Kahramanmaras///46

nihayet buluştunuz. bu bir ilk oldu. sizin adınıza çok çok sevindim. şimdiye kadar bunu başaramamışlardı. resim bulanıkta olsa sizleri tanıdığıma memnun oldum. inşallah devamı gelir.
resim için endişelenmeyin. kim eklediyse altta edit yazılı yerden tekrar yazıya girip o kısmı siler. yinede kimse oradan kopyalayamaz sanırım. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.

evet nihayet buluştuk.Resmi ben ekledim ama beceremiyorun bu resim ekleme işini.Hiç edit falanda göremiyorum :):):)

selaaammm... fotoyu gördüm ben çok sağol göknurcum bana göründü foto ilk açılırken bulanık sadecesonra düzeliyor biraz... miskokulumla göknurcum ikisi de çok tatlı insanlar maşallah, çok uyduk birbirimizie iyi ki tanışmışım....
yazılı haftası olduğundan yoğunum ...

göknur85 canım aslında eklemişsin. galiba ufak eksikliklerin olmuş sanırım. resmin üzerine tıklayıp bekleyecektin. açılan yeni resimin yan tarafında bu resmi yerleştir kısmında forum yeri var. orayı kopyalayıp, buraya yapıştıracaktın. en zor tarafı becermişsin bence.
kızlar bu buluşmalar sizleri zamanla çok mutlu edecek. biz bunu izmirde sık sık yapıyoruz. ben bu sene katılamadım. ama aklım hep onlardaydı inanın. aslında katılmayı çok arzu ediyordum. moral bozukluğumu arkadaşlarıma yansıtmamak için uzak durduydum. bu sene çok istiyorum. arkadaşlarımı çok özledim zira. inşallah buluşmalarımız yine başlar. bende oradan sizlere sevgilerimi yollarım.

merhabalar.....
ben yarın memlekete gidiyorum inş,şimdiden bayramınız kutlu olsun.Yola çıkacaklar kazasız belasız gidip dönsün inş.

iyi bayramlar herkese...
ben de pazar günü muğla ya gidiyorum ailemin yanına. hepimiz kazasız belasız gider geliriz inşallah...
öpüyorum hepinizi

selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli.BULUŞMA HABERİNİZİ ALDIM ÇOK SEVİNDİM NE GÜZEL OLMUŞ.:)))
bendende size yeni haberler var.malumunuz epeydir giremiyordum nete.girsemde bakıp kapayıveriyordum.bütün bunların sebebi tabiki 7 haftalık bebişim oluyor.düşük tehlikesi sebebiyle pek fazla oturamıyorum.bulantılar başdönmeleri vs vs malum rahat bırakmıyorlar.şu 3 ayı atlatayım inşallah bol bol görüşürüz.hepinizi kocamaaan öpüyorum.ALLAHA EMANET OLUN

♥ Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
Hayırlı ve bereketli bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
iyi bayramlar

bugün bayramın birinci günü. huzurlu ve sessiz. inşallah hep böyle devam eder.
yarın kocaelinden yatılı misafirim geliyor. iki gün kalıp dönecek. bizim için değişiklik olacak.
hepinizi öpüyorum.

kaç gündür buraya uğramamışım. nihayet bayram ve tatil bitti. misafirimizide dün yolculadık.
aslında bilet bulmak için çok mücadele ettik. sonunda bir tane bulduk. ama ne zor işmiş.
bu yüzden kızcağızda bizde tedirgin olduk. bayramdan birşey anlamadık desem yeridir.
artık bir müddet dinleneceğim. koşturmak beni yordu. hepinizi öpüyorum.

merhabalar.....
site çok farklı geldi gözüme.
umarım güzel bir tatil geçirmişsinizdir,çabucak bitti yaaa

aaa evet ya ne olmuş bu siteye böyle
alışamıycam yakında sanırım...
merhaba miskokulum, nasılsın kimse gözükmüyor hiç nette:18:
iyi vakit geçirdik teşekkürler

site cidden kötü olmuş yaw.Tatilde bitti.Gerçekten çok kısa sürdü bende hiçbirşey anlamadım bayramdan ama keyifli geçti kısa ve öz :).Yine de kazasız belasız gittik geldik allaha şükür.

bizim kızlar toplanmış. merhabalar hepinize.
sabah kapalıydı kk.
bir bakayım dedim açılmış.
bu halinede alışacağız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…