• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

teşekkürler meliha ve pıtırcık:16: çoook güzeldi tiyatro, çocukluğumda da izlediğim bi tiyatroydu ama çok etkileşimli bi gösteriydi... kız kıza gittik valla :52:

teşekkürler meliha ve pıtırcık:16: çoook güzeldi tiyatro, çocukluğumda da izlediğim bi tiyatroydu ama çok etkileşimli bi gösteriydi... kız kıza gittik valla :52:

waay ne güzel olmuş.Eğlenmende ayrı bi güzel olmuş.ben bu hafta çoook yoğun bir iş haftam oldu maşaallah.Nasıl geçti hafta anlamadım walla.Şimdi yemek yeme zamanı da şöle bir selam verip öle başlıcam.

burçincim sanada merhaba :)aşağıdasın gördüm seni.sen nasılsın bakalım.

hoşgeldin sevinççim :16: bekliyoruz seni her zaman buraya , tanışalım kaynaşalım :31:
göknurcukum haftasonu dinlen artık...

hoşbulduk canım ben adanalıyım eşim maraşlı evlenince buraya yerleştik bir oğlum var bide ona kardeş yapma çabam :1::1::1: şimdilik ev hanımıyım tanıştığıma memnun oldum :93:

hoşbulduk canım ben adanalıyım eşim maraşlı evlenince buraya yerleştik bir oğlum var bide ona kardeş yapma çabam :1::1::1: şimdilik ev hanımıyım tanıştığıma memnun oldum :93:

ayyy hadi bakalım kolay gele size :16: inşallah 2.yi de gösterir allah size. biz daha 1. yapmadık noluyo millette yaaaa maşallah :9:
adın sevinç sanırım, ben ayşegül. ben de memnun oldum :29: eşimle benim görev yerimiz burası diye k.maraştayız, hiç bi bağımız yok maraşla... :34:şimdilik ev hanımısın sonra peki :44:

selam kızlar bende kahramanmaraştayım ama adanalıyım :74::74::74:

hoşgeldin aramıza.Bizde hep farklı memkeketlerdeniz.Mesela bende konyalım.Ama eşim maraşlı.Yarım maraşlıyım yani.Birde maşallah ayşegülcüğün dediği gibi de bir bir tane bebişi bilem beceremedik:1::1::1:.Allah bağışlasın oğluşunuda.herzaman bekleriz aramıza.

waay ne güzel olmuş.Eğlenmende ayrı bi güzel olmuş.ben bu hafta çoook yoğun bir iş haftam oldu maşaallah.Nasıl geçti hafta anlamadım walla.Şimdi yemek yeme zamanı da şöle bir selam verip öle başlıcam.

burçincim sanada merhaba :)aşağıdasın gördüm seni.sen nasılsın bakalım.

sağol canım,okuldan sonra gezmeye gittim.Geldim yemekle uğraştım.Şükür yarın tatil.

selam kızlar bende kahramanmaraştayım ama adanalıyım :74::74::74:

merhaba sevinçcim

merhaba göknurcum,o feci yağmurda yine dışardaydım,eve zor geldik valla.Sen neler yaptın bugün?

aman ne güzel size.Bende gezecektim ama çok yağmur yağdı.Feci bir şekilde ıslandım eve zor geldim.Şimdide karnım acıktı hiç üşenmeden kalktım yaşpasta yaptım poğaça yaptım afiyetlede yedim :) hadi çıkında gelin bize.Ayhan da heh benm hatun aslına döndü dedi :):)oturdu oda yedi.

hmm çok yağmış buraya,yollar bozulmuş ordan anladım dönüşte :9:
ellerine sağlık göknurcuğum:34: ben de 3 gün önce falan yapmıştım yaş pastay, pandispanyam da yoktu, onu da yapıverdim, bitiremedik ama azcık kaldıi o da çöpe, kim yiyecek artık :19: püsük olsaydı bi tane ona verirdik :8:

hmm çok yağmış buraya,yollar bozulmuş ordan anladım dönüşte :9:
ellerine sağlık göknurcuğum:34: ben de 3 gün önce falan yapmıştım yaş pastay, pandispanyam da yoktu, onu da yapıverdim, bitiremedik ama azcık kaldıi o da çöpe, kim yiyecek artık :19: püsük olsaydı bi tane ona verirdik :8:

püsük hee.)çıtırcık sende maraşlı oldun gariii.seninde ellerine sağlık şekerim.bizde şimdi kayınvalidemlere gidecez.Kalanını onlarda yeriz artık.Var baya pasta .Bende oturma odasının perdesi çok kirlenmiş hdi yıkansın dedim.Sonra aaa cam kirli olmaz hadi onuda sil dedim aa kapılar kaldı ama olmazki öle die die die heryerin perdesi camı kapısı halısı yani kısaca canım çıktı:)neyse mi s gibi oldu heryer 1 hafta gider inşl.

