Kahramanmaras///46

esasında dün forumda gezerken rastgele buldum bu sayfayı ama ıyıkıde bulmusum en azından ortak konusabılecegım kısıler var....

.

sedacım aramıza hoşgeldin ben meliha galiba hepimiz senin ablamız gerçekten 28 yaşındayım bende konyadayım benimde eşim maraşlı bu bakımdan bu topikteyim bende memnun oldum...

Hosbulduk saol Meliha abla :) Bende cok memnun oldum:)

Sedacım sen de hoşeldin.

Hosbulduk saol Burcin abla :)

Vallah Abla ben düzenli bir diyet ararken burayi buldum buraya kayit oldum ve kendime bir diyet günlügü actim:)
Yaza sevdicegimle nisanlanmayi düsünüyoruz. yazin veya en gec sonbaharda. ozamana kadar citi piti bi kiz olmak istiyorum tek derdim simdilik o:)
Ozamanlar yaklassin bende burda söz nisan topiklerini didik didik gezincem sanirim

ayşegüll ablaaa niye gençlerinn ne işi olurmuşş yaa burdaa aşk olsunn
belkii çokk şey öğrencezz sizdenn yani bizden büyük oldugunuz için tecrübelisinizz her konuda nasıl olsa
vallaa ben gerçi meraktann burdayımm ama ben en ufaktım sanırımm seda benden de küçükmüş 19 yaş :))

Kiz sen bana güccük diyon ama ben daha ufaklarina rastladim burda :))) 2012 yasiyoruz sekerimm artik 10 yasindakilar kalkmiyo su pc nin basindan:)
Genellikle Ask ile ilgili acilan konulara bakarsan genellikle ufaklar yaziyor :)

günaydın kızlarrrrr....

geçmiş olsun göknurcum bende de var grip hafif geçiyo çok şükür ama yiğit çok hasta ateşten sabaha kadar uyumadı kar yağdığı gün dışardaydık her yerimiz sırlsıklam oldu tek kar diildi yada çok suluydu bilmiyorum yağmur gibi ıslattı herkezi tabi bizim oğlan açtı ağzını kar girsin diye bütün soğuğu çekti içine şimdide çok hasta...

evet sedacım, diyet/diyet günlükleri de çok ilgi gören bir topik, aklıma gelmedi açıkçası. inşallah başarılı olursun, günlük açtım diyorsun, zaten karar kesin görünüyor, önemli olan o diye düşünüyorum, gerisi gelecektir :))) nişanlanmak için çook erken yaa... ne yapıcaksın erkenden, başka aileye karışmak, birine bağlı yaşamak... acele etmeye gerek yok bence, hem de hiç...topik konuları değişecek tabi, ilgi alanları değişiyor...hayırlısı olsun.
senin pabuç dama atıldı sibelcim:) gençliğinin başında olan gençleri kastettim ya, yoksa topikteki herkes genç :))) orta yaş grubuna giriyoruz biz... aman ne bileyim, çıkın gezin dolaşın, arkadaşlarınızla sohbet edin, kitap okuyun... pc başında bi forumda takılmak bana bile sıkıcı geliyor çoğu zaman. bu tarz topikler,forumlar insana olumlu tecrübe vermekten çıkıp bazen olumsuz örnek olabiliyor, buna dikkat etmek lazım, çok takılmamak gerek, en güzel tecrübe kendi yaşantısı insanın. başkalarının söylediği ve yaptığı kimseye bişey kazandırmıyor...bahsettiğim nokta buydu:)
günaydın herkese.sonunda bende grip oldum ne güzeeel :)gerçi benmki uzun sürmüyr allahtan.atlatıyorum hemen.
ayy geçmiş olsun canım, inş bunu da kolay atlatırsın. ben daha olmadım şükür :)

çok geçmiş olsun yiğite...
akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar, ben ne yapsam ki... buzlukta köftelerim var onları mı yapsam bilemedim....

Insallah Abla cok saol:) Evet karar kesin:))
Abla biz zaten 2 sene nisanli durcaz dügün öyle hemen olmicak yazin bende 20 yasinda olcam. dügünümde 22 yasinda olcak bence tam yasinda olcam:) Zaten elime meslegimi almadan evlilik istemiyorum daha. Hem kendiside uni okuyor ayni zamanda bitiyor okullarimiz. böylede ailemden gizli olmuyor abla benim icim rahat etmiyor. Yüzüklerimizi takalim herkes bilsin.. zaten aileside pek karisamaz bana baya bi mesafe var aramizda cünkü biz birbirimizi cok zor görüyor zaten... Yinede herseyin hayirlisi olsun hakkimda hayirli olan o degilse Allah geldigi gibide gitmesini saglar insallah. Yarin ne olcamiz belli olmaz :)

hadi bakalım, kolay gelsn sana :)
siz bilirsiniz tabi ki canım, 22 de çok erken geliyor bana ama, içinin rahat olması önemli sonuçta, allah pişman etmesin de nolursa olsun :)

meliha geçmiş olsun canım oğluna.ogün bende şifayı kaptım.sulu kar yağdı :)dizime kadr ıslandım bende ayakta su içinde kaldı.birde sosyete pazarı vardı ogün eee gitmesem ayıp olurdu dimi :)))))) birde o halde orayı gezince böyle oldum.çocuklar daha zor atlatıyor tabi.
biz geç evlenince herkesin yaşı küçük gibi geliyor bize:)kız çıtır küçük küçük diyecen kız evlenmekten vaz geçer :))))))))aslında en doğru tahmin senin de işte öyle :)
ben bu aralar dikişe merak saldım.gerçi bende el yeteneği sıfırdır ama deniyim dedim.bakalım neler saçmalıcam :))))))çok boş vaktim varya ondandır sanırım:)cumartseilerimde tatil oldu.boş kalmayım dedim.iyi ettim dimi :)burçin nerde işi çok sanırım gerçi onun günü vardır yazılısı vardır dolu hanımefendi :)
ayşegülcüüük eşin nasıl ?

