için rahat olsun tatlım rabbim kolay hamilelik geçirmeni nasip etsin...
iki gündür kafam çok karışık kızlar bana yardım edinnn...
geçen ay megapark ta müjgan hanıma gitmiştim hap verdi bir ay sonra gel dedi randevu aldım ama hastalanınca gidemedim iki gündğr kimi görsem ne hastaneden memnun ne dr.larından bana güvenilir bir dr. önerir misiniz... Çıtırcık bi de sen kime gidiyodun onamı gitsem acaba...
sağol canım...
ben megaparktaki kadın doğumcuların iyi olduğunu duymuştum, hele alparslan bey ve erdal beyi...bizim okuldaki bi kaç bayan arkadaş da ona gidiyordu, şahsen ben hiç o hastaneye gitmedim bişey diyemem ,duyduğum kadarıyla kadın doğumcuların bu dediğim ikisini iyi duydum, bayan kadın doğumcuları pek önermediler ama. ben vatan ahstanesinde hilal hanıma gidiyorum şimdilik, memnunum kendisinden ama riskli gebelik grubuna girdiğim için değiştirmem lazım diye düşünüyorum, çünkü diyabetimle ilgilenmiyor hiç, "onu sen ayarlıycaksın zaten" diyor, yani o kısmı bana bıraktı, bu durum garip geldi, bilmiyorum doğru mudur... :) ben de alparslan ya da erdal beyin riskli gebelik konusunda iyi oldklarını duymuştum. onlar olmazsa tıp fakültesinde ayrı riskli gebelik uzmanı var, ona gitmeyi düşünüyorum. şimdilik takibim hilal hanım...eşim de diyor ki bütün polisler ona gidiyormuş, o da iş yerinde araştırdı da biraz. hatta hilal hanım diyormuş ki artık " bütün polisleri ve eşlerini ben doğurttum" :) belli mi olur artık orda karşılaşırız senle, bazı arkadaşlarımla karşılaşıyorum da :))))
pıtırcık ya ne güzel anneciğin yapıyor yemek size, çok rahat de mi :) çok şanslısın valla :)
ben de pijamanın hepsini siz yapıyosunuz diye düşünmüştüm, sadece dikim demek, makinelerle dikiyorsunuz herhalde... kazancı bölüşüyor musunuz o zaman,yani bir pijamadan dikimci kazanıyor, kesimci kazanıyor vesaire kazanıyor, nasıl oluyor ? :) hayırlı kazançlar inşallah, daha erken,nasılsa büyütürsünüz,aceleye gerek yok.
burçine gitmeyi isterim tabi, dedikodunuzu yaparız :)))
gebelik var zaten,kesin, ama her şey yolunda gidiyor mu diye herhalde rutin kontrollere gidicem artık, sanırım öyle, ben de bilmiyorum ki :)
melihacım, inşallah sen bizim kadar uğraşmazsın bebek için, hayırlısı olsun ....
:44:
pıt pıtları duydun mu canım kaç haftalık şimdi
ayy ne pıt pıtı, daha 6haftalık ama bence 5 haftalık ... öyle duyulur mu erkenden, 3 ayı geçmesi gerekmiyor mu? ş an tek hissettiğim halsizlik ve bulantı...
6-8 hafta arası duyulması lazım canım 2 hafta sonra git bir baktır duyduğun en güzel ses o olacak8 haftalıkken gitmiş olursun 1 ay sonrada 12. hafta oluyor 2li testini yaptırırsın belki cinsiyetinide söyler
hmm anladım canım,daha erken duymak için, dediğim gibi benim hesabıma göe 5 haftalık daha... aman şu hastalıklı halim geçsin, sevincimi yaşayamadım inan ki daha...
ayşegülcüm burçincim inşallah dediğiniz gibi olur hemencecikbi ara bıraktık korunmayı 3 ay olmadı tekrar başladık korunmaya inşallah bırakır bırakmaz gelir bebişim oğlumda artık anne bebek istiyorum diyo ayşegülcük hiç ummadık bi anda yaptı sürprizi burçincim sende bi anda buluverirsin inşallah göbüşünde bebişini :)))
msg38 cnm seninde beniş hayırlı olsun kucağına almayıda nasip eder inşallah rabbim...
ne biçim bir hava ya,bu sene kardan kurtulamayacağız anlaşılan.Havanın dengesi mi bozuldu nedir.
hazırlık yapayım biraz,ne yapacağımı düşüneyim de.Ayşegül gelirsin inşallah.Gelecek olursan ara akşamdan,canının çektiği bir şey olursa yaparım hemen.
hepinize iyi haftasonları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?