Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler meliha ve pıtırcıkçoook güzeldi tiyatro, çocukluğumda da izlediğim bi tiyatroydu ama çok etkileşimli bi gösteriydi... kız kıza gittik valla
![]()
selam kızlar bende kahramanmaraştayım ama adanalıyım![]()
hoşgeldin sevinççimbekliyoruz seni her zaman buraya , tanışalım kaynaşalım
göknurcukum haftasonu dinlen artık...
hoşbulduk canım ben adanalıyım eşim maraşlı evlenince buraya yerleştik bir oğlum var bide ona kardeş yapma çabamşimdilik ev hanımıyım tanıştığıma memnun oldum :93:
waay ne güzel olmuş.Eğlenmende ayrı bi güzel olmuş.ben bu hafta çoook yoğun bir iş haftam oldu maşaallah.Nasıl geçti hafta anlamadım walla.Şimdi yemek yeme zamanı da şöle bir selam verip öle başlıcam.
burçincim sanada merhaba :)aşağıdasın gördüm seni.sen nasılsın bakalım.
hmm çok yağmış buraya,yollar bozulmuş ordan anladım dönüşte![]()
ellerine sağlık göknurcuğumben de 3 gün önce falan yapmıştım yaş pastay, pandispanyam da yoktu, onu da yapıverdim, bitiremedik ama azcık kaldıi o da çöpe, kim yiyecek artık
püsük olsaydı bi tane ona verirdik
![]()
püsük hee.)çıtırcık sende maraşlı oldun gariii.seninde ellerine sağlık şekerim.bizde şimdi kayınvalidemlere gidecez.Kalanını onlarda yeriz artık.Var baya pasta .Bende oturma odasının perdesi çok kirlenmiş hdi yıkansın dedim.Sonra aaa cam kirli olmaz hadi onuda sil dedim aa kapılar kaldı ama olmazki öle die die die heryerin perdesi camı kapısı halısı yani kısaca canım çıktı:)neyse mi s gibi oldu heryer 1 hafta gider inşl.
püsük demeyi çok seviyorum ben yaa, her kedi gördüğümüzde "aaa püsük" diyoruz ikimiz de, çok sevimli püsük demesi :)
ohh mis gibi her yer, benim de öyle, her yeri sildim süpürdüm, pırıl pırılmarkete de gittim, alışverişimi yaptım sabahın köründe , şimdi de kısır yapıyorum akşam için
aaa bugün noldu markete gittim hep gittiğimiz market, kızlar vardı kasada ,bi de yanında eşyaları poşetleyen kızlar var, bişey sorabilir miyiz dediler buyrun dedim, ne iş yapıyorsunuz dedi , söledim ben de,şaşırdılar, ne kadar genç görünüyorsunuz, biz sizi hep hayranlıkla izliyoruz markete geldiğinizde, çok beğeniyoruz, hep arkanızdan konuşuyorduk, kim bu kız diye dedi
bazen yanınızda biri oluyor eşiniz mi acaba dedi, evet eşimle geliyoruz bazen dedim, merak ettik de kusura bakmayın dediler
önemli değil dedim, biz de hep buraya geliyoruz tanışmış olduk dedim
zaten farketmiştim ben, okul dönüşü arabayla direkt markete uğrayıp eve geçiyordum, ben kasadayken ssessizlik oluyordu, çıkarken de bi sessizlik çöküyordu ordakilere, sanki izleniyormuşum hissine kapılıyordum doğruymuş demek ki
![]()
slm şekerimpüsük demeyi çok seviyorum ben yaa, her kedi gördüğümüzde "aaa püsük" diyoruz ikimiz de, çok sevimli püsük demesi :)
ohh mis gibi her yer, benim de öyle, her yeri sildim süpürdüm, pırıl pırılmarkete de gittim, alışverişimi yaptım sabahın köründe , şimdi de kısır yapıyorum akşam için
aaa bugün noldu markete gittim hep gittiğimiz market, kızlar vardı kasada ,bi de yanında eşyaları poşetleyen kızlar var, bişey sorabilir miyiz dediler buyrun dedim, ne iş yapıyorsunuz dedi , söledim ben de,şaşırdılar, ne kadar genç görünüyorsunuz, biz sizi hep hayranlıkla izliyoruz markete geldiğinizde, çok beğeniyoruz, hep arkanızdan konuşuyorduk, kim bu kız diye dedi
bazen yanınızda biri oluyor eşiniz mi acaba dedi, evet eşimle geliyoruz bazen dedim, merak ettik de kusura bakmayın dediler
önemli değil dedim, biz de hep buraya geliyoruz tanışmış olduk dedim
zaten farketmiştim ben, okul dönüşü arabayla direkt markete uğrayıp eve geçiyordum, ben kasadayken ssessizlik oluyordu, çıkarken de bi sessizlik çöküyordu ordakilere, sanki izleniyormuşum hissine kapılıyordum doğruymuş demek ki
![]()