Kahramanmaras///46

meliha, gelememene üzüldüm illa bi aksilik çıkar zaten, birimizden bekliyordum, burçin,göknur,sema ya da benden hangimizden aksilik gelicek acaba :) çok karamsarım ben :))) hayırlısı olsun napalım.... :)

göknurcum, e azcık daha şiştim tabi, 60 a dayandı kilom :)bi de bayağı boldu kıyafetim, diz üstündeydi, o da kilolu gösteriyor, gülmemişim bi de yanaklarım iyice tombikleşti, çirkin çıktığımın farkındayım :) yüzyüze görünce o kadar olmadığımı düşünebilirsin .) gerçi o zamana da şişerim iyice :)))))))
ben gene evvelsi geceyi acilde geçirdim, kurtulamıycam hastanelerden ya...sabah 7de eve geldik, dün de çok kötüydüm, halsizlik falan, hiç bişey yapamadım, bugün daha iyiyim şükür. sağ salim atlatsaydım şu dönemi, bebeğe bişey olmasın da ben razıyım çekmeye...3,5 ayım kaldı...

canım nasılsın tayininiz mi çıktı sizin nereye gidiyorsunuz.bebişin nasıl az kalmış seninde maşallah

sağol canım, evet çıktı tayin, muğlaya benim memlekete. idare ediyorum işte şükür :) bebeiş iyiydi valla, cma kontrol vardı, yolundaydı herşey, bebeğe iyi bakmışım öyle dedi dr, kilosu gelişimi iyi dedi, sağlıklı olsun inşallah :) senin de az kalmış, inşallah sağlıklı olur senin için de bbeğin için de...

amin canım inşallah tüm hamişler sağlıkla alsın kucağına yavrularını.biz daha bu sene geldik malatyaya ama seneye bingöle gideriz heralde sevemedik bir türlü burayı

ayşegülcüm çok geçmiş olsun cnm inşallah sağ salim tamamlarsın gebeliğini senin için çok zor oluyo ama inşallah bebişine sağ salim kavuşursun cnm

ayşegülcüm göknurcum insan bişeyi çok istememeliymiş zaten mutlaka bi aksilik çıkıyo çok üzüldüm görüşemediğimize merkezde olmayınca cerite bağlanıp kalıyosun merkezde kimseyide göremedim teyzeleri çok kırılıyolar ama olmuyo gidemedik bi türlü neyse nasip inşallah siz görüşebilirsiniz...

bende şimdi temizlik yapıcam biraz valiz boşalt çamaşır yıka bir sürü iş beni bekliyo yolculukta çok yordu karnımda bi sancı var inşallah sıkıntı çıkarmaz benimde bi arkadaşım var hamileydi ama çok zor geçiriyodu sürekli kanaması vardı hastanede yatıyodu bi kaç gün sonra toparlanınca çıkıyodu yine kanaması olmuştu gittiler doğum başlamış demişler 28 haftalıkken doğum yaptı çocuğu küveze aldılar yaklaşık 1 aydır hastanedeydi bebiş geçen gün vefat etti haberi maraşta aldık bugün oraya gidicez baş sağlığına günlerdir içimden çıkmıyo rabbim anne babasına sabır versin herkeze evladını sağ salim bağışlasın inşallah...

kızlar içinizi kararttım kusura bakmayın sizler nasılsınız??

geçmiş olsun ayşegülcüm,çoğu gitti neyse ki,inşallah bir daha böyle sıkıntı yaşamazsın

melihacım çok üzüldüm,Allah sabır versin arkadaşına,kimse yaşamasın böyle şeyleri,ne zordur ya

amin canım inşallah tüm hamişler sağlıkla alsın kucağına yavrularını.biz daha bu sene geldik malatyaya ama seneye bingöle gideriz heralde sevemedik bir türlü burayı

aaa neden sevmediniz ya, malatya güzel bi şehir, kafa yapısı olarak bu taraflar,şark görevi illeri hep aynı ama en azından gelişmiş bi yer. bingölden çok çok iyi olması lazım, gerçi insan sevemeyince gözüne batar herşeyi, siz nerde mutlu olucaksanız orda yaşayın en iyisi :) 2 senede gidebilecek misiniz? eşim memnun kalırsa, biz muğlada emekli olmayı hayal ediyoruz :) hayırlısı olsun...

