Kahramanmaras///46

ben kedilerden korkuyorum,küçükken kocaman bir kedi kovalamıştı,ne korkmuştum ama...

herkese merhabalar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz benim ülkemin bütün güzel hanımlarıııııııııııopuyorumnanaktan

miskokulum ben kedilerle büyüdüğüm için pek korkum yok. rahmetli babacığım bir hayvan dostuydu. hatta emekli olduğunda akvaryum-kuş üzerine dükkan açmıştı. bizlerede bu sevgiyi aşılamıştı. uzun seneler bu dükkan vardı. bunun yanında evimizde kedimiz ve köpeğimiz eksik değildi. tabii evimiz buna müsaitti. şimdi apartman katlarında sadece kedi besleyebiliyoruz. balıkesirde görev yaparken evim müstakildi. kedim, köpeğim, tavşanım, muhabbet kuşum, papağanım, tavuk ve güvercinlerimiz vardı. eşim başta getiriyordu. oda babam gibi hayvan dostu. haliyle çocuklarımda düşkünler. bende alışık olduğum için kabulleniyorum galiba.

ay ben illa onun tüyüne dokunmalıyım. yumuşacık oluyor. bu yüzden evde besliyorum. temiz olduğunu bildiğim için rahaça dokunabiliyorum. hem aşılarınıda ihmal etmiyoruz. daima kontrol altında.
tabii senide anlıyorum canım. benim birkaç arkadaşım seviyorlar, fakat yanına yaklaştığı zaman kaçacak yer arıyorlar. o yüzden çileğim benim kucağımdan yere inemiyor.kaydirigubbakcemile3

hayvan dostlarımızda resmi var. topiği kızım açtı yalnız. onun kedisi gibi görünüyor.opuyorumnanaktan

selam maraşlılar, ben de k.maraştayım görev icabı. muğlalıyım ama olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…