- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meliha, gelememene üzüldümilla bi aksilik çıkar zaten, birimizden bekliyordum, burçin,göknur,sema ya da benden hangimizden aksilik gelicek acaba :) çok karamsarım ben :))) hayırlısı olsun napalım.... :)
göknurcum, e azcık daha şiştim tabi, 60 a dayandı kilom :)bi de bayağı boldu kıyafetim, diz üstündeydi, o da kilolu gösteriyor, gülmemişim bi de yanaklarım iyice tombikleşti, çirkin çıktığımın farkındayım :) yüzyüze görünce o kadar olmadığımı düşünebilirsin .) gerçi o zamana da şişerim iyice :)))))))
ben gene evvelsi geceyi acilde geçirdim, kurtulamıycam hastanelerden ya...sabah 7de eve geldik, dün de çok kötüydüm, halsizlik falan, hiç bişey yapamadım, bugün daha iyiyim şükür. sağ salim atlatsaydım şu dönemi, bebeğe bişey olmasın da ben razıyım çekmeye...3,5 ayım kaldı...
sağol canım, evet çıktı tayin, muğlaya benim memlekete. idare ediyorum işte şükür :) bebeiş iyiydi valla, cma kontrol vardı, yolundaydı herşey, bebeğe iyi bakmışım öyle dedi dr, kilosu gelişimi iyi dedi, sağlıklı olsun inşallah :) senin de az kalmış, inşallah sağlıklı olur senin için de bbeğin için de...
amin canım inşallah tüm hamişler sağlıkla alsın kucağına yavrularını.biz daha bu sene geldik malatyaya ama seneye bingöle gideriz heralde sevemedik bir türlü burayı
hayırlı olsun göknurcum, çok sevindim valla, bi erkeğin kesinlikle düşünmesi gereken bimevki idarecilir. bence öğretmenlikten daha kolay, destekliyorum kesinlikle, derse girmiyo, imza atıyor anca, orda burda geziniyolar, çok rahat eder inşallah, ben bile düşünmüyor değilim idareciliği, mdr yardımcılığı zor ama müdürlük kolay...bende çok severim okumayı ay ne kültürlü topiğiz biz :)
sevgili eşimin kadınhanı diye bir köy var Konyada oraya müdür olarak tayini çıktı.nasıl seviniyor bir görseniz bebek gibi benm kocaa :)))))))))başkada hayatımda bir değişiklik yok şükür :)
meraba kızlar nasılsınız?
göknurcum hayırlı olsun, idarecilik zor iş aslında, inşaallah eşin sıkıntı yaşamasın..
burçincim sana da kolay gelsin
ayşegülcüm en son sinan yağmur'un aşkın gözyaşları serisini okudum. mevlana ve şems'i anlatan kitapları. tavsiye ederim, çok güzel bi seri. sonrasında da Krıstin Hannah'ın Pegasus Yayınlarından çıkan ''Gerçek Renkler'' isimli kitabını okudum, harika bi kitap, 400-500 sayfa civarındaydı, ama çabucak bitiverdi, film tadındaydı. tavsiye ederim
kızlar biz kısmetse inşaallah cuma akşamı yola çıkıyoruz, cmtsi orada olacağız. pazar günü milletin izin günü olunca aile ile birlikte geçer sanırım, pazartesi yada salı görüşürüz inşaallah.