Kahramanmaras///46

a.skızlar ben KAHRAMAN MARAŞ lıyım türkoğlu ilçesine bağlı şeker oba tüm maraşlılara selam tarhanamızı çoook özledim kayserili lere bile sevdirdim neden tarhanayı çitoz çerez gibi marketlerde satmazlar hem patates cipslerinden daha faydalı yavrularımda bayılıyor. birde bana katılırmısınız bilmem ama maraşımızın fazla tanıtılmadığından şikayetçiyim :1no2:sadece dondurmadan ibaretmiş gibi mesela tarihi, yemekleri,tarhanası,daha sayamadığım bir sürü şey canım memleketim benimŞeniz

merhaba canım
bir ara haşiroğlu marketlere özel ürünler yaptı ama sadece maraşta kaldı galiba.
ben d eistanbulda abone yaptım milleti:))
gözünü sevdiğim memleketimi özel oalrak tanıtmıyoralr gibi geliyor bana .
sanki
ama ben seviyorum ruhumu orada besledim ben.

a.skızlar ben KAHRAMAN MARAŞ lıyım türkoğlu ilçesine bağlı şeker oba tüm maraşlılara selam tarhanamızı çoook özledim kayserili lere bile sevdirdim neden tarhanayı çitoz çerez gibi marketlerde satmazlar hem patates cipslerinden daha faydalı yavrularımda bayılıyor. birde bana katılırmısınız bilmem ama maraşımızın fazla tanıtılmadığından şikayetçiyim :1no2:sadece dondurmadan ibaretmiş gibi mesela tarihi, yemekleri,tarhanası,daha sayamadığım bir sürü şey canım memleketim benimŞeniz

Günaydınlarkaydirigubbakcemile3 Öyle bir anlatmışsın ki merak ettim tarhanananızı:roflol:

merhaba canım
bir ara haşiroğlu marketlere özel ürünler yaptı ama sadece maraşta kaldı galiba.
sanki

:1no2:busene maraşa gittiğimde bir marketten aldım kilosu 8 ytl idi.ama varya harika idi haşiroğlu değildi ama annemler memleketten geldikten sonra sipariş verdi haşir oğlundan ama güzel değildi.zaten marka olduktan sonra bozuyorlar genel olarak öyle değilmi bu hep böyle:1no2:

merhaba canım
sanki

a.sevet maraşta marketlerde var istanbulda da mısır çarşısında vardır diyorlar.ama ben hiç almadım:uhm:

bir maraşlı olarak bayılırım tarhanaya kızlar çorbasına, firiğine, kızartmasına her şeyine aha canım çekti sabah sabah

herkese mrb.Ben de maraş'ta görev yapıyorum.Gerçekten tarhana süper bir lezzet

herkese mrb.Ben de maraş'ta görev yapıyorum.Gerçekten tarhana süper bir lezzet

ahanda maraşlı olmayıp tarhana seven biri daha.
ama firik nasıl miskokulum firik de süper.keşke istanbula gelcek gibi kolay bi şey olsa her hafta isteridm yaızn ama offff offfffffff
ancak tarhaan ile yetiniyoruz buna da şükür

:1no2:busene maraşa gittiğimde bir marketten aldım kilosu 8 ytl idi.ama varya harika idi haşiroğlu değildi ama annemler memleketten geldikten sonra sipariş verdi haşir oğlundan ama güzel değildi.zaten marka olduktan sonra bozuyorlar genel olarak öyle değilmi bu hep böyle:1no2:

canım ,haşiroğlunu sevmiyorum ama ferah pastanesi de özel yapım diye bir tarhana çıakrmuışç
belki istanbulda ki pastanelerinde vardır.
ama yine de ben maraşta doboğlu tarhanasını ve özel yoğurtla yapılanı yani zöel siparişi tek geçerim.
kzıalr hamile hamile canımı çektiriidiniz.evde var ama malesef biraz nem almış.
fırınalmadan yersem tadına varamıyorum.

canım firik ne?daha yemedim

canım tarhananın kurumadan önce ki yarı yaş halidir.
Ve aslında yaızn yada baharda çıkar.
Yumuaktırama farklı bir lezzetit.
Inşallah yazın yada çok sürmez nisn mayıs ta başalr fiirk satışalr her maraşlı akşamalrı yer.
Besem ve ceviz ile yanında .
Off anam offf
avucumu yalayayım.yaş olduğu için günlük tüketilir.
Tarhananın kurumumış hali yani.
Ya aklıma gelsi.yürüyeüş yapmaya gideridk.
Gelirken e firk alırıdk ,hem yer hem yürürüdk.
Nasıl zayıflama ise bu a:))

yürüyüşe her çıkmamda benim de elimde bir şey olur.Güya kilo vereceğiz.Yaza doğru yerim inşallah.Yerken de sizleri hatırlarım

yürüyüşe her çıkmamda benim de elimde bir şey olur.güya kilo vereceğiz.yaza doğru yerim inşallah.yerken de sizleri hatırlarım

valla yazın gelemeyeceğim.sanki.
Ya ben temmuza doğumum geliyor kısmet ise.inşallah.doğumm yaprsam gidemem sen benim yerime firikleri götür canım:))

Hayırlısıyla,sağlıklı bir bebeğin olur inşalah.Geçen temmuzda da ben doğum yapmıştım.Allah kavuştursun

Back
X