ben iyiyim kızlar iş güç koşturma içinde geçiyor şükürler olsun.bizde 18 yada 19 haziran gibi oluruz sanırım.Bakalım belki hepimiz görüşebilirz inşl.
Ayşegül tayin durumunuz ne oldu belli olmadımı daha.yoksa yazdında benmi kaçırdın :)
kızlar tayinimiz muğlaya çıkmış
kızlar tayinimiz muğlaya çıkmış
ay ayşegül valla çok sevindim kız :)hadi hayırlı uğurlu olur inşl.nezman taşınacaksınız peki.muğla merkez dimi.ailene ne kadar uzaklıkta muğla.aman ne soru sordum.maraşta herkes memleketine gidiyor sırada burçin var :)
Hayırlı olsun canım.Çok güzel yer muğla,, Memleket burası olmasaydı o taraflarda yaşamayı çok isterdim..Aydın,Muğla Çanakkale favori şehirlerim
gözünaydın ayşegülcüm,süper olmuş.Orda ne kadar kalacaksınız? İnsanın memleketi gibi olmuyor başka yerler.Bakalım biz ne zaman gidebileceğiz...
çok teşekkür ederim kızlar :) göknurcum, annemler ilçesinin köyündeler, 15-20 dk muğla merkeze, köylerimiz de burdakiler gibi kupkuru bakımsız değil, bilirsin :) çok yakın her yere... taşınma işi tam belli değil, ben temmuz başı giderim, eşim 15ini bekleyecek maaş işlemlerini burdan halledip gitmesi gerekmiş, oraya kalırsa 2-3 ay maaş alınamayabilirmiş.yani eşyalar eşimle gidecek, bi de burdan muğlaya ,muğladan maraşa taşınacaklarla anlaşılacak ucuza getirilecek , artık ne zamana ayarlarlarsa :) görev yerinin merkez olup olmadığı belli değil, dağıtım sonra yapılıyor, onu da abimle babam halletmeye çalışacak merkez olması için :)
ilknurcum ege gerçekten bambaşka, insanların yaşayışı ve bakış açısı beni en çok cezbeden kısmı, yoksa muğla maraştan çok çok küçük bir il...
burçin, siz daha tercih yapmayacaksınız sanırım, yapsan çıkar herhalde, puan bayağı birikmiştir ....
çok haklısın, deniz varsa medeniyet var :) maraşa deniz gelse maraşlılar istemezler ki, öyle bi cumhuriyet burası :))) kimse memnun değil maraştan ama herkes yenilikleri de reddediyor, anlayamadım ben insanlarını ... :)iskenderun'dan sinop'a kıyı şehirlerin hepsini gezdim kimi şehirde 1 hafta kiminde 1-2 gün kaldım ama bütün kıyıyı biliyorum insanları da dış görünüşünle seni yargılamıyor ,herkes birbiriyle sohbet edebiliyor.çanakkale'de küçük ama değişik bir anlayış var insanlarda deniz insanı başka oluyor sanırımTez zamanda maraş'a deniz bekliyoruz
selamlarrrr ayşegüll ablacımmm süperr yaa muğlaya tayininiz çıkmışş ne ballı hatunsunnn yaa bebişindee ohh muğladaa doğarr hayırlı olsunn sevindimm sizin adınızaa
memleketinee gidiosunn ne güzel
slm ben de maraşlıyım ama erzuruma gelin geldim ee nasılsınız bakalım aranıza katılabilirmiyim :)
evet yaa çiğdem çok üzülüyor, e ben de tabi .((( okulu mu değiştirsem, ben de mi gitsem diyordu :) benim için yeni ortam da çok zor olucak...çıtır senin iç,n kafan rahat olsunda paran az olsun varsın :)bulursun biraz daha uygun ev.ee her güzelin bir dikeni oluyor :)))temmuza kadar duracaksın inşl görüşeceğiz maraşta fıstıklı dondurmamızı yiyelim de öyle git :)bir daha denk gelmek zor biliyorsun.ayarlamak zorundasınız günü artık:)
gideceğine çiğdem çok üzülücektir.bakarmısın bana hemen onu düşündüm.arkadaş kaybetmek zordur bilirim.
slm ben de maraşlıyım ama erzuruma gelin geldim ee nasılsınız bakalım aranıza katılabilirmiyim :)
herkese teşekkür ederim hoşbuldum herkes tayinci mi yoksa maraşa gelin gelenlerin grubu mu burası :) sevdim ama sıcak insanlarsınız hepiniz saolun tekrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?