• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

o seriyi gördüm semacım, okula kitapçı geldi de ucuza sattı bize, bi daha gelirse seminerde, alıcam. 3 tanesi 25 tl idi, uygundu.kimya hatunu çok övdüler o seriden. film tadındaysa severim kesin, ben genelde gerilim, bilim kurgu roman seviyorum...kişisel gelişim ve aşk romanlarından nefret ederim :) pazartesi salı uygun oluruz inşallah, pazartesi okulun pikniği vardı başkonuşa ama iptal oldu sanırım, salı da başka okulda seminerde olucaz ama ayarlarız inşallah...

göknurcum sensiz olur mu,ayarlarız inşallah.Umarım sınav görevime denk gelmez.Pazartesi belli olacak sınav programı.
semacım cidden güzel kitaplardı.Şems ile ilgili daha polisiye tarzında bir kitap okumak istersen Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar'ını tavsiye ederim.Çok sürükleyici.

kızlar bilim kurgu ve polisiye tarzda bi kitap okumak istiyorsanız, "Çünkü Seni Seviyorum- Yazarı:Guillaume Musso" Doğan Kitap Yayınlarından çıkmış bi kitap, ben kitabı aşk romanı diyerek almıştım, hani isminden dolayı, ama kitap tam polisiye bi romanmış, kitabın sonunda büyük bi şaşkınlık yaşıyorsun, hani film sonuna kadar katili tahmin edersin, ama sonunda beklenmedik biri çıkar ya, bu kitapta öyle, okumanızı tavsiye ederim.
bende yolculuk için Küçük Mucizeler Dükkanı (Debbie Macomber) kitabını okumayı düşünüyorum. kitap biraz kalın olunca eşimden onay almadı, bunu mu taşıyacağız, küçük bi kitap tercih et, bu kitabın sadece adı küçük diyor :9:

semacım, kitabı düşünücem, iyi oldu, adından aşk romanı gibi duruyor,görsem hayatta almazdım :) alırım inşallah gözüme ilişirse...

göknurcum neden konyada işe yaramıyo müdürlüğü dedin ki, nerde olduğunun ne önemi var, hem eskisi gibi yarım gün değil, tüm gün okulda olucak, iyi bişey bu, yatış olabilir ama en azından evde değil :) artık öyle tatil falan da yok, biz tatildeyken o okulda olucak,yıllık izni olur anca :) iyi işte, sen de evde olmuyorsun fazla, o da tek kalmıycak. çok iyi bence... sen gelince tam program ayarlarız inşallah...haftaya eşim pazartesi,çarşamba ve cuma çalışıyor, diğer günler evde, çarşamba veya cuma bana daha çok uyar ama yine de farketmez...aksilik çıkmasın da :))) fıstıklı dondurma yiceeeeezz :52:

günaydınlar...

göknurcum eşin işin içine girsin yatış olmadığını anlar.Köyde belki öyledir,iş yoktur,denetleyen azdır ama merkezde kesinlikle değil.Ben de eskiden idareciler için aynı şeyi düşünürdüm ama yıllardır eşimden görüyorum ve idarecilerden duyuyorum kesinlikle daha zor.Ama erkek için daha iyi.

bu arada buluşmaya da az kaldı inşallah,heyecanlandım :))

günaydın kızlar...

nasılsınız herkez iyimi??

göknurcum eşinin müdürlüğü hayırlı olsun cnm...

kızlar bende çok severim kitap okumayı bugün rüyamda sizi gördüm kitapçıya gidiyorum kitap alıcam ama bi türlü karar veremiyorum düşünüyorum kızların tavsiye ettiği kitaplar neydi onları alıyım diyorum ama yok aklıma gelmiyo bi kaç kitap alıp çıktım gerçek gibiydi uyanır uyanmaz hemen açtım o kitaplar neydi diye bakmak için bende polisiye çok severim bunun için agatha christie kitaplarının hepsini okumuşumdur en kısa zamanda sizinkileden de alıp okumak istiyorum en son uçurtma avcısını okuyodum ama yarım kaldı miğde bulantısından kitabı elime alınca çok kötü oluydum onu bitirmeye çalışcam inşallah...

ayy kızlar inşallah siz görüşebilirsiniz ne güzel olur haberlerinizi alırım inşallah burdan...

haydeeee kahramanmaraş yolcusu kalmasın :))

kızlar biz inşaallah bu akşam yolcuyuz, dün geç saatlere kadar uğraştım evde bavul hazırlamak, ortalığı toplamak derken ancak yetiştirdim işleri. bugün iş çıkışı eve varıp üstümü değişip çantaları alıp çıkacağız hemen, birde aktarmalı gideceğimiz için biraz zor olacak, kazasız belasız gideriz inşaallah...

