Kahramanmaras///46

haklısın miskokulum. babaannem anlatırdı. çok zor günler yaşamışlar. zaten k.maraş çok savaşlar yaşamış. tarihini okudum. özellikle elbistanla ilgili. insan memleketinden uzakta kalsa, her karışı hakkında bilgi almak istiyor.

merhaba kızlar. hepinizi özlemişim. uzun bir süredir buradan uzaktım. facebooktan bir türlü kopamaz oldum.opuyorumnanaktan

haklısın miskokulum. genelde arkadaşlarımız orada. son zamanlarda burayı çok ihmal eder olduk.opuyorumnanaktan

merhaba,ben kahramanmaraşlı değilim,ızmirliyim ama kızım bir kahramanmaraşlıya aşık olunca biz de kızımın 2.düğünü için oralara gittik insanlarınız çook misafirperver bizlere nasıl hizmet edeceklerini şaşırdılar,yemekleriiz,dondurmanız,çarşınız tarihiniz görülmeye gezilmeye değer yerler,giderken ne işimiz var diye huysuzlanan eşim bile bayıldı...damadımızda çok iyi niyetli ve saygılı bir insan zaten oranın kültüründe yetişmiş ve biz şükürler olsun ki çok memnunuz....Bu bölüme bunları yazmayı borç bildim....herkese sevgiler.....

combine hatırlıyorum canım,hatta bize sormuştun.Şuan herşeyin iyi olmasına ve mutlu olmanıza sevindim

meraba arkadaşlar, nasılsınız görüşmeyeli,iş yoğunluğu nedeniyle pek bakamıyorum topiğe. arada okuyorum yazdıklarınızı.
görüşmek üzre, hoşçakalın.

gece gece uyku mu tutmadı ablam?Artık ıssız buralar

canım benim bir kedim var biliyorsun. sabaha karşı beni uyandırıyor. tuvaleti gelmiş oluyor. odanın kapısı kapalı olduğu için çıkamıyor. haliyle kalkmak zorundayım. tabii bende çoğu zaman erken yatıyorum. uyanıncada pc başına geçiyorum. kaydirigubbakcemile3
bu yüzden o saatte burada takılmışımdır.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…