Kahramanmaras///46

iyim canım bende aranıza geri döndüm

iyiz canım sen nasılsın sanada iyi hafta sonları

ıyız artık kımse gırmıyor bır zamanlar berfın daĞÇıÇeĞı sen ven vardık Çok ıyıydı bende bır kaÇ gÜndÜr gırıyorum

ıyı canım ıŞte yolculuk var ÖnÜmÜzdekı ay arabıstandayım eŞımle 3 aydır ayrıyız ınŞ Özlem bıtecek

bende sende önce evlendim mayıs ayında demek ki bekar kalmadı bizde :)

senin resminde varmıydın gördün mü acaba koydun mu resimlerini

valla çok bakıyorum resimlere bakarım tekrar canım

oh artık derman ve mutluluk reçetem yine bizlerle birlikte. kızlar mı deyim hanımlar mı.:roflol: çok özlemiştim sizleri. şükür kavuşturana.
evli hanımlar olarak, neler yapıyorsunuz bakalım. ev işleri inşallah sizi bunaltmıyordur.:sm_cool:
mutluluk reçetem düğün resimlerini ben görmedim. nereye koydun resimleri. bende bakmak isterim. evinin resimlerini koydun mu. ne çok soruyorum değil mi.:roflol: insan sevdiklerini merak edermiş.opuyorumnanaktan

bu pazar gününü ben yatarak geçirdim. eh artık hakkım dinlenmek. dün gece sabaha kadar pc de oyun oynadım.delikafadulden sabahta yatayım dedim. ama ne mümkün telefonum hiç susmadı. eh evde de kimsecik yok. tek başımayım. azıcık tembellik edeyim dedim. :jeyyar:
pc me yeni bir oyun yükledim. beni alıp götürdü. evler apartmanlar yapıyorsun. evlere eşyalar koyuyorsun. karakterler yaratıyorsun. çok güzel bu oyun. gece yine oynarım. alkisalkisalkis
opuyorumnanaktan

seni ancak diptisdiptis'in sayesinde taniyabildim :kedi: nedenini biliyorsun ablacim kaydirigubbakcemile3
Artik rahatim,malum evlendik stres bitti kaydirigubbakcemile3
Resimleri Evlilik hazirligi bölümde, Albümler'e ekledim ablacim.
Evin resimlerini de yakinda ekleyecegim, ufak tefek eksiklerimiz var onlari da tamamlayinca insallah sizlerlede paylasacagim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…