Kahramanmaras///46

iyi pazarlar kızlar

göknurcum ne güzel gezmişiniz ama akşama geç dönüş, malum işi aksattınız :) maymuncuğa o kadar yaklaştırmasaydınız yavrucağı, fıstık falan atmak aysak değil mi hem :)

burçin, ben de 52 kiloyla başladım sanırım, yazın 48 e düşerim, kışın 52ye çıkarım ben de, şimdi 56yım. umarım ayda 1 kiloyla tamamlarım ben de...

göknur, benim yarın diyabet doktorumla görüşmem var, şeker ölçümlerimi götürücem, bu hafta delik deşik oldu uykum gece kalkıp şeker ölçmekten :) çarşamba da ayrıntılı ultrason randevum var...sonç hemen çıkıyorsa kadın doğumcuya götürürm sonuçlarımı aynı gün. doktorumu değiştirdim bu arada 1 ay oldu, hilal hanım hep dolu, ben sormadan bişey de anlatmıyor, bi kere de kan verdiğimde baştan sağma bi kaç tane şeyi işretleyip diğerleri kalmış, boşuna tüplerce kan verdim, bi daha vermem gerekti, sinir oldum ilgisizliklerine, uğramıyorum artık, aynı hastanede ramazan beye görünüyorum, daha ilgili, yorumlar yapıyor, dikkat etmem gerekenleri söylüyor, şimdilik iyi gidiyor, onla da olmazsa gene değiştiririm :))) temmuza kadar idare etsin de...

ben de hala bullamadım kime gideceğimi,Turgay bey devlette olmasa kesin giderdim ama...Off,sıkıntı ya

devlet ve tıp fakütesi feci kalabalık, ben de riskli gebeliğe gideyim diyordum tıpta ama ne mümkün, ayakta bekliyosun o kadar,sıkış tepiş havasız, herkes çarpıp duruyor geçerken, ne biçim tıp fakültesiyse...3 kez gittim oraya, hiç kimseyi göremeden geldim, doktorum da "şekerler düzgün gittiği sürece sen riskli gebe değilsin, bebekle ilgili sorun yok"dedi, farketmez yani...

inşl iyi haberlerle gelirsiniz kızlar.bende sinir oluyorum öyle ilgisiz doktorlardan ama hepsi bir olmuyr işte.yarına iş teslimimiz var şükür buda bitii.salı günü gezme.işçi bayramı ya ondan :)

meraba kızlar... şükür 2. yazılılarıma başladım, okuması var, yarın tatil hallederim herhalde :) göknur nere gidiyon gezmeye :)))

burçin 52 kilomusun sen :)ben 54 oldumda azcık:)kilo aldım.eee ye iç otur dimi :)bide göbeğim var rejim yapacağım diyordun :)

yarın gezmeye gidiyorum arkadaşıma biliyorsunuz artık :)kahvaltıya çağırdı.azcık dinleniyim dimi.

günaydın kızlar...

dün bebeğin kalp atışını duyduk,daha 7 haftalığım ama göbeğim çıktı sanki,zaten yoktu ya Göknurcum genetik sanırım bizdeki.Bu bedene bu göbek çok tuhaf görünüyor.Ben 48 kilo da olsam göbek hep olur.

iyi eğlenceler göknurcum:)
burçin daha o kadarlık mı, ben daha büyük sanıyordm bebişi, kendimle kıyasladım sanırım, malum ben öğrendiğimde 7 haftalıktım, geç kalınca biraz :)
ben ufak çaplı temizlik yaptım, camlar, balkon,kapılar, koltuklar ve mutfak dolapları için birini tutucam artık, inşallah üşenmem de çağırırım :)

günaydın kızlar...

kaç gündür giremiyorum miğde bulantılarım çok fena ekrana bile bakamıyorum bide dişim iltihaplanmış aksi zamanda dişçiye git gel rabbim beterinden korusun çok zor geçiyo bende cumartesi duydum kalp atışlarını 9 haftalık şimdi ama korkuyorum bu cumartesi tekrar dişçiye gidicem ve uyuşturup kanal tedavisi yapacak inşallah bişi olmaz doktorum sorun olmaz diyo ama ben yinede korkuyorum çok

burçincim ne güzel duymuşsun kalp atışlarını rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin..

ayşegülcüm bende birini çağırıcam heralde çünkü hiç bişi yapamıyorum ev toplamaktan başka ablam ben gelirim diyo ama çok zor onunda baş etmesi aman hayırlısı artık

göknurcum ne güzel tatil vermen iyi olmuş kendine dinlenmişsin yeğeninin başına gelenler için de çok üzüldüm yazık korkmuştur yavrucak...

