Kahramanmaras///46

yazmayı unutmuşum,şimdiden iyi bayramlar,yarın memleketlere gidiyoruz,bayramdan sonra girerim ancak.

merhaba kızlar nasılsınız özledim sizi 4 gün oldu daha yeni açtım bilgisayarı neler yaptınız nasılsınız opuyorumnanaktan

♥ Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Bayramınız kutlu olsun toiğin gülleri ( semasu )
opuyorumnanaktan

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...

benim hep evde geçti yani pek iyi geçmedi

valla ben çok sıkıldım kocamda yok yanımda pek iyi geçmedi

Bayramınız nasıl geÇtı uzun zamandır gıremedım kahramanmaraŞ sayfasına

dermanm sen eşinin yanına gidemedin mi güzelim.
ben seni gittin diye düşünüyordum. şimdi çok üzüldüm vallahi.opuyorumnanaktan

bayramda ben çok yoruldum. çocuklar yanımda olunca onlara özel hizmet gerekti.
zaten bir hafta öncesi temizlik telaşıyla uğraşmıştım. üstüne üstlük bir sürü aksilikler oldu.
en başta çamaşır makinesinin hafızası bozulmuş. arifeden önce sular genel olarak kesildi.
tabii ben krizlere girdim. arife gününe pek iş bırakmayı sevmezdim. ama yapmak zorunda kaldım.
bu yüzden sarma ve tatlı işi olmadı. hazır almak zorunda kaldım. hazırı hiç sevmem. ama mecburen aldım.
şimdi hala o yoğun koşturmanın halsizliği üzerimde. opuyorumnanaktan

yok konsolosluk kapalı canım 15 gün öncedne kapalıymış ben yeni öğrendim tatlım sende bayramda yorulmuşsun iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…