Kahramanmaras///46

cık cık cık... :20: kötü kelimeler yok :1:
sen de peşinden gitseydin herifinin pardon eşinin , tersin de güzel senin boşver , idare ediverim gari
:24:

iyi geçti göknurcum ama ayaklarım 9,5 saat ayakkabının içinde mahfoluyor,şöyle ayağı uzun saatler giydiğin halde yormayacak bir ayakkabı üretseler,ne iyi olur.Spor da aynı,babet de,dolgu topuk da...Zaten ince topuk hiç giymiyorum,giysem ne olur aceba...
ayşegülcüm sen de bir değişiklik var sanki,çok mutlu gibi geldin bana,hep böyle ol,ne güzel

ben de topuksuz giyemiyorum hiç , yere çıplak basıyormuşum gibi hissediyorum :31:
neşeli miyim ki hiç bilmiyorum, aslında hep böyle canlı canlıyımdır önemli bi sorun olmadıkça, sadece rahatsız olduğum zamanlar mutsuz halsiz olurum, diğer zamanlar böyleyim işte, dediğin gibi hepimiz hep mutlu oluruz inşallah :21:

günaydın kızlar. muhabbetinize bayıldım. hep böyle olun. :76:
bugün işlerim için çarşıya indim. öfff ne kalabalıktı. hafta başı ondan galiba.
hava çok güzeldi. sonra bir rüzgar ve yağmur bastırdı ki sormayın.
eve zor geldim. yağmur yağmasına sevindim. zira hava azda olsa ısınır dedim.
çrşıya gidince her işim aksıyor. neyse evdekileri yolculayıp ev işlerine girişirim.
hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.:54::54:

güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.
ben hepinizin aksine pazartesileri seviyorum.:60:
çünkü ev bana kalıyor. akşama kadar özgür oluyorum.:46:
izmire uzun seneler sonra sulu kar yağdı. tutmadı ama.
havada buz gibi. evleri ısıtamıyoruz. burada soba yakılmıyor.
sadece ısınmak için klima kullanıyoruz. galiba klima bizi ısıtmayacak.
kapattığımız an ev buz oluyor. herhalde faturamız bu sene ikiye katlanacağa benziyor.:59:
reyyannn hoşgeldin hemşom.
kızlar hepinizi öpüyorum.:54::54::54::54:

hb cnm tesekkur edermm

sen de öğretmen olacaksın yani reyyancım,ne güzel.Allah tamamına erdirsin bu arada.

hafta başı hastane,banka....gibi yerlere kesinlikle gidilmez ablacım,acaip yoğun oluyor
semacım sen nasılsın?
ayşegül,göknur sizleri de öpüyorum.....

ben de iyiym canım,sağol.Oğlumla uğraşıyorum,kitap okuyacağım diye benimkilere saldırıyor,ders kitabımın birini de yırttı zaten.Büyüdükçe yaramazlaşıyor.

Back
X