canım çok geçmiş olsun allah esirgemiş ikinizide.şimdi gördüm geçmişi bir okuyayım dedim uzun zamandır giremedim osmaniyedeydim.birazdan fırsat buldukça hepsini okuycam ama okumadan yazayım istedim sonra araya bişiler giriyor unutuyorum.

melihacım dişin için 1-2 ay daha sabret bence.Benim doktorum kanal tedavisini 3 aydan önce kesinlikle yapmadığını söylemişti.Ben şüpheli deyince yapmayalım demişti.Bu arada bulantıların da geçer biran önce inşallah.

ayşegülcüm bu kadar beklemen hata bence,biriyle anlaş,düzenli gelsin.Haftada bir veya iki haftada bir gibi.Yorma kendini.

çok sağol ilknurcum, gerçekten allaha şükür ucz atlattık...

melihacım, seninki de yolunda gidiyor ne güzel ama blantılr offf berbat bişeymiş, ki seninki de uzun sürüyor sanırım, hele dişçiye gidiyosun, dışarı biyere gitmek ölüm gibi geliyor. inşallah geçer ya hemen...

brçin evet gerçekten artık tutmam lazım, normalden çok daha fazla yorluyorm...

burçincim bende ilk 3 ay diş tedavisi yapılmadığını duymuştum doktorumda bişey olmaz deyince güvendim ama yinede korkuyorum burda birinde okudum doktoru izin vermiş diş tedavisine ve bebeğinin kalbi durmuş diye hepten tedirgin oldum of of napcam bilemedim şimdi yaaa :44:

ayşegülcüm gerçekten zor bişi bu bulantı dişim bari çıkmasaydı ortaya inan dişçiye gidip gelmek işkence gibi şimdi hele bide bebeğe zararı olcak endişesi iyce canımı sıktı...

iyi geceler gebe hatunlar :)))))))))naparsınız bakalım.aranızda maşaallah bir burçin iyi sanırım.bulantısı olmayan yani.baksanıza hatun çiğköftesini bile yedi :)sende atlatırsın inşl mwliha en kısa sürede.zordur hergün bulantı eminim.buda bebeğin cileveleri napalım.
benm işler yoğun yine şükür.tatilde güzel oldu.arada yapacağız böyle molalar.gezmemde güzeldi.aynı günde kaçtane kapı gezdik.bir arkadaşımız da doğum yapmıştı.gebelik zehirlenmesi olmuş kız.baya kötüydü.değişik şeyler duyuyorum artık hamilelikle ilgili.

meliha, riskliyse hiç bulaşma o zaman, doktora da güven olmuyor ki, ben de ne diyeceğimi bilemedim, bilgim yok, burçin fikrini söyledi, en iyisi risk almamak...

göknur gezmiş yine ve mutlu dönmüş :))) ay o zehirlenme neymiş acaba

bir nöbet daha bitti.10 saat dersin olduğu bir okulda hiç çekilmiyor valla.Ohh,yarın da cuma,haftasonu geldi şükür.Yağmur da yağıyor ne güzel.Daha ne olsun :)

selamlar...
ben nerdeyse 3 aydır nöbet tutmuyorm, mdr yardımcımız hamile olduğumu bildiği için yazmıyor bana :) aramız iyidir kendisiyle de, sağolsun. günde 10 saat ders mi??? öff çekilir mi ya. benim günde en fazla 4 saat, en az da 2 saatim var, çoook rahatım :))) bugün son 2 ders için gittim geldim, harika oluyor, azalttım dersleri malum, o konuda da yardımcı oldu zümrelerim...

Melihacım geçmiş olsun canım.hamilelikte ilk 3-4 ay çok önemli demişti diş doktorum müdehale yaparsak bişey olur diyemeyiz ama ya olursa risk almamak lazım demişti.
Ayşegül cnm vatanhastanesinde hilal hnmı çok tavsiye eden var cihazı için de çok iyi diyorlar.yalnız randevuyu bugün almaya kalksan 4 haziranı verebiliyolar.ancak 1 ay sonrası boş oluyor.

Burçin canım senin de herşey yolundadır umarım. sizdemi tayincisiniz demiştim cevap alamadım. ayşegül gidiyor sanırım temmuz gibi sendemi gidiyorsun.

kusura bakma ilknurcum,fark etmemişim sorunu.Biz tayin istemeyi düşünmüyoruz,ne zaman isteriz hiç bilmiyorum.3-4 yıl daha kalırmışız gibi geliyor bana ama kısmet tabii.

ayşegülcüm ne güzel idareniz varmış,herkes o kadar anlayışlı olmaz.Hele de bizim müdür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…