Kahramanmaras///46

günaydın kızlar...

sibelcim bizler iyiyiz cnm sen nasılsın? valla konyayı akşam görseydin çok fenaydı göknurda bahsetmiş zaten ama öyle bi fırtına görmedim ben arabadan eve girene kadar ölüyorum sandım ama şimdi güneş yükseldi güzel görünüyo dışarısı...

gidemiycem burçine aradım haber verdim. kocam devriye görevinde , kendimi iyi hissetmiyorum, yaya yürüyemiycem oraya, burda da hava pek soğuk, kar bayağı yağmış, şimdi de fırtına şeklinde hava, bi yere yaya gidilecek gibi değil. araçlar kaymaz mı hiç, sabah sabah yol açma aracı geldi temizledi, ona rağmen yokuşu çıkmakta zorlananlar oluyor, camdan izliyoruz biz de, yoldan geçenler itiyor arabaları, yardım ediyorlar...konyaya göre burdaki kar mıdır tabi :)

sibelcim, hala iyi değilim 12-16 hafta sürer diyor doktorum muhtemelen, daha çok var...sen neler yapıyorsun bakalım ?

melihacım günaydınlar sana da :)

ben iyiyimm meliha ablacım ayşegül ablacım çalışmaya devam iş kpss falan derken devam bkalım :)

iyi akşamlar....

misafirlerimi uğurladım,mutfağı temizlemeden bakayım dedim.Nasıl oldun ayşegülcüm? Cidden yaya gelinecek gibi değil,nasıl kötü bir hava ya.Maraş hepten sapıttı bu kış.

herkes yazmış bende yazıyımm boluda güneşlii bende dışarı atttım kendimi ama sonra nasıl tekrarr eve atcağımı bilemedim yok öylee bi soğukk çünküüüü

iyi akşamlar....

misafirlerimi uğurladım,mutfağı temizlemeden bakayım dedim.Nasıl oldun ayşegülcüm? Cidden yaya gelinecek gibi değil,nasıl kötü bir hava ya.Maraş hepten sapıttı bu kış.

sağol burçin, eh işte aynıyım, bi saat iyi olsam öbür saat kötü oluyorum, böyle geçip gidiyor günler... dün akşamüstü kocam dışarı çıkartayım seni, sen seversin kendine gelirsin sıkıldın evde dedi , evden çıkarken iyiydim, hazırlandım süslendim falan, 20 dk sonra soluğu evde aldık, benden anca bu olur artık :) adım atmaya takatim kalmadı birden, çabucak yoruldum.

bugün fetih 1453 e gittik, ona giderken de evde çok kötüydüm, gitmem gerek dedim artık, bilet almıştık çünkü önceden, sinemada iyileştim :) film harikaydı, savaş ne kadar kötü, binlerce şükür bu zamanda yaşadığımız için ve minnettarız atalarımıza,şehitlerimize canlarını bu uğurda verdikleri için....filmde duygulanmamak da elde değildi...

günaydın....

sibelcim biz de güneşe aldandık,çıktık ama donduk.Orayı düşünmek bile istemiyorum,ne fenadır

ben de çok istiyorum o filme gitmeyi,merak ediyorum,epeyce övdüler.

günaydınlar kızlar...

ayşegülcüm inşallah çabuk atlatırsın bugünleri doktora gittin mi kalp atışları için.. bende o filme gitmeyi çok istiyorum dün baktık sinemaya hangi seanslarda var diye hafta sonu olunca adım atılmıyo öyle bi sıra varki mümkün diil bilet bulmak

burçincim sende gidicektin doktora ne oldu gidebildinmi?

günaydınlarrrrr
şiddetlee tavsiye ederimm soluksuzz izledim bende 1453 ü süperdiiiii

Son düzenleme:

canım malesef dün hasta oldum,haftaya bugün için randevumu aldım.Artık nasıl bir tedavi uygular bilmiyorum,eşimi de çağırabilir.Moralim bozuldu biraz da ,hayırlısı artık.

