Kahramanmaras///46

iyi olmana sevindim :) ayy az kalmış gelmenize, mutlu musun maraşa geleceğin için :) inşallah sivasa gittiğimiz günlere denk gelmez ya da inş sivasa gitmem

tayin bgün yarın açıklanıcak,yazmaz mıyım açıklansa :)

kızlar tayinimiz muğlaya çıkmış

harika bi haber, bebiş daha gelmeden uğuru ve bereketi ile geleceğini belli etti. doğum ve sonrası dönemlerde ailene yakın yerde olman senin için çok iyi olacaktır.
hayırlı olsun canım. hayırlısıyla da inşaallah kazasız belasız taşınırsınız. hem bana da yakınlaşmış oluyorsun, inşaallah kütahya'da beklerim, hem seni hem de diğer kızlar sizleri de.
benim kardeşim de gene kalmış istanbul'da. o da alıştı iyice metropolis olmaya :))

sağol semacım, evet bereketiyle geldi bebiş :) aileye yakın olma en iyisi olucak inşallah benim için, bakalım. taşınma telaşım başlayacak şimdi... ben de sizleri beklerim tatil cennetine :) her polis bi kez istanbul görüyor heralde, eşim de 2 sene kalmış istanbulda, çok sevmiş ama orayı, biz sorunlu sanıyoruz ama gidelim desem gider gene oraya :)))

ay ayşegül valla çok sevindim kız :)hadi hayırlı uğurlu olur inşl.nezman taşınacaksınız peki.muğla merkez dimi.ailene ne kadar uzaklıkta muğla.aman ne soru sordum.maraşta herkes memleketine gidiyor sırada burçin var :)

gözünaydın ayşegülcüm,süper olmuş.Orda ne kadar kalacaksınız? İnsanın memleketi gibi olmuyor başka yerler.Bakalım biz ne zaman gidebileceğiz...

Hayırlı olsun canım.Çok güzel yer muğla,, Memleket burası olmasaydı o taraflarda yaşamayı çok isterdim..Aydın,Muğla Çanakkale favori şehirlerim

gözünaydın ayşegülcüm,süper olmuş.Orda ne kadar kalacaksınız? İnsanın memleketi gibi olmuyor başka yerler.Bakalım biz ne zaman gidebileceğiz...

çok teşekkür ederim kızlar :) göknurcum, annemler ilçesinin köyündeler, 15-20 dk muğla merkeze, köylerimiz de burdakiler gibi kupkuru bakımsız değil, bilirsin :) çok yakın her yere... taşınma işi tam belli değil, ben temmuz başı giderim, eşim 15ini bekleyecek maaş işlemlerini burdan halledip gitmesi gerekmiş, oraya kalırsa 2-3 ay maaş alınamayabilirmiş.yani eşyalar eşimle gidecek, bi de burdan muğlaya ,muğladan maraşa taşınacaklarla anlaşılacak ucuza getirilecek , artık ne zamana ayarlarlarsa :) görev yerinin merkez olup olmadığı belli değil, dağıtım sonra yapılıyor, onu da abimle babam halletmeye çalışacak merkez olması için :)

ilknurcum ege gerçekten bambaşka, insanların yaşayışı ve bakış açısı beni en çok cezbeden kısmı, yoksa muğla maraştan çok çok küçük bir il...

burçin, siz daha tercih yapmayacaksınız sanırım, yapsan çıkar herhalde, puan bayağı birikmiştir ....

iskenderun'dan sinop'a kıyı şehirlerin hepsini gezdim kimi şehirde 1 hafta kiminde 1-2 gün kaldım ama bütün kıyıyı biliyorum insanları da dış görünüşünle seni yargılamıyor ,herkes birbiriyle sohbet edebiliyor.çanakkale'de küçük ama değişik bir anlayış var insanlarda deniz insanı başka oluyor sanırımTez zamanda maraş'a deniz bekliyoruz

selamlarrrr ayşegüll ablacımmm süperr yaa muğlaya tayininiz çıkmışş ne ballı hatunsunnn yaa bebişindee ohh muğladaa doğarr hayırlı olsunn sevindimm sizin adınızaa
memleketinee gidiosunn ne güzel

çok haklısın, deniz varsa medeniyet var :) maraşa deniz gelse maraşlılar istemezler ki, öyle bi cumhuriyet burası :))) kimse memnun değil maraştan ama herkes yenilikleri de reddediyor, anlayamadım ben insanlarını ... :)

teşekkürler sibelcim , memlkete gidiyorum ama acayip pahalı bi yer, battık biz, ev kiraları 700 den başlıyor güzel olanları, aidatla beraber 900 ü buluyor, e gitti benim maaşın yarısı :)

çıtır senin iç,n kafan rahat olsunda paran az olsun varsın :)bulursun biraz daha uygun ev.ee her güzelin bir dikeni oluyor :)))temmuza kadar duracaksın inşl görüşeceğiz maraşta fıstıklı dondurmamızı yiyelim de öyle git :)bir daha denk gelmek zor biliyorsun.ayarlamak zorundasınız günü artık:)
gideceğine çiğdem çok üzülücektir.bakarmısın bana hemen onu düşündüm.arkadaş kaybetmek zordur bilirim.

slm ben de maraşlıyım ama erzuruma gelin geldim ee nasılsınız bakalım aranıza katılabilirmiyim :)

günaydınlar

evet,inşallah görüşürüz son hallerimizle

hoşgeldin asff,tabii katılabilirsin

evet yaa çiğdem çok üzülüyor, e ben de tabi .((( okulu mu değiştirsem, ben de mi gitsem diyordu :) benim için yeni ortam da çok zor olucak...
evet fıstıklı dondurmamızı yeriz inşalllah beraber :) ne zaman geliyodunuz?
slm ben de maraşlıyım ama erzuruma gelin geldim ee nasılsınız bakalım aranıza katılabilirmiyim :)

hoşgeldin :) maraşlı olarak bi sen olucaksın zaten, katıl tabi :)

burçin, ne kadarlık oldun sen, göbiş çıktı mı ...

13.haftamdayım ayşegülcüm.Kilom aynı ama sanki göbek büyüdü,anlamadım bu işi.Yarın ikili test için gideceğim,inşallah cinsiyeti de öğrenirim.

hadi bakalım inşallah her şey iyi çıkar, cinsiyeti de öğrenirsen haber ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…