• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

kızlar bu arada ben maraştayken rüyamda sizleri gördüm hepiniz maraştaymıssınız göknur beni arıyo hadi bugün buluşuyoruz gel diyo tamam diyorum ama bi türlü gidemiyorum çok üzülüyorum ne güzel denk gelmişti diye sonra oğlum ağlıyo gitme diyo ne oluyosa gelemedim yanınıza :19::19:

bende haziranda maraşta olurum ama ben başlarında olucam size denk gelemem heralde rüyam buna mı geldi nedir

burçin hoşgeldin, çabuk dönmüşsün, gün mü var yarın, ayy kolay gelsin canım sana...

kızlar, dün başıma neler geldi, ölümden döndüm gerçekten...c.tesi akşam yattım,yatış o yatış,sabaha dair hiç bişey hatırlamıyorum, gözümü açtığımda ambulanstaydım öğlen.hipoya girmişim, yani şekerim düşmüş, nomalde zaten düşüyor ama bu derece komaya girecek kadar düşmemişti, uykumda düşmüş sanırım, eşim de uyuyor sanmış beni, kahvaltı hazırlamış artık kaldırayım demiş saat11 oldu, bi geliyor benim gözler açık,dimdik, ağzım kasılmış, sırılsıklam terlemişim, şeker tepiklemiş ağzıma,ambulansı komşuları falan çağırmış, yatak odasında ilk müdahele yapılmış, çarşafta aşağı indirmişler komşularla, sonra gözümü açtım ambulanstayım, rüya mı gerçek mi anlayamadım tabi, sonra bi dr un yanındayız, bebek iyi kalp atışı var gözünüzyadın diyor,ben ayıkamıyorum,aklıma geliyor evet hamileydim falan diyorum. sonra bi daha ambulanstayız, tıpa geliyoruz... off çok kötü bi gündü, akşama geldik eve, eşimin korkusunu tarif edemem, o evde olmasaydı ben çoktan ölmüştüm...inşallah bebeğe zarar vermemişimdir...allah korudu, szler de dikkat edin kendinize...

ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun....

:50::50::50: ürperdimm okurkenn çoook geçmiş olsun ayşegül ablacımm yaa allah korumuş seni ve bebeğinii
ki bende ilk defa duydumm şekerin bu kadar ciddi şeyler oluşturabileceğini :26:
tekrarr çok geçmiş olsun ablacım dikkat et kendineee :16::16:

kızlar, dün başıma neler geldi, ölümden döndüm gerçekten...c.tesi akşam yattım,yatış o yatış,sabaha dair hiç bişey hatırlamıyorum, gözümü açtığımda ambulanstaydım öğlen.hipoya girmişim, yani şekerim düşmüş, nomalde zaten düşüyor ama bu derece komaya girecek kadar düşmemişti, uykumda düşmüş sanırım, eşim de uyuyor sanmış beni, kahvaltı hazırlamış artık kaldırayım demiş saat11 oldu, bi geliyor benim gözler açık,dimdik, ağzım kasılmış, sırılsıklam terlemişim, şeker tepiklemiş ağzıma,ambulansı komşuları falan çağırmış, yatak odasında ilk müdahele yapılmış, çarşafta aşağı indirmişler komşularla, sonra gözümü açtım ambulanstayım, rüya mı gerçek mi anlayamadım tabi, sonra bi dr un yanındayız, bebek iyi kalp atışı var gözünüzyadın diyor,ben ayıkamıyorum,aklıma geliyor evet hamileydim falan diyorum. sonra bi daha ambulanstayız, tıpa geliyoruz... off çok kötü bi gündü, akşama geldik eve, eşimin korkusunu tarif edemem, o evde olmasaydı ben çoktan ölmüştüm...inşallah bebeğe zarar vermemişimdir...allah korudu, szler de dikkat edin kendinize...
çok geçmiş olsun canım, inşaallah daha iyisindir. Allah bir daha yaşatmasın

