Kahramanmaras///46

ooh ne güzel inşl buluşursunuz değişiklik olur sana ayşegül git gez işte :)ben olsam kesin burçinde olurdum çeşit çeşit hazırlar o şimdi :)
ben yemek işlerinde istifa ettim şimdilk bir düzene oturana kadar.annem yapıyoryakın evimiz akşamda getiriyor bize :)artık menüde ne çıkarsa :)
kesim işini biz yapmıyoruz çıtır.kesilmiş bir halde geliyor.biz sadece dikiyoruz.kollar önü arkası her şeyi kesilmiş halde sadece dikim bize ait :)eğer kesim olsa yapamayz zaten.bu işin kesimcisi dikeni ovarlokcusu aman ne bilim garip garip tekstil adları :)hepsi ayrı kişilerce yapılılıyormuş :)cesaretimiz olsa az daha büyütecğiz ama cesaret edemiyoruz ona.şimdilk böyle gidiyor.
çıtır senin gebeik cuma günü kesin bellimi olacak şimdi kalp atşı yani.Allahım inşl hayırlı haberler yazırsın bize.
burçin ben hala düşünmüyorum ya gebelik işini.zaten hiçte korunmuyoruz dr ozaman 2 yıl olursa öyle tedavi edeceğiz demişti.2 yılda haziranda olacak ozaman kadar oldu oldu olmadı ya 35 i bekşicem :)zor iş bu bebek işi.hem ben seni bekliyorum sen hami,le kal bende kalacam :)

günaydın kızlar...

ayşegülcük başı çekti artık arka arkaya herkezden hayırlı haberler bekliyoruz bende inşallah nisandan sonra tekrar çalışmalara başlamayı düşünüyorum hayırlısı artık

göknurcum bende sormuştum nerde atölye diye ama görmedin heralde müşteri olalım sana demiştim resimleri falan varsa koysanda nası bişi yapıyosun baksak

pıtırcık ya ne güzel anneciğin yapıyor yemek size, çok rahat de mi :) çok şanslısın valla :)
ben de pijamanın hepsini siz yapıyosunuz diye düşünmüştüm, sadece dikim demek, makinelerle dikiyorsunuz herhalde... kazancı bölüşüyor musunuz o zaman,yani bir pijamadan dikimci kazanıyor, kesimci kazanıyor vesaire kazanıyor, nasıl oluyor ? :) hayırlı kazançlar inşallah, daha erken,nasılsa büyütürsünüz,aceleye gerek yok.
burçine gitmeyi isterim tabi, dedikodunuzu yaparız :)))
gebelik var zaten,kesin, ama her şey yolunda gidiyor mu diye herhalde rutin kontrollere gidicem artık, sanırım öyle, ben de bilmiyorum ki :)

melihacım, inşallah sen bizim kadar uğraşmazsın bebek için, hayırlısı olsun ....

:44:
pıt pıtları duydun mu canım kaç haftalık şimdi

ayy ne pıt pıtı, daha 6haftalık ama bence 5 haftalık ... öyle duyulur mu erkenden, 3 ayı geçmesi gerekmiyor mu? ş an tek hissettiğim halsizlik ve bulantı...

6-8 hafta arası duyulması lazım canım 2 hafta sonra git bir baktır duyduğun en güzel ses o olacak 8 haftalıkken gitmiş olursun 1 ay sonrada 12. hafta oluyor 2li testini yaptırırsın belki cinsiyetinide söyler

6-8 hafta arası duyulması lazım canım 2 hafta sonra git bir baktır duyduğun en güzel ses o olacak 8 haftalıkken gitmiş olursun 1 ay sonrada 12. hafta oluyor 2li testini yaptırırsın belki cinsiyetinide söyler

hmm anladım canım,daha erken duymak için, dediğim gibi benim hesabıma göe 5 haftalık daha... aman şu hastalıklı halim geçsin, sevincimi yaşayamadım inan ki daha...

hmm anladım canım,daha erken duymak için, dediğim gibi benim hesabıma göe 5 haftalık daha... aman şu hastalıklı halim geçsin, sevincimi yaşayamadım inan ki daha...

son adet tarihinin ilk gününden itibaren sayacaksın canım döllenme olduğu gün değil son adet tarihin ne senin.o bulantılarda sevinç ama canım 11 ay uğraştık bizde bi bebişim olsunda bulantıya kusmaya razıyım demiştim çok şükür bebiş geldi Allah öbür duamı kabul etmemiş

sat 31 aralık. valla biz de bekledik 5 ay, olmaz sanıyorduk daha, tabi sevinçli bi durum ama sürekli araba tutmuş gibiyim 1,5 haftadır, tahmin et artık nasıl kötü geçiyor...hayırlısı olsun,şükürler olsun allaha, bakalım daha başındayım, sonu da güzel olsun inş.

