Kahramanmaras///46

selam hemşolarım. uzun zamandır buralara bakamadım. malum oğluşum okulu bitirip geldi. iş derdine düştü. formasyon almak istedi. bu sene kısmet olmadı. artık seneye şansını deneyecek. kızım uzun bir süre işsiz kaldıydı. nihayet telekoma sözleşmeli girebildi. o sürede eşimin işleri ters gidiyordu. tam düzeldik derken yeni sorunlar çıktıydı. yeni yeni kendimizi toparlar gibiyiz. tabii bunlar benide etkiledi. pc ile uğraşmak bile istememiştim. birde ev kalabalıklaşınca işim bir türlü bitmez oldu. eh ben dahil 4 kişi ve iki kediyle uğraşmak zor. artık gençte değilim. çabuk yoruluyorum. ama aklım ve gönlüm sizlerleydi. bundan sonra uğramaya uğraşacağım. hepinizi öpüyorum. Şeniz

merhaba firstlady, seninle tanışmamıştık hiç, ben yeniyim buralarda kaydirigubbakcemile2 hayatta da yeni sayılırım ya boshayallersmile allah yardım etsin zor durumda olanlara, kolay değil tabi uğraşmak hem evle hem çocuklarla ve hayatla... çocuklarınız benimşe yaşıt nerdeyse sanırım yeni iş hayatına girdiklerine baklırsa ... umarız karşılaşırız yine...

hoşgeldin ablacım,toparlamanıza sevindim.Kızın için de hayırlı olur inşallah.Özlemiştim valla seni.

48ve58 evet henüz tanışmadık. kızım 27 yaşında. ondan 2 yaş küçük birde oğlum var. emekli öğretmenim. 2001 yılında 25 yıllık çalışma hayatıma noktayı koymuştum. sağlığım müsaade etseydi hala çalışır olurdum aslında. o günlerimi çok özlüyorum.
miskokulum bende sizleri çok özledim. fakat canım çok sıkkındı. toparlanmaya çabalıyordum. her ayağa kalktığımızda tekrar bir sorun çıkıyordu. yalnız bu dünyada dürüst olmamak gerektiğini öğrendik. bir sürü darbeler aldık. bunlarıda atlatacağız inşallah. günlerimiz çabalar içinde geçti durdu. yine doğrulmak üzereyiz. ama nerden darbe gelecek diye endişe içine giriyoruz. hayat gerçekten çok zormuş. yoksa ben buralara uğramaz mıyım. hepinizi çok çok seviyorum. kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktan

günaydın canlar, nasılsınız ?

topiğin firstladysi hoşgeldin opuyorumnanaktan
yaşadıklarınız için çok geçmiş olsun ablacım, inşaallah bundan sonra her şey çok güzel olur.

merhabalar....
biz de seni seviyoruz ablacım
nanelişekerim çok çalışıp yorma kendini

2 gün önce kedimi kısırlaştırdık. bu yüzden uğrayamadım. inşallah hepiniz iyisinizdir.opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar... firstlady , kızın benden büyük oğlunsa küçükmüş :) arası malum zaten kaydirigubbakcemile2
inşallah hayatta herşey yoluna girer sizin için.. ve aslında hepimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…