bu pazar gününü ben yatarak geçirdim. eh artık hakkım dinlenmek. dün gece sabaha kadar pc de oyun oynadım.delikafadulden sabahta yatayım dedim. ama ne mümkün telefonum hiç susmadı. eh evde de kimsecik yok. tek başımayım. azıcık tembellik edeyim dedim. :jeyyar:
pc me yeni bir oyun yükledim. beni alıp götürdü. evler apartmanlar yapıyorsun. evlere eşyalar koyuyorsun. karakterler yaratıyorsun. çok güzel bu oyun. gece yine oynarım. alkisalkisalkis
opuyorumnanaktan
seni ancak diptisdiptis'in sayesinde taniyabildim :kedi: nedenini biliyorsun ablacim kaydirigubbakcemile3
Artik rahatim,malum evlendik stres bitti kaydirigubbakcemile3
Resimleri Evlilik hazirligi bölümde, Albümler'e ekledim ablacim.
Evin resimlerini de yakinda ekleyecegim, ufak tefek eksiklerimiz var onlari da tamamlayinca insallah sizlerlede paylasacagim opuyorumnanaktan
resmini buldum canım. yorumumuda bıraktım. senin adına çok mutlu oldum. allah tüm sevenleri buluştursun. Şeniz
evinin resimlerinide merakla bekleyeceğim canım.opuyorumnanaktan
oh hayat senin masallah ablacim kaydirigubbakcemile3 oyun kurdu'da olmussun kim tutar artik seni kaydirigubbakcemile5
bende geldim ama işim var kısa durcma kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
simdi okudum ablacim, cok mutlu oldum,tekrar cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan
insan evde yalnız olunca oyalanacak şeyler arıyor. kedim var ama yinede iş bitince ne yapacağımı bilemiyorum.
tv izlemeyi hiç sevmiyorum. benim ilgimi çeken birşey yok.
şu sıralar sims2 oyunumla haşır neşir oluyorum. 3. versiyonuda çıktı. onunda tüm serisini toplayacağım.delikafadulden
zaten ben pc ye o oyunlar sayesinde başladım.:roflol::roflol:
yapacakta 10 yıl sonra sanırım kaynanm ve eltimle oturacağım eltim şimdi arabistanda tatlım
sims midelikafadulden sims 1 var bende,tiryakisi olmustum bir zamanlar opuyorumnanaktan
derman canim hosgeldinn Şeniz
oda var bende. tüm serisi. şimdi 2 nin tüm serisini tamamladım. 3 e başlayacağım. her ikisinide pc kaldırır. 4 çekirdekli zira. bayağı yüksek benim pc. ex damadım toplamıştı bana.kötükedihüso
resimler nerde bulamadım ben nerden gircem
ben evde yalnız oturuyorum. kız kardeşini ziyarete gitti. benim oğluş kocaelinde. onuda yolculadımdı. dersanede göreve başladı. formasyon almak için uğraşıyor oğluş. kızda eşinden 3. senede ayrıldı. kk da yazılmıştı. şimdi o moral toplamaya uğraşıyor. benden haberler bunlar.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?