göknur sobeeeee :))))))))))) yakaladım seni...

evet cnm galiba sulu kar vardı :)) iyi gitmişsin sosyeteye o karda bende epeydir gidemiyorum nasıldı bişiler alabildinmi??

göknurcuuuk, ahan da uyuyor kocişim :)))) ben de oktay ustayı izliyorum, bi yandan gözüm ve elim e-okulda :) sınıf içi notları giriyorum, öyle... ne güzel el işine merak sarmışsın, başarırsın sen aşkolsun :) emek verdikten sonra insanın yapamayacağı bişey yok. vaktin de bol ya yaparsın sen yaparsın cumartesi tatil mi oldu, çok iyi olmuş...
aman evlenmesinler daha, erkenden ne gereği var de mi :) 25 olsunlar öyle, ben gibi evlensin herkes :)))

çok üzüldüm,sıkıntını o kadar iyi anlayabiliyorum ki.Tüp bebeği düşün tabii,olasılık ne kadar da azmış.İnşallah Allah nasip eder de senin de hamilelik haberlerini alırız burdan,nasıl olduğunun ne önemi var sanki.

inşallah istediğin kiloya kavuşursun,ben de 3-4 kilo vermek istiyorum ama nerdeee,bende bu boğaz varken çok zor.Valla kolay gelsin.Ben karşımda o kadar lezzetli şeyler görünce dayanamıyorum.Azmine hayran kaldım.

((( büyüğüz değil mi,ama ben 30'dan sonra yılların daha yavaş geçmesini istiyorum,niye bu kadar çabuk geçiyor ki (((

günaydın herkese.sonunda bende grip oldum ne güzeeel :)gerçi benmki uzun sürmüyr allahtan.atlatıyorum hemen.

geçmiş olsun canım,bol sıvı tüket,eşine söyle yemekleri o yapsın diyeceğim ama dünyanın tersine dönmesi gerek herhalde

kız ne günahımı alıyorsun?Bugün nöbetçiydim ya,17 gibi geliyorum eve.Anca oturdum pc başına.Yazılı ,sözlü işi bitti.Şu dikişi sevemedim bir türlü.Ruhum daralıyor,gözümde büyüyor.Sen yaparsın ama,eline yakışır kesin,becerikli arkadaşım benim.

göknur sobeeeee :))))))))))) yakaladım seni...

evet cnm galiba sulu kar vardı :)) iyi gitmişsin sosyeteye o karda bende epeydir gidemiyorum nasıldı bişiler alabildinmi??

malesef yakalayamadın :)bende çıtırı öyle yapmıştım.neyse kabül ediyim.sosyete de kadınlar ne alır tabak çanak.çok uygun oluyor bazen.busefer takı aldım:)

walla bende çok sevindim şimdilik böyle dediler ama inşl hep böyle olur.hafta sonu tüm gün tatil güzel oluyor.

sağol canım geçer bnm inşl.dünya tersinemi dönmek resmen durur dünya :)))))))))))

günah değilde işte adın çıktı güncüye :)ondan sanırım burçin.ya bende el yeteneği sıfırdır aslında.gelinimiz dikiş biliyor hadi yapalımmı yapalım oldu.dün ilk oturdum çok köüydüm bugün biraz daha iyi olunca kendime güven geldi.bende de beceri yok.çok zevkli birşey gibi geliyor.bakalım spnuca varacakmıyım o önemli :)inşl hevesim kaçmaz bana hiiç belli olmaz.

Kiz sen bana güccük diyon ama ben daha ufaklarina rastladim burda :))) 2012 yasiyoruz sekerimm artik 10 yasindakilar kalkmiyo su pc nin basindan:)
Genellikle Ask ile ilgili acilan konulara bakarsan genellikle ufaklar yaziyor :)

kızzzz benden küççük dedimm sanaa ben :)) hem görmemmi yaa neleri varr nelerii

senin pabuç dama atıldı sibelcim:) gençliğinin başında olan gençleri kastettim ya, yoksa topikteki herkes genç :))) orta yaş grubuna giriyoruz biz... aman ne bileyim, çıkın gezin dolaşın, arkadaşlarınızla sohbet edin, kitap okuyun... pc başında bi forumda takılmak bana bile sıkıcı geliyor çoğu zaman. bu tarz topikler,forumlar insana olumlu tecrübe vermekten çıkıp bazen olumsuz örnek olabiliyor, buna dikkat etmek lazım, çok takılmamak gerek, en güzel tecrübe kendi yaşantısı insanın. başkalarının söylediği ve yaptığı kimseye bişey kazandırmıyor...bahsettiğim nokta buydu:)

haha atılsınn bakalımmmmayşegül ablacımm biz küçük falanız ama bize çıtır dien yok yanii sanaa diolarr çıtırr diee baksanaa vallaa maşallahın var satenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…