Kahramanmaras///46

iyi akşamalr kızlar...

göknurcun saol cnm bende iyiyim son hazırlıkları yapıyorum yarın sabah erkenden yola çıkıcaz inşallah...

sibelcim pek tatil sayılmaz zorla gidiyorum şu karda kışta hiç gidesim yok onca yolu bu soğukta gidicem hemde 3 günlüğüne yani yarısı yolda geçecek söz kesilcek olmasa kesin gitmezdik ama napalım kısmet işte sen nasılsın cnm görüşmeyeli...

iyi akşamalr kızlar...

göknurcun saol cnm bende iyiyim son hazırlıkları yapıyorum yarın sabah erkenden yola çıkıcaz inşallah...

sibelcim pek tatil sayılmaz zorla gidiyorum şu karda kışta hiç gidesim yok onca yolu bu soğukta gidicem hemde 3 günlüğüne yani yarısı yolda geçecek söz kesilcek olmasa kesin gitmezdik ama napalım kısmet işte sen nasılsın cnm görüşmeyeli...

vallaa havalarr kötü kar kış gidiyo valla ablacımm dikkat edinn iyi yolculuklar şimdidenn
ben napıyımm çalışmayaa devamm iş bi yandan dersler bi yandan devam bakalımm hayataa

maraş'a geldiğimden beri bugünkü gibi bir hava görmemiştim.Rüzgar,soğuk.Allahım bu ne ya,dışarda olanlara çok üzüldüm valla.Öncekilere üşüdüm demek hata olmuş,o zaman bugün donmaktan öte oldum.

maraşın rüzgarı zaten malümde okadarmı soğuktu yani.valla Konyayı hiç demeyelim gitsin.Ben burda yaşadıktan sonra maraş benm için kebap gibi geliyor :))))))Allah dışarda kalana yakacakları olmayanlara sabır versin cidden.çok soğuk oldu heryer.sen yarınmı çıkıyorsun yola burçin.arabayla gideceksiniz sanırım.

evet göknurcum yarın sabah çıkıyoruz yola inşallah.1 hafta hiç yazamam,ama 2.hafta mersin'de olacağımdan hergün girer bakarım topiğe,yazarım.Hadi iyi tatiller ....

iyiii tatillerr hepinizee ablacıklarrrr
ben çalışmayaa devammm benim yerimedeee tatil yapın vallaa

sevgili öğretmenlerimizin tatileri hayırlı olsun bol bol dinlenin enerji toplayın gezin tozun vallla benim yerimede gezinnn emmiiii....

Dondum ben bugün okul görevimizde vardı soğuta beklettiler kaç saat.. İnş hasta olmam... Maraşa kış yeni geldi sanırım..

anooomm vallaa herkeslerr tatildee bomboş kalmış buralarrr

Son düzenleme:
vay vay gerçektenmi diyesim geldi birden :)kaldımı yerde yoksa eridimi hemen.bugün gece yağmış konyaya heryer gelin gibi oldu :)yumuşakta hava var.

canım dün gecew uygulamam vardı gece 00.00 da muhteşem yağıyordu hatta ekipçe durduk çocuklarla kar topu oynadık muhteşemdi...

Bugün evdeydim yaklaşık 2 saat önce durdu kar yağışı pencereden gördüğüm kadarıyla 4 yada 5 cm kar var ( yollarda yok tabi basılmayan yerderde var ) aakşam arkadaşlarla kar topu oynamaya gitcez eğer kar erimez yada donmazsa...

Ben çok severim karı eşim diyo senin şansına 5 senedir yağmayan yere kar yağdırdınn

vay vay gerçektenmi diyesim geldi birden :)kaldımı yerde yoksa eridimi hemen.bugün gece yağmış konyaya heryer gelin gibi oldu :)yumuşakta hava var.

geçen hafta maraşa gittim.hafta sonu cok güzel kar yağdı... kac senedır ılkkez bu kadar kar yağdığını söyledıler.. tek sorun anayolların ve kaldırımdakı karların temızlenmedıgınden dolayı buza donusmesıydı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…