iyi akşamalr kızlar...
göknurcun saol cnm bende iyiyim son hazırlıkları yapıyorum yarın sabah erkenden yola çıkıcaz inşallah...
sibelcim pek tatil sayılmaz zorla gidiyorum şu karda kışta hiç gidesim yok onca yolu bu soğukta gidicem hemde 3 günlüğüne yani yarısı yolda geçecek söz kesilcek olmasa kesin gitmezdik ama napalım kısmet işte sen nasılsın cnm görüşmeyeli...
maraş'a geldiğimden beri bugünkü gibi bir hava görmemiştim.Rüzgar,soğuk.Allahım bu ne ya,dışarda olanlara çok üzüldüm valla.Öncekilere üşüdüm demek hata olmuş,o zaman bugün donmaktan öte oldum.
sevgili öğretmenlerimizin tatileri hayırlı olsun bol bol dinlenin enerji toplayın gezin tozun vallla benim yerimede gezinnn emmiiii....
Dondum ben bugün okul görevimizde vardı soğuta beklettiler kaç saat.. İnş hasta olmam... Maraşa kış yeni geldi sanırım..
anooomm vallaa herkeslerr tatildee bomboş kalmış buralarrr
ben tatilde değilim tatlım maleseff
maraşa kar yağdııııııı.... özlemişim karııııı .....
bende tatildee değilimm satenn tatlımm vallaa çalışıoz durmadan
allah kolaylık versin canım iyi hadi okul tatile girdide sitede girmediya gelen giden yok bacımm ...
selam kızlar nasılsınız.
vay vay gerçektenmi diyesim geldi birden :)kaldımı yerde yoksa eridimi hemen.bugün gece yağmış konyaya heryer gelin gibi oldu :)yumuşakta hava var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?