püsük hee.)çıtırcık sende maraşlı oldun gariii.seninde ellerine sağlık şekerim.bizde şimdi kayınvalidemlere gidecez.Kalanını onlarda yeriz artık.Var baya pasta .Bende oturma odasının perdesi çok kirlenmiş hdi yıkansın dedim.Sonra aaa cam kirli olmaz hadi onuda sil dedim aa kapılar kaldı ama olmazki öle die die die heryerin perdesi camı kapısı halısı yani kısaca canım çıktı:)neyse mi s gibi oldu heryer 1 hafta gider inşl.

:9: püsük demeyi çok seviyorum ben yaa, her kedi gördüğümüzde "aaa püsük" diyoruz ikimiz de, çok sevimli püsük demesi :)
ohh mis gibi her yer, benim de öyle, her yeri sildim süpürdüm, pırıl pırıl :31: markete de gittim, alışverişimi yaptım sabahın köründe , şimdi de kısır yapıyorum akşam için :52: aaa bugün noldu markete gittim hep gittiğimiz market, kızlar vardı kasada ,bi de yanında eşyaları poşetleyen kızlar var, bişey sorabilir miyiz dediler buyrun dedim, ne iş yapıyorsunuz dedi , söledim ben de,şaşırdılar, ne kadar genç görünüyorsunuz, biz sizi hep hayranlıkla izliyoruz markete geldiğinizde, çok beğeniyoruz, hep arkanızdan konuşuyorduk, kim bu kız diye dedi :9: bazen yanınızda biri oluyor eşiniz mi acaba dedi, evet eşimle geliyoruz bazen dedim, merak ettik de kusura bakmayın dediler :1: önemli değil dedim, biz de hep buraya geliyoruz tanışmış olduk dedim :34: zaten farketmiştim ben, okul dönüşü arabayla direkt markete uğrayıp eve geçiyordum, ben kasadayken ssessizlik oluyordu, çıkarken de bi sessizlik çöküyordu ordakilere, sanki izleniyormuşum hissine kapılıyordum doğruymuş demek ki :52:

:9: püsük demeyi çok seviyorum ben yaa, her kedi gördüğümüzde "aaa püsük" diyoruz ikimiz de, çok sevimli püsük demesi :)
ohh mis gibi her yer, benim de öyle, her yeri sildim süpürdüm, pırıl pırıl :31: markete de gittim, alışverişimi yaptım sabahın köründe , şimdi de kısır yapıyorum akşam için :52: aaa bugün noldu markete gittim hep gittiğimiz market, kızlar vardı kasada ,bi de yanında eşyaları poşetleyen kızlar var, bişey sorabilir miyiz dediler buyrun dedim, ne iş yapıyorsunuz dedi , söledim ben de,şaşırdılar, ne kadar genç görünüyorsunuz, biz sizi hep hayranlıkla izliyoruz markete geldiğinizde, çok beğeniyoruz, hep arkanızdan konuşuyorduk, kim bu kız diye dedi :9: bazen yanınızda biri oluyor eşiniz mi acaba dedi, evet eşimle geliyoruz bazen dedim, merak ettik de kusura bakmayın dediler :1: önemli değil dedim, biz de hep buraya geliyoruz tanışmış olduk dedim :34: zaten farketmiştim ben, okul dönüşü arabayla direkt markete uğrayıp eve geçiyordum, ben kasadayken ssessizlik oluyordu, çıkarken de bi sessizlik çöküyordu ordakilere, sanki izleniyormuşum hissine kapılıyordum doğruymuş demek ki :52:

hahay dedim ben sana dimi.Çıtırsın diyom kokoşssun diyorum fıstık gibisin diyorum :nazar::nazar::nazar: abartma bana diyordun.Onlarada çemkirseydin ya :):):)maşaaalllah sana çıtırım.Allah nazardan korusun.

günaydın canlarım :71::71::71:hepinize güzel bir hafta diliyorum ,öpüyorum hepinizi , şimdi çıkmak zorundayım arkadaşlar beni bekliyor arayıp duruyorlar sabah sabah:4:
slm şekerim:71: ben şimdi seni daha bi merak etmeye başladım:16: güzel ve kokoşları severim ne zaman görüşeceğiz hatunlar bi karar verdinizmi:4::4: özelden hepinize tel yazıyorum akşam görüşmek üzere:34::24::21:

Back
X