibi görünüyor tayin mayin istemez oldum.kendimi harika hissediyorum ben yaaa

oğluşuma gömlek dikiyorum bugün provasını yaptım süper olmuş ciğerim pekte sevindi e tabi küçük sıpamda istedi abiyi kıskandı.ilyasımada kurs pek yaradı oda baya sakinleşti ama orda hiç ağzı boş durmuyor sürekli bakkala gidip ıvır zıvcır alıyorum
daha birde akşamdan liste yapıyor sıpa
muz koy annecim kek koy annecim çikolata koy annecim
ama olsun bebişimde kendine geldi hiç değilse

tayfunum öncekigün okulda çok hoş bişey yaşamış ciğerim bi anlatışı vardı sormayın
sınıfa müdür gelmiş en çalışkan öğrenciyi tahtaya çağırmasını istemiş öğretmeninden e tabi oğluşum kalkmış öğretmeni yaz bakalım tayfun demiş
DEDEM BANA KALEM ALDI yaz demiş oda yazmış
müdürde aslanımı öpüp diş macunu hediye etmiş.
anlatırken göklerde uçuyordu aslanım yaaa
allahım inşallah üniversiteyi kazanıp başarılı olduğu günleri mesleğini yaptığı günleride gösterir inşallah

dünde tenefüste müdür nöbetçi öğrenciye çay getirmesini söylemiş tayfunuda odasına davet etmiş
öğrenci çayı getirdiğinde misafirme ver o çayı demiş ve aslanımı bi güzel ağırlamış sohbet etmiş
yaaa anlatamam bi mutlu oluyor görmelisiniz
bende öğle arasını iple çekiyorum neler yaptı bugün diye
ALLAHIM ANNE OLMAK KADAR GÜZEL BİŞEY DAHA VARMI ŞU DÜNYADA
rabbim evlat isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah.
ennelik duygusunu herkese tattırsın rabbim inşallah

che gueveracım canım sen nasıl oldun dr ne dedi bebiş nasıl inşallah bir problem yoktur.
seninde anne olup yavrunu kucağına aldığın günleri görrüz inşallah

zeynepcim dilekcim asicim sizler nasılsınız hepinizi çok özledim.ne var ne yok iyisinizdir inşallah.

kız swethome cadıııı nirdesin sen bebişin nasıl sen nasılsın gebe kalınca bizi unuttun yaaaw.anlat hele hamilelik nasıl gidiyor.

canlarım sizin geleceğiniz yok ben kaçıyorum öptüm hepinizi allaha emanet olun sağlıcakla kalın inşallah

insan kendine uğraş bulunca vakit çabuk geçer. hele o işi severse.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…