Kahramanmaras///46

hele prova isteyen dikişlerden nefret ederim. zamanında çok diktim. tabii annemin zoruyla. şimdi hazır alıyorum. dikmeye değmiyor. bazende keşke ben diksem daha ucuz olur diyorum.

genç kızken birgecede diker. ertesi sabah giyerdim. yalnız tekniği ile dikmezsem annem o diktiğimi giydirmezdi. usta terzinin kızı olmak çok kötüydü. annemin diktiği gelinlik ve abiyelere laf gelmesin diye sözünü dinlemek zorundaydık. benim gelinliğimi bile annem dikmişti. modeli hala çok hoşuma gider. kızımınkini diktirttim. ama annemin diktiklerinin yanında sınıfta kaldı. hiç güzel dikemediler. çocuğum sabaha kadar ağlamıştı. ertesi günü terziye sinir içinde gidişimi hiç unutamıyorum. kadına çok fena bağırıp çağırmıştım.

aslında dikiş bile bir sanat. zor ama güzel bir uğraş. ben bu yüzden dikiş bildiğimi pek söylemem. kızıma dikerdim. fakat kızım beni çıldırtırdı. ikide bir modelini değiştirtirdi. birde ölçüleri yüzünden prova gerektirirdi. şimdi ona ya pantalon veya etek türü dikiyorum. vücut ölçüleri çok farklı. buluz türü dikmiyorum. üst bedeni çok farklı. prova gerekiyor. oda artık üstelemiyor. bu yaz ona şort etekler dikmiştim. kilo almış. tabii az giydi.

insanın kızı olunca dikmek zorunda. çocuklarken giysilerini hep ben dikerdim. yuvaya giderken kıyafet gerekiyordu. herkez hazır alıyorum sanırmış. bende betül butikten aldım derdim. kendim dikiyorum desem sıraya girerler diye korkardım.

kızlar izmir bugün çok soğuktu. ev bir türlü ısınmadı. markete giderken ayaz vardı dün. aslında kar yağmadığı için buraları çok soğuk oluyor. kar yağsa böyle soğuk olmaz sanırım. gece boyunca titredim resmen. ayaklarım bir türlü ısınmadı. çorap ve yün patik giydim banamısın demedi.

neyse ben yine yorgan altına gireyim. oturdukça titriyorum. bu odada biraz soğuk oluyor. şu an ellerim buz gibi. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.

abla maşallahın va r.sabah 5,30 da kahvaltı hazır ,günaydın mesajı hazır,cuma mesajı hazır vallahi allah nazardan korusun. .ama aşk olsun hiç demiyorussnuz ki bu kada bol çeşit kahvaltı varda ..bu saatte işe gimiş hamile kardeşelimizn canı çeker (((((elinde 2 galete birde kiri yumuşak peynir ile bebesini beslemeye çalışan bu insanlara bir ekmek arası yapıp götersek demiyorusnuz.
iyi tamam tamam gelmiyorum kahvaltıya.size afiyet olsun:))))))))))))

canım bebişimize iyi bak. iştahınız artsın diye yapıyorum. cokacimcoook bolca yiyinki minişler sağlıklı olsun. :CüvCüv: öyle kuru kuru kahvaltı yapma. bebişler için en önemli öğündür o. diğer öğünlerde önemli ama kahvaltı en önemlisiymiş. biz dr. ların yalancısıyız.:roflol:

dün gece uyumak nerde. hiç uyuyamadım. sabaha kadar soba yaktım. banamısın demedi. şimdide ateşim çıkmış. başım müthiş ağrıyor. üşümemden belliydi. ev işi yapayım dedim elim kolum kalkmıyor. hala bir titriyor, bir yanıyorum. kendimce tedavi yapacağım.

tamda kızikomun geleceği zaman hastayım. ben onunla gezcektim. bu durumda nasıl gezerim bilmiyorum. halimden şikayetçiyim. iyi olmak istiyorum.

çok geçmiş olsun ablası
ay sen şimdi ıhlamur ayva elma limon kaynat bol limon suyu ile iç .
ben öyle kurtuldum valla hamiş hamiş birde bozğa ve grib oldum ay 2 güne geçridim şükür şimdi azıcık bir nezle gibi bir şey geldi ama bugün olsun oda.
bir şey olmaz.
ay teyzesi sğol kahvaltı için.evde olmayınca kahvaltı edemiyoruz .
işte bebeğimle işe geliyoruz.
ama bugünle çok acıktıryor beni haylaz.
galiba bana kızıyor bir taraftan ama ne yapayım .
sağlıklı olsun bbeğim inşallah
ellerinde öper teyzesi.
darısı sna olsun annaanne ol inşallah bir an evvel

Ablacım çok geçmiş olsun, üşüdüğün için hastalanmışsın. Kendine çok dikkat et battaniyelerin altına girip sıcacık ıhlamurunu iç varsa evde bir spoğukalgınlığı ilacı onu da al, inşallah kısa zamanda iyileşirsin. Hayırlı cumalar, öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…