Kahramanmaras///46

tünaydın canlarım. başım müthiş ağrıyor.
dün geç vakte kadar eşimle uğraştım.
grip olmuş. ay bir naz bir niyaz sormayın.
resmen bittim. bugünde perişan halde kalktım.
hiç iş yapasımda yok. ama mecburen yapacağım.

geçmiş olsun ablacım,erkekler hiç hastalanmasa keşke,ne kadar nazlı oluyorlar,ben hep derim ,eşimle oğlum hasta olacağına hep ben olayım diye

haklısın miskokulum. erkeklerin hastalığı zor oluyor. neyse iyileştide rahatladım.
şimdide oğluşum gelecek. onun hazırlığı ve telaşı sardı beni. çok özledim keratayı.opuyorumnanaktan

Selammmm kızlarrr bende maraş gelinii olucammmm.nufus kagıdımda maraş elbistan yazcak yaniiiii :) benide alırmısınız aranıza :) maraşlılar ne sever ne yer içer bilgilendirrmisiniz o yemeklerden ögernim yani :) bide şiveleri nasıldır maraşlıların

dadlu_qirl gelinimiz olacaksın demek. bende elbistanlıyım. k.maraşlılar acıyı çok sever. buna alış bence.

günaydınlar...
mersin'den döndüm,kısa bir tatil oldu
üzüldüm ablacım
dadlu girl hoşgeldin,ben maraş'ın en çok ekşili çorbasını ve tarhanasını sevdim

miskokulum çok kısa olmuş tatilin. bende bu yarıyıl tatillerinde çocuklarla ankaraya anneciğime giderdim. şimdi bundanda mahrum kaldım. çocuklar büyüdü. onlar yanıma gelir oldular. anacığımda beni bekler oldu. yazın 1-2 günlüğüne yanına kaçmak istiyorum. tabii yazlığına gidebileceğim. ankaraya özlemim sürecek yine.

haklısın miskokulum. gurbet bizim şansımız oldu. allahtan uzak sayılmıyoruz. tatillerde de olsa kısa süreli görüşüyoruz. ama bazı zamanlar buna isyanda etmiyor değilim. özellikle hastalık zamanları. ha diyince gidemiyorsun.
opuyorumnanaktan

günaydınlar....hayırlı cumalar
haklısın ablacım,gönüller bir olsun :)

izmir bu sabah yağmurluydu. sonra hava açtı. öyle güzel bir hava vardı ki biraz çıkıp yürüyüş yaptım. eve geldiğimde ter içindeydim.opuyorumnanaktan

oooh ne güzel,beni bıraksalar akşama kadar yürürüm,ama nerdeee
bugün 12 Şubat,Maraş'ın kurtuluşu,top sesleri geliyor,düşününce ne çilelerden sonra geldik bu günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…