Son düzenleme:
göknur, sibel, meliha ve semacım, teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...diyabetin maalesef böyle kötü sonuçları olabiliyor, bana olmaz derdim hep, ben kendimi biliyorum derdim ama insanoğlu işte, pankreasın görevini asla bi insan beyniyle yönetemiyoruz :) göknurcum, evet cihaz kullanıyorum insülin pompası, o sürekli vücuduma insülin pompalıyor, onun başka görevi yok, ben ne yüklersem beynine onu yapıyor, mucize değil maalesef, herşey bende bitiyor yine ama cihazla ilgili bişey değil, neden olduğunu doktor da anlamadı, feci bi düşüş değil şekerimdeki anlamadık, normalde gece düşüşlerimde uyanırım ben, haberim olur, bu sefer olmadı,hamileliğe verdik artık. normalde günde 8 ölçüm yapmalıyım biri de gece 3 ölçümü, onu yapmıyordum bayağıdır çünkü her şey yolundaydı,süperdi yani şekerlerim, artık daha dikkat ederim. daha sıkı ölçümle bunu halledebilirim. bebekte bi sorun yok, doktordaydık bgün, her şey yolunda gözüküyor...

meliha,sen gel haziranda senin için de toplanırız burçinle, bi de göknurla sema geldiğinde ayrı toplanırız nolcak :)

ne biliyim ayşegül bu cihaz için epey uğraşmıştın ya.bende çooook önemli görevi olduğunu herşeyi onun yaptığını zannediyordum :)cahillik işte.artık dediğin gibi daha dikkat edeceksin.neyse Allah birdaha yaşatmasın inşl canım.
bu aralar hep bir kötü haber alıyorum .bizim kapıcı vefat etmiş kalp krizi.2 tane küçük çocuğu vardı.evde kıyamet koptu.sonra maraştaki cok sevdiğim amca gelinin babası vefat etmiş.sonra ayşegüln haberi .hepsi arka arkaya geldi.Allah daha beterinden korusun.
meliha tail gibide olmamış gidişiniz.bu insanlar iyicene zıvanadan çıktı gidiyor.hep bir arayış içinde insanlar ne tuhaf.Gelininiz içinde çocukları içinde hayırlısı olsun inşl.

ayşegülcüm çok geçmiş olsun,Allah korumuş.İnşallah bundan sonra bir daha böyle bir olay yaşamazsın.Hele de hamileyken :(

melihacım sevdin mi canım memleketimi,çok güzeldir oralar.Umarım bir gün orada görev yapabilirim.
İnsanlar ne kadar doyumsuz,değer mi çocuklarını bırakıp gitmeye.Sonradan çok pişman olur ama....

melihacım sen yeter ki görüşmek iste.Ayşegülle ben önemli bir sorun olmadıkça buluşuruz senle.Kızlar gelince de onlarla buluşuruz.

burçincim, çok teşekkürler, inşallah yşamam bi daha, çok zordu, korktuk gerçekten...
göknurcum ah keşke bi mucize olsa da cihaz herşeyi halletse, öyle olsaydı zatenşeker hastalığı kalmazdı dünyada :) kötü haberlerin en başında sağlık ve ölüm haberleri geliyor bana da, umarız sevdiklerimize bişey olmaz...
meliha, burçinin de dediği gibi biz bulışmaya hazırız yeter ki haber ver...

günaydın kızlar....

ayşegülcüm çok çok geçmiş olsun cnm okurken içim bi tuhaf oldu rabbim seni korumuş seni bebeğine bebeğini sana bağışlamış çok şükür iyiki kocan yanındaymış aman cnm dikkat et kendine niye olmuş böyle doktor bişi demedi mi?

rabia aramıza hoş geldin...

burçincim ben 3 günlüğüne nereleri gezdim mersine bile gittim sahili ve forum mersini gezdik sadece az da olsa memleketini gördüm önceden gitmiştim ama sadece anamuru gördüm tatil için gitmiştim merkezi ilk kez gördüm

göknurcum sende tatil vermişin kendine çok iyi olmuş cnm..

