Kahramanmaras///46

oh hayat senin masallah ablacim kaydirigubbakcemile3 oyun kurdu'da olmussun kim tutar artik seni kaydirigubbakcemile5

resmini buldum canım. yorumumuda bıraktım. senin adına çok mutlu oldum. allah tüm sevenleri buluştursun. Şeniz
evinin resimlerinide merakla bekleyeceğim canım.opuyorumnanaktan

bende geldim ama işim var kısa durcma kızlar umarım hepiniz iyisinizdir

oh hayat senin masallah ablacim kaydirigubbakcemile3 oyun kurdu'da olmussun kim tutar artik seni kaydirigubbakcemile5

insan evde yalnız olunca oyalanacak şeyler arıyor. kedim var ama yinede iş bitince ne yapacağımı bilemiyorum.
tv izlemeyi hiç sevmiyorum. benim ilgimi çeken birşey yok.
şu sıralar sims2 oyunumla haşır neşir oluyorum. 3. versiyonuda çıktı. onunda tüm serisini toplayacağım.delikafadulden
zaten ben pc ye o oyunlar sayesinde başladım.:roflol::roflol:

bu ekran mı değişmi kk hiç güzel olmamış dar gibi geldi bana

canım k.maraş sizler sayesinde yine canlanmaya başladı. ay çok mutlu oldum.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

yapacakta 10 yıl sonra sanırım kaynanm ve eltimle oturacağım eltim şimdi arabistanda tatlım

sims midelikafadulden sims 1 var bende,tiryakisi olmustum bir zamanlar opuyorumnanaktan

derman canim hosgeldinn Şeniz

bilmiyorum artık canım nasıl geçecek umarım herşey yolunda olur sen ne yapıyordun

sims midelikafadulden sims 1 var bende,tiryakisi olmustum bir zamanlar opuyorumnanaktan

derman canim hosgeldinn Şeniz

oda var bende. tüm serisi. şimdi 2 nin tüm serisini tamamladım. 3 e başlayacağım. her ikisinide pc kaldırır. 4 çekirdekli zira. bayağı yüksek benim pc. ex damadım toplamıştı bana.kötükedihüso

amaning kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

resimler nerde bulamadım ben nerden gircem

benim dügün resimleri kast ediyorsan burdan bakabilirsin canim

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/308875-mutluluk-recetemin-mutlulugu.html

ben evde yalnız oturuyorum. kız kardeşini ziyarete gitti. benim oğluş kocaelinde. onuda yolculadımdı. dersanede göreve başladı. formasyon almak için uğraşıyor oğluş. kızda eşinden 3. senede ayrıldı. kk da yazılmıştı. şimdi o moral toplamaya uğraşıyor. benden haberler bunlar.opuyorumnanaktan

hatırladım çok güzel bir gelin olmuşsun canım adında mutluluk gibi esengül

evet hatırladım eskiden her sabah günaydın mesajı atardın eski günlere döndük cnaım

okumustum ablacim ve cok üzülmüstüm.Umarim her sey gönlünce olur.
Oglun'un görevide hayirli olsun zemuszemus

eskilerden sadece ücümüz variz herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…