kızlar çarş-perş-cuma hangi gün bulaşacağımıza dair ayarlama yapınca bana mesaj atabilirmisiniz lütfen, bende ona göre gideceğimiz bi yer olacaksa erteleyeyim yada değiştireyim.
görüşürz inşallah :16:

günaydın kızlar...

nasılsınız herkez iyimi??

göknurcum eşinin müdürlüğü hayırlı olsun cnm...

kızlar bende çok severim kitap okumayı bugün rüyamda sizi gördüm kitapçıya gidiyorum kitap alıcam ama bi türlü karar veremiyorum düşünüyorum kızların tavsiye ettiği kitaplar neydi onları alıyım diyorum ama yok aklıma gelmiyo bi kaç kitap alıp çıktım gerçek gibiydi uyanır uyanmaz hemen açtım o kitaplar neydi diye bakmak için bende polisiye çok severim bunun için agatha christie kitaplarının hepsini okumuşumdur en kısa zamanda sizinkileden de alıp okumak istiyorum en son uçurtma avcısını okuyodum ama yarım kaldı miğde bulantısından kitabı elime alınca çok kötü oluydum onu bitirmeye çalışcam inşallah...

ayy kızlar inşallah siz görüşebilirsiniz ne güzel olur haberlerinizi alırım inşallah burdan...

keşke sen de olsaydın,nasip ,inşallah başka zamana.Uçurtma avcısı beni en çok etkileyen kitaplardandır,rüyama bile girmişti o çocuk.Bitirince aynı yazarın 2.kitabını da mutlaka okumalısın,o da harika.

haydeeee kahramanmaraş yolcusu kalmasın :))

kızlar biz inşaallah bu akşam yolcuyuz, dün geç saatlere kadar uğraştım evde bavul hazırlamak, ortalığı toplamak derken ancak yetiştirdim işleri. bugün iş çıkışı eve varıp üstümü değişip çantaları alıp çıkacağız hemen, birde aktarmalı gideceğimiz için biraz zor olacak, kazasız belasız gideriz inşaallah...

kızlar çarş-perş-cuma hangi gün bulaşacağımıza dair ayarlama yapınca bana mesaj atabilirmisiniz lütfen, bende ona göre gideceğimiz bi yer olacaksa erteleyeyim yada değiştireyim.
görüşürz inşallah :16:

iyi yolculuklar canım,msj atarız tabii,pazartesi belli olur galiba buluşma tarihimiz,yani umarım :)

keşke sen de olsaydın,nasip ,inşallah başka zamana.Uçurtma avcısı beni en çok etkileyen kitaplardandır,rüyama bile girmişti o çocuk.Bitirince aynı yazarın 2.kitabını da mutlaka okumalısın,o da harika.

iyi yolculuklar canım,msj atarız tabii,pazartesi belli olur galiba buluşma tarihimiz,yani umarım :)

evet cnm beninde çok etkiledi kitap ikincisinide aldım hemen arkasından okuycam inşallah.. keşke bende gelebilseydim hep birlikte ne güzel olurdu ama nasip diilmiş vardır bundada bi hayır napalım...

iyi yolclklar semacım, inşallah sağ salim gelir gidersiniz :)

meliha, rüyana da mı girdi kitaplar :))) iyi okumalar sana hadibakalım... yarın kız arkadaşlarım geliyolar 5-6 kişi, sizin deyiminizle gün :) son kez ağırlamak istedim, ondan sonra mutfağı toplamaya başlıyorum :(

iyi yolclklar semacım, inşallah sağ salim gelir gidersiniz :)

meliha, rüyana da mı girdi kitaplar :))) iyi okumalar sana hadibakalım... yarın kız arkadaşlarım geliyolar 5-6 kişi, sizin deyiminizle gün :) son kez ağırlamak istedim, ondan sonra mutfağı toplamaya başlıyorum :(

meraba kızlar nasılsınız??

ayşegül günün nasıl geçti arkadaşların gelicekti eğlenceli olmuştur..

kızlar ben dün doktora gittim kontrolum vardı doktor büyük ihtimalle kızın olcak dedi 15 gün sonra tekrar gidicem inşallah heralde o zaman netleşir

merabalar...
melihacım evet eğlenceliydi ama çok yoruldm, kendini yorma derlerdi hamilelere de ben de öylesine diyolar sanırdım, ayaklarım sızlıyor artıkazcık ayakta kalsam, zaten 5 çeşit şey hazırlamaköldürdübeni, herhalde bu son bu tarz misafşr ağırlayışımdı, hamileliğime geldiği için zorlandım yoksa sorn olmazdı da... muğlaya gidince rahatlarım artık :) arkadaşlara anlatıyorm da herkes 5 çeşit yapıyor falan diyorum, oha kermes mi yapıyosun diyolar :))) çooook sıcak, dün de sıcaktı, pervane döndü de döndü ama keşke klimamız olsaydı diyorz off bu ne sıcak yaa, bir an önce muğlaya gitmek istiyorm :( meliha inşallah kızın olur bu sefer, hayırlısı inşallah .)