sağol melihacım, gittim cuma doktora, kalp atışını duydum .) ama çok az geliyordu ses, dr zorlamayalım bu kadar duyuluyor dedi, 7 haftalık olmuş, 15 gün sonra gel dedi...
filme biz de bilet bulamadık, önceden aldık artık, normalde salonu kapatmışsın gibi bi kç kişi izlersin ama bu sefer bilet yok, bu tarz filmleri desteklememiz gerekiyor...
burçincim, inşallah bi sorun çıkmaz ya, zorluklarını hepimiz biliyoruz burda, birbirimizi anlıyoruz, hayırlısıyla atlatırız inşallah...
sibelcim selamlar şekerim :)

ayşegülcüüüüüüüüüüm nasıl sevindim bu haberine valla.ben biraz korkmuştum erken oldun ya acaba duyulmazmı diye:)çok şükür duyulmuş.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşl.eşin nasıl oda uçmuştur sevinçten dimmi:)ben bile zıplayasım geliyor :))))))
filme bizde gideceğiz inşl.cumaya falan anca sıra geliyor :)herkes güzel dediğine göre vardır hikmeti.hem okadar para harcamışlar gidelimde emeklerine değsin :)ben tarihi filmleri pek sevmiyorum gerçi.çok fazla saptırıyorlar ama dediğinie göre bu güzl olmuş.gidelim görelim ozaman :)
burçin sıra sende bebek işi.söz senden sonra bende çaba harcıyacağım tekrar :)

günaydın kızlar....

ayşegülcüm kalp atışını duymanıza çok sevindim.Nasıl güçlü geliyor değil mi,insan şaşırıyor.

günaydın kızlar...

ayşegülcüm çok şükür kalp atışlarınıda duymuşsunuz bende 7. haftada duymuştum ilk...

burçincim bi arkadaşımda ikinci bebiş için çalışıyodu 11 ay olmayınca gitmiş doktora rahminde düzleşme olmuş tedavi gördü sonra hamile kaldı bi git belki böyle bişi vardır tedavi olursun hiç diilse...

sibelcim inşallah gitmek istiyorum bilet bulur bulmaz gidicem... böyle filmlerin desteklemek gerkiyo gerçekten ayrıca tarihçilerden de olumlu yorumlar gelmiş yani saptırma olmadığı söyleniyo...

melihacım rahme bakıldı,hiçbir problem yok demişti hilal hanım,bakalım gülcan hanım ne diyecek?

günaydın kızlar....

ayşegülcüm kalp atışını duymanıza çok sevindim.Nasıl güçlü geliyor değil mi,insan şaşırıyor.
evet,farklı bi duygu, ama dediğim gibi çok duyamadık, çok hızlı atıyordu ama:)

sağol göknurcum :) evet ben de korkmuştum tabi, normal değil bu durum diye, bakalım zaman ne gösteriri, o korku hiç gitmeyecek benden sanırım. eşime gelince sevinmez mi, elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmiyor öğrendiğimizden beri, mutfakta daha aktif, ufak tefek işleri yapmaya çalışıyor , şimdilik böyle :)
film için şöyle bi olumsuzluk farkettik biz, gemiyle kuşatma kısmı var fethin, o sahne hem sona saklanmıştı hem de son umuttu, fetih anının en önemli sahnesiydi, bekliyordk ama beklediğimiz gibi önemsenmemişti, sadece gemiyi karadan taşılarken gösterdiler, biz de sanıyoruz ki denizden gemiyle bir fetih olucak, öyle olmadı , hasanı gösterdiler hep, o bayrağı dikti öyle...bazı sahnelerin gerisi gelmemişti, kopukluk da vardı, ama yine de güzeldi. izleyince eminim siz de farkedersiniz bu eksikliği...

melihacım sağol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…