burçin hoşgeldin, çabuk dönmüşsün, gün mü var yarın, ayy kolay gelsin canım sana...
kızlar, dün başıma neler geldi, ölümden döndüm gerçekten...c.tesi akşam yattım,yatış o yatış,sabaha dair hiç bişey hatırlamıyorum, gözümü açtığımda ambulanstaydım öğlen.hipoya girmişim, yani şekerim düşmüş, nomalde zaten düşüyor ama bu derece komaya girecek kadar düşmemişti, uykumda düşmüş sanırım, eşim de uyuyor sanmış beni, kahvaltı hazırlamış artık kaldırayım demiş saat11 oldu, bi geliyor benim gözler açık,dimdik, ağzım kasılmış, sırılsıklam terlemişim, şeker tepiklemiş ağzıma,ambulansı komşuları falan çağırmış, yatak odasında ilk müdahele yapılmış, çarşafta aşağı indirmişler komşularla, sonra gözümü açtım ambulanstayım, rüya mı gerçek mi anlayamadım tabi, sonra bi dr un yanındayız, bebek iyi kalp atışı var gözünüzyadın diyor,ben ayıkamıyorum,aklıma geliyor evet hamileydim falan diyorum. sonra bi daha ambulanstayız, tıpa geliyoruz... off çok kötü bi gündü, akşama geldik eve, eşimin korkusunu tarif edemem, o evde olmasaydı ben çoktan ölmüştüm...inşallah bebeğe zarar vermemişimdir...allah korudu, szler de dikkat edin kendinize...
ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun....
kızlar, dün başıma neler geldi, ölümden döndüm gerçekten...c.tesi akşam yattım,yatış o yatış,sabaha dair hiç bişey hatırlamıyorum, gözümü açtığımda ambulanstaydım öğlen.hipoya girmişim, yani şekerim düşmüş, nomalde zaten düşüyor ama bu derece komaya girecek kadar düşmemişti, uykumda düşmüş sanırım, eşim de uyuyor sanmış beni, kahvaltı hazırlamış artık kaldırayım demiş saat11 oldu, bi geliyor benim gözler açık,dimdik, ağzım kasılmış, sırılsıklam terlemişim, şeker tepiklemiş ağzıma,ambulansı komşuları falan çağırmış, yatak odasında ilk müdahele yapılmış, çarşafta aşağı indirmişler komşularla, sonra gözümü açtım ambulanstayım, rüya mı gerçek mi anlayamadım tabi, sonra bi dr un yanındayız, bebek iyi kalp atışı var gözünüzyadın diyor,ben ayıkamıyorum,aklıma geliyor evet hamileydim falan diyorum. sonra bi daha ambulanstayız, tıpa geliyoruz... off çok kötü bi gündü, akşama geldik eve, eşimin korkusunu tarif edemem, o evde olmasaydı ben çoktan ölmüştüm...inşallah bebeğe zarar vermemişimdir...allah korudu, szler de dikkat edin kendinize...çok geçmiş olsun canım, inşaallah daha iyisindir. Allah bir daha yaşatmasın
günaydın kızlar....
ayşegülcüm çok çok geçmiş olsun cnm okurken içim bi tuhaf oldu rabbim seni korumuş seni bebeğine bebeğini sana bağışlamış çok şükür iyiki kocan yanındaymış aman cnm dikkat et kendine niye olmuş böyle doktor bişi demedi mi?
rabia aramıza hoş geldin...
burçincim ben 3 günlüğüne nereleri gezdim mersine bile gittim sahili ve forum mersini gezdik sadece az da olsa memleketini gördüm önceden gitmiştim ama sadece anamuru gördüm tatil için gitmiştim merkezi ilk kez gördüm
göknurcum sende tatil vermişin kendine çok iyi olmuş cnm..
semacım ilknurcum sizler nasılsınız?
ben dün akşam geldim ama çok yoruldum kızlar valla 3 günlüğüne çekilecek yol diil ama eşim istersen gitmeyelim dedi ama abisi yengesini terk etmiş başka bi kadınla yaşamaya başlamış 3 çocukla ortada kaldı kadın e tabi bizimkinin içi rahat etmedi gidip yeğenlerini görmek istedi bende kıramadım öyle gidip geldik işte...
iyi akşamlar kızlar
çok yorgunum,yatsam hemen uyurum ama çokk işim var
sizler nasılsınız?
iyiakşamlar kızlar.neden yoruldun günmü vardı yoksa :) ara ver artık günlerine burçin hanım:)ah yorgun olduğun zaman bende hemen uyusam :)yorgunsam hiç uyuyamıyorum :) cinsim biraz :)
ayşegül sen nasılsın şekerim.uğramamışsıın bugün.
meliha sen nasılsın.
sibel sen nasılsın yani hepiniz diyim :)
Allaha emanet olun hepiniz kızlar en çokta ayşegül :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?