semacım ilknurcum sizler nasılsınız?

ben dün akşam geldim ama çok yoruldum kızlar valla 3 günlüğüne çekilecek yol diil ama eşim istersen gitmeyelim dedi ama abisi yengesini terk etmiş başka bi kadınla yaşamaya başlamış 3 çocukla ortada kaldı kadın e tabi bizimkinin içi rahat etmedi gidip yeğenlerini görmek istedi bende kıramadım öyle gidip geldik işte...

sağol canım hoş bulduk

iyi akşamlar kızlar

çok yorgunum,yatsam hemen uyurum ama çokk işim var :(

sizler nasılsınız?

iyi akşamlar kızlar

çok yorgunum,yatsam hemen uyurum ama çokk işim var :(

sizler nasılsınız?

iyiakşamlar kızlar.neden yoruldun günmü vardı yoksa :) ara ver artık günlerine burçin hanım:)ah yorgun olduğun zaman bende hemen uyusam :)yorgunsam hiç uyuyamıyorum :) cinsim biraz :)
ayşegül sen nasılsın şekerim.uğramamışsıın bugün.
meliha sen nasılsın.
sibel sen nasılsın yani hepiniz diyim :)
Allaha emanet olun hepiniz kızlar en çokta ayşegül :)))))))))))

ayşegülcüm ve burçincin çok saolun kızlar inşallah görüşmeyi çok istiyorum sizlerle göknur sema ve ilknur denk gelmez belki de ama sizlerle görüşürüz inşallah göknurlada burda görüşürüz inşallah...

burçincim çok az yerini gördüm ama güzel sevimli bi yer memleketin inşallah bi gün görev yapabilirsin orda denize nazır bi okulda..

göknurcum senin işler nasıl gidiyo tempo devam mı?

sibelcim semacım ve ilknurcum sizlerde iysinizdir inşallah...

meraba kızlar nasılsınız? pek uğrayamıyorum bugünlerde iş yoğun geçiyor, eve varınca da dinlenmek istiyorum pc açasım gelmiyor.
birde bugünlerde tansiyonum düşüyor, 6-4 ya da 8-6 sık sık böyle oluyor. arada bayılıp kaldığım oluyor :(( ne olduğun bizde anlamadık, inşaallah sıkıntı çıkmaz
görüşürüz, öpüyorum hepinizi de :16:

yoruluyorsundur belki semacım,önemli bir şey değildir inşallah.

melihacım ayarlarsak iyi olur,sohbet ederiz bol bol

göknur duysun da çatlasın,şimdi de arkadaşa gidiyorum.Çiğ köfte yiyeceğim

iyiakşamlar kızlar.neden yoruldun günmü vardı yoksa :) ara ver artık günlerine burçin hanım:)ah yorgun olduğun zaman bende hemen uyusam :)yorgunsam hiç uyuyamıyorum :) cinsim biraz :)
ayşegül sen nasılsın şekerim.uğramamışsıın bugün.
meliha sen nasılsın.
sibel sen nasılsın yani hepiniz diyim :)
Allaha emanet olun hepiniz kızlar en çokta ayşegül :)))))))))))

ay ay ayyy şımardıııım :) sağol göknurcum, iyiyim ben şükür :) dün uğradım da yazacak bişey bulamadım, ondan yazmadım... sen neler yapıyon, aynı devam galiba, yorgun olup da uyuyamamak kötü olsa gerek :) sen de kendine dikkat et, yorulma çok :)

melihacm, inşallah bluşuruz hadi bakalım, haziran ayı hareketli mi olacak ne :)

burçin afiyet olsun, inşallah sana zarar değildir de yedikten sonra acısı çıkmaz :) hiç vazgeçmiycek bu kız boğazından :))) iyi sohbetler aynı zamanda...