hayırlı olsun melihacım,gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah

kermes mi diyorlar,ay ilahi :))) biz de yeterli olur mu ki diyoruz,ne kadar farklı

günaydın kızlar...

inşallah hayırlısı olsun kızlar hayırlı evlat olsun en başta sağlıklı olsun...

kermese çok güldüm bizdede yapılır 5 çeşit daha da fazla yapılır hatta benimde yarın misafirlerim gelcek bende yapıcam bişiler bakalım şimdi gidip biraz temizlik yapmam lazım sonrada pasta börek işim çok yani...

ayşegül inşallah bian önce varırsın memleketine eşim kardeşiyle bi iş için geçen gitti muğlaya datçada işleri varmış ama çok beğenmiş oraları çok güzel dedi denizi hele hiç anlatılmaz çok güzel diyo merak ediyorum ama yolları çok kötüymüş sen dayanamazsın diyo denizliden sonra bitmiyo çok fena dedi sen nasıl gidiceksin hamile Allah kolaylık versin cnm

kızlar hadi gelin de tarih belirleyin.Perşembe-cuma bana uymaz.Çarşamba sınav görevim sabah,ö.sonrası uyar.Çarşamba yapsak mı görüşmeyi?

evet burçin, ben de alıştım burdaki sisteme, çeşit yapmaya, insan zevk alıyor hem yaparken hem sunarken, güzel bi duygu :) ama ev sahibine çok zor oluyor ya, hadi biz gene çocksuzuz henüz de çolk çock geliyolar, hiç çocuklarıyla da ilgilenmiyolar da alt üst oluyor ev öff çok sinir oluyorum öylelerine, ev sahibi hiç bişey anlamıyor oturmadan, oturamıyo zaten :) bizim otrmalarımız 5 -6 kişi, kafa dengi oluyor, kimse senden beklemiyor güzel oluyordu, muğlada artık misafir geleceği zaman kocamı ararım, kuru pasta al gel derim, olur biter he hee :))) yok yok yine yaparım ben alıştım nasılsa :)

meliha datça çok şirin ve güzel bi yer ama dediği gibi eşinin yolu kıvrımlı falan ,denizliden sonra öyle çünkü muğla dağlık bi yer...tren yok zaten bizim orda bu yüzden, denizin etkisi içe geçmediği için de nemli değil püfür püfür, datça da eser hep serindir...

kızlar hadi gelin de tarih belirleyin.Perşembe-cuma bana uymaz.Çarşamba sınav görevim sabah,ö.sonrası uyar.Çarşamba yapsak mı görüşmeyi?

bana da çarşamba ve cuma uyardı ama perşembe geleceğini söyledin göknrun, o günler yattı... bana pazar uyar, ctesi de lys sınav görevim var, sorun değil ama eşim tüm gün yalnız kalıcak ve benim ayaklar tüm gün ayakta olmaya dayanamayabilir, zorlanıyorum artık ,yorar beni. pazar benim için uygundur, size uyar mı ? olmaza diğer günlere bakıcaz artık

cumartesi yorulmazdın aslında,otururuz ama bilmiyoum tabii.Eğer uzatmak istersen sorun olabilir.Pazar göknur dönecekmiş,bilmyorum.Siz ayarlayın,ona göre de semayı arayalım,belki de ona uymayacak.

hadi bee, e yani göknur, 2 güne sıkıştırdın bizi, 3 günlüğüne mi geliyor onca yoldan :( kötü oldu bu, eşimi ekip c.tesi gelirim artık hiç olmadı...semaya da sormak lazım tabi, inşallah ona uyar... sen mi sorarsın burçin, ben druma tam hakim değilim çünkü, senin sorman daha uygun olur...

bende isterdm size uygun olsun ama uyduramadım malesef :)ayhan bey yeni okuluna başladı.ve izin alamamış pazartesi tekrar iş başı yapmak zorundaymış.olmadı yani.ben ayhana cumartesi buluşacağımızı söyledim oda bana zaten az kalacaz daha sonra görüşssen bizimkilere ayıp olur falan dedi.ben ne dedim olmaaaaaaaaz :)aksilik istemiyorum herif heriiiiiif dedim :)
e ayşegülcüm eşinle hergün birliktesin zaten ha bir gün tüm gün ayrı kalın nolucaksa sanki :33::33:akşama kavuşursun kocana.

Back
X