melihacım ya çok üzüldüm, ne zordur ne zor....allahım sabır versin olmadı mı olmuyor işte, sağlık olsun en başta...görüşemedik ama sen iyi ol, umarım geçer kısa zmanda sancın.cerite girip de çıkabilene aşkolsun zaten :))) benim aklımdan geçiyordu görüşemeyeceğimiz ama kötü düşünmeyim dediydim :)

teşekkürler burçincim...senin nasıl gidiyor?

bugünlerde kitaplara sardım, 2 günde 400küsur sayfalı kitabı bitirdim, iyi ki serinin devamını da almışım, başlarım hemen, seminer de başlıyor yarın,okulun en sevdiğimiz dönemi :) sohbetler, kahvaltılar ohhh öğrenci yok kafamız rahat

Son düzenleme:
ayşegülcüm geçmiş olsun .inşl bebek doğana kadar son acilin olur:)bebek sağlıklı olsunda anne de sağlıklı olsun canıııım.bebek işi zor dedim size o kadar ama beni dinleyen kiiiim :))))))))şimdi böyle çekersiniz işte.bakın bana ooo hayat bana güzel.ye iç çalış gez.ne halsiz oluyorum ne karnım başım ağrıyor.sizi söz tutmayanlar siziiiii :))))))Allah br daha yaşatmasın inşl canım.gerçi bebeğin sağlıklı olduğunu duymak seni daha çok rahatlatmıştır.
bende ayşegül gibi hep böyle birşey olacağını biliyordum da aklıma kötü şeyler getirmeyeyim demiştim :)neysa hayırlısı artık nasip .arkadaşın için çok üzüldüm.ne acıdır evlat acısı Allah kimseye yaştmasın.sabırlar versin arkadaşına.

günaydın kızlar...

kitap okumak gibi var mı ayşegülcüm,her ay bir sürü para veriyorum kitaplara.Çok büyük bir zevk.İyiki bize seminer yok,belki hiç bilmediğimden ama çok sıkıcı olurmuş gibi geliyor boş boş oturmak.Son haftadan tahmin edebiliyorum.Bizim bu hafta boş,haftaya sınavlar başlıyor.

meraba kızlar, nasılsınız?
kitap okumak gibisi varmı? çok severim ben kitap okumayı, evde de kitaplığım var.
insanı dinlendiren en güzel eylem bence okumak ....

göknurcum hakkaten hayat sana güzel DD sen dedin bize "bak kızlar yapmayın etmeyin, başınıza dert alırsınız" akılsız başımız işte dinlemedik seni :))) çekiyoruz işte canım napalım, inşallah dediğin gibi son olur bu...sen gezmene bak, bu günler gelmiycek gibi geri :)))

evet burçin, gerçekten okumak çok güzel, seminer dönemi o kadar eğlenceli ki, okuluun son günleri gibi olur mu hiç, o zaman bile tektük öğrenci oluyor, onlardan sormlu oluyorsun ama şimdi öğrenci yok, balkona atıyoz sandalyeleri, karpuzlar,kirazlar, kahvaltılar ooohhh , e sohbet zaten yeter :) 9dan 12ye , çok değil ki, evde sıkılıyor insan,bi dışarı çıkası geliyor ama okulagidince arkadaşlarımızı görüyoruz, göremedim edemedim olmuyor yani, çarşıda istesen buluşamazsın her gün ama okulda zorakiher gün görüyosun sevdiklerini. biz çok seviyoruz :) toplantılar olmasa daha iyi olucak tabi :)

semacım,sen de okumayı çok sevenlerdensin demek. :)

bende çok severim okumayı ay ne kültürlü topiğiz biz :)
sevgili eşimin kadınhanı diye bir köy var Konyada oraya müdür olarak tayini çıktı.nasıl seviniyor bir görseniz bebek gibi benm kocaa :)))))))))başkada hayatımda bir değişiklik yok şükür :)

günaydın....