semacım, iyi ol sen de, bi kaç günde uğra, e akşam yorgun argın pc açmak eziyet olur, ben öğleden sonraları boşum ya anca öyle, yoksa ben olsam da aklıma gelmez pc...geçmiş olsun, benim de düşük tansiyon var, yüksek olmasın da düşüğü daha sağlıklı bi durum sonuçta, tedavisi de yok, tuzlu ayranla tansiyonu çıkarmaya çalışacaksın artık, sıvıyla beraber tuz alman gerekicek fazladan. umarım sorun bundan ibarettir başka bişey çıkmaz...

semacım geçmiş olsun canım.hep bilgisayar başında olmaktan da oluyor.bende hep öyle oluyordum.bayılmıyordum ama yıldızlar uçuşuyordu gözümde :)stres ve pc diye düşünüyorum.Allahtan tuzu çok yerim çokta severim ondan dolayı kurtarıyorum biraz.suyuda bol bol iç.yani sorun budur inşl.yinede drye görünmekte fayda var.

bakarmısınız burçin hanıma yorgunum dedi yine gitti tıkınmaya :))))))))) valla burçin ne diyim sana .sen yazarsın inşl ay çok kötü oldum yediklerim beni tırmaladı dersinde çatlamayı görürüsün :) sağlık olsunda gez ne güzel.hem bende salı günü gideceğim gezmeye .önce sosyete pazarına Konya aştı bu konuda kendini.sonra arkadaşlarla arkadaş gezmesine :)hıh :33:
melihacım işler aynı yoğun tempoda Allaha şükürler olsun.Yardımcımızda olunca daha keyifli ve hızlı ilerliyouz artık.okadar da yorulmuyoruz.
çıtırcııık aman sen iyi ol şekerim gelde yazacak birley bulamadan çık :)bazaen banada öyle oluyor :)Hadi bakalım birde haziranı bulalım .inşl olur görüşme.
aslında uykum var ama tvde beyaz var bir yatmak istiyorum hemde izlemek.gidiyim yatıyım bari.hepinize iyigeceler.

günaydın kızlar

pazartesi dr randevum var,bakalım ne alemdeyiz.Bugün de yürüyüş yapayım biraz.Hepinize iyi haftasonları

selam herkese...
ben de bugün gezmeye gidiyorm okuldakilerle, bi arkadaş doğum yaptı bi kaç ay önce, altınımızı takıcaz ona :) arabamız yok bi kaç gün ,serviste :( eşim acile kalırıldığım gün bi araçla çarpışmış panikten, ambulansın peşinden gelirken, ben de 1 haftadır çarpık arabayla trafikteydim, herkes bi bakıyo önce, içimden "ben yapmadım" diyesim geliyordu herkese :) konyalı çiğdem alıcak artık beni evden, çok durmıycaz, 1 saat kadar yeter :)
burçin, iyi yürüyüşler... ben yürümüyorum ama başlıycam yine inşallah, kilom da sabitlendi biraz, sen kaç kilosun şimdi?

siz günaydın kızlar diyin bende iyigeceler kızlar diyim bir garip dünya :)
eee burçin okadar yedin dimi hazmetmek zor olsa gerek kaç km yürümen gerekiyor acaba :)pazaretsi iyi haberle gelirsin inşl.
ayşegül bir alemsin kız sen :)kesin demişlerdir bayan işte anca bukadar araba sürüyor diye :)sen nezaman gidiyorsun drye tekrar.
bizde bugün Konyada atlıhan diye var çocuklarla oraya gittik.ata bindik güzel bir 3 saat geçirdik ve bunuda telafi etmek için mesaiye kaldık 11 de bıraktık işi :)yeğnimin elinide maymun tırmaladı fıstık atıyordu çocuk:) hemde 2 tane tel koruması olmasına rağmen nasıl o telden kattıysa elini artık bir anlık dalgınlıktan :)o ağladı biz güldük falan :)eli Öyle kötü olmadı allahtan.işte böyle.

oh,ne güzel gezin tabii göknurcum,hakkınız.O kadar çalışıyorsunuz.

52 kiloyum ayşegülcüm,kışın 1-2 kilo alıyorum hep.Bu sefer de veremeden hamile kaldım,inşallah çok almam :((

Back
X