iyi akşamlar kızlar...

ayşegülcüm beklerim mutlaka.

göknur erteleyip durma şu işi,kızıyorum bak sana .Ne kadar erken o kadar iyi.Hayırlısı tabii ama....

melihacım inşallah sen hemencecik hamile kalırsın,beklemek ne zormuş (

ayşegülcüm burçincim inşallah dediğiniz gibi olur hemencecik bi ara bıraktık korunmayı 3 ay olmadı tekrar başladık korunmaya inşallah bırakır bırakmaz gelir bebişim oğlumda artık anne bebek istiyorum diyo ayşegülcük hiç ummadık bi anda yaptı sürprizi burçincim sende bi anda buluverirsin inşallah göbüşünde bebişini :)))

msg38 cnm seninde beniş hayırlı olsun kucağına almayıda nasip eder inşallah rabbim...

sağol canım amin Allah isteyen herkese versin inşallah

meliha biz öyle özel dikimden anlamıyoruz daha.kesilmiş halde geliyor.yani bize müşteri olamazssın :)))atölyede bosnada :):)evimize yakın.para işini paylaşıyoruz ayşegül tam ortadan :) ben biraz daha ilerletirsem yani becerebilirsem az daha çok dik.mi olacak.şimdilik işin çoğu gelinimizin üzerinde :)
walla ayşegül yemek işinden kurtuldum bu ara süper oluyor güzel bir duygu.:)Yaza tayinin ıkarsa sende öyle olursun inşl.bebeişinde gelirse oooh süper.
bebek isteyen arkadaşlara inşl Allah tez zamanda nasip eder kucaklarına sağlıklı ir şekilde almayı.
ya burçin denedik denedik olmadı napalım yapacak birşey yok :):)ben umursamıyorum artık maraştayken uğraşmıştım yine olmadı.saldım gitti :)tutarsa tutar yani keyfi bilir :)

ne biçim bir hava ya,bu sene kardan kurtulamayacağız anlaşılan.Havanın dengesi mi bozuldu nedir.

hazırlık yapayım biraz,ne yapacağımı düşüneyim de.Ayşegül gelirsin inşallah.Gelecek olursan ara akşamdan,canının çektiği bir şey olursa yaparım hemen.

hepinize iyi haftasonları....

inşallah canım gelebilirim, çok isterim, ama bi öyleyim bi böyle... yarına nasıl olacağımı hiç bilmiyorum akşamdan haber veririm, eğer yarına değişirsem yine yarın da haber veririm, benim için hiç özel bişey yapma burçincim, çok yiyemiyorum zaten, ne yapsan tadına bakarım ben, sorun çıkarmam :)

kar çok güzel, sabahtan beri ara ara yağıyor....

si gelin konyayı görün.çıldırdı resmen :)öyle bir fırtına varki anlatamam.hiç böyle görmemiştim konyayı .kar tipi.Allah dışarda kalanlara sabır versin.20 dk kalmak yeterli ölmek için sanırım :)
yarın için neler var menüde burçin.değişik birşeyler yaparsan paylaş.

ayy ben burçini aramayı unuttum yaaa (( anca kalkabildim ki...
göknurcum bizim burda da çk güzel yağdı, çarşıda yok tabi kar ama buraya lapa lapa yağdı valla :) bugün biraz erkencisin, erken mi geldin? haftasonu çalışıyo musun?

git git çıtır değişiklik olur.herşekilde geçmiyor nsıl olsa eğer kötü olursan avleriniz yakın kalkarsın :)şuan hafta sonu falan yok canım.makine borcumu var azcık.bir an önce borcu bitsin diye tatil vermiyoruz.
burda öyla lapa lapa kar yokta.fırtına var.karda var ama öyle çok yağmıyor.maraşta kar nasıl olur acaba merak ediiyorum :)hani yollar hep yokuş ya arabalar kaymıyormu acaba :)

günaydınnnnn ablacıklarrımmmm
nasıl herkes iyimi ?
ayşegül ablacım sen nasılsınn geçtimi bulantılar az devammı yoksa :26:
boluda cok fenaa kar var ve yagıyo halaa bu sene hakkaten kardan kurtulcak gibi değiliz sanırım:26:
çook öpüourm hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…