hayırlı olsun göknurcum,idarecilik iyi oluyor eşler için,sabah gidiyor akşam geliyor,sen de gideceğin yere gidiyorsun,işini hallediyorsun,oh ne güzel

dün gündeydim,bugün de misafirim var.Birazdan başlayayım pasta-böreğe.Daha evi sileceğim

günaydın....

hayırlı olsun göknurcum,idarecilik iyi oluyor eşler için,sabah gidiyor akşam geliyor,sen de gideceğin yere gidiyorsun,işini hallediyorsun,oh ne güzel

dün gündeydim,bugün de misafirim var.Birazdan başlayayım pasta-böreğe.Daha evi sileceğim

meraba kızlar nasılsınız?

göknurcum hayırlı olsun, idarecilik zor iş aslında, inşaallah eşin sıkıntı yaşamasın..

burçincim sana da kolay gelsin

ayşegülcüm en son sinan yağmur'un aşkın gözyaşları serisini okudum. mevlana ve şems'i anlatan kitapları. tavsiye ederim, çok güzel bi seri. sonrasında da Krıstin Hannah'ın Pegasus Yayınlarından çıkan ''Gerçek Renkler'' isimli kitabını okudum, harika bi kitap, 400-500 sayfa civarındaydı, ama çabucak bitiverdi, film tadındaydı. tavsiye ederim

kızlar biz kısmetse inşaallah cuma akşamı yola çıkıyoruz, cmtsi orada olacağız. pazar günü milletin izin günü olunca aile ile birlikte geçer sanırım, pazartesi yada salı görüşürüz inşaallah.

Son düzenleme:
hayırlı olsun göknurcum, çok sevindim valla, bi erkeğin kesinlikle düşünmesi gereken bimevki idarecilir. bence öğretmenlikten daha kolay, destekliyorum kesinlikle, derse girmiyo, imza atıyor anca, orda burda geziniyolar, çok rahat eder inşallah, ben bile düşünmüyor değilim idareciliği, mdr yardımcılığı zor ama müdürlük kolay...

o seriyi gördüm semacım, okula kitapçı geldi de ucuza sattı bize, bi daha gelirse seminerde, alıcam. 3 tanesi 25 tl idi, uygundu.kimya hatunu çok övdüler o seriden. film tadındaysa severim kesin, ben genelde gerilim, bilim kurgu roman seviyorum...kişisel gelişim ve aşk romanlarından nefret ederim :) pazartesi salı uygun oluruz inşallah, pazartesi okulun pikniği vardı başkonuşa ama iptal oldu sanırım, salı da başka okulda seminerde olucaz ama ayarlarız inşallah...

sağolun kızlar kocam adına :) kendim adıma değişiklik yok.maraşta olsa süper olurdu bu, ama Konyada geçersiz oldu malesef :) ben zaten dükkandayım :)oda işi azalacak diye seviniyor zaten tam ayhanlık iş yatış pozisyonu :)
pazartesi salı görüşemezseniz malesef hanımlar.hiiiç heveslenmeyin.çarşamba günü inşl.ona göre ayarlayın kendinizi.çünki biz salı gece yola çıkacağız siz kaçmayın diye yoldan gelir gelmez görüşürüz.bak şimdiden söyledim bir görüşün bensiz sema sen maraştan ne zaman döneceksin.yani izi nezaman bitiyor.ona görede ayarlayabiliriz aslında ben pazar günü döneceğim.

göknurcum sensiz olur mu,ayarlarız inşallah.Umarım sınav görevime denk gelmez.Pazartesi belli olacak sınav programı.

semacım cidden güzel kitaplardı.Şems ile ilgili daha polisiye tarzında bir kitap okumak istersen Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar'ını tavsiye ederim.Çok sürükleyici.

şekerler biz 18-30 haziran tarih aralığında maraşta olacağız. ama bu süreç içerisinde sürekli merkezde olmayabiliriz. siz ayarlayın bende ona göre program yapayım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…