- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
iyi yolculuklar ayşegülcüm,ben de bugün gidiyorum inşallah.Sat tarihini baz alırsın,ama bebek 1-2 hafta önde veya geride olabilir,dr bebeğe göre söylüyordur,ondan tutmuyordur.Normalden iri olma olasılığı var zaten senin bebeğin,şekerden dolayı.İri olması neyse de sağlıklı olsun yeter.Gidince hemen neti bağlat,haberleşelim,unutma bizim topiği.
ayşegülcüm hayırlı yolculuklar.inşl yeni yerleşim yerinde çok mutlu olur ve rahat olursun.herşey istediğiniz gbi gitsin.nerde kalacaksın konyada.ben mutlaka bekliyorum bizde kalın.bak çok ciddiyim şekerim.öyle polis evi öğretmen evi anlamam yani rahat edersen diyim bari :)ama kalırsanda çok mutlu olurum misafirm ol.abinlerde alır gider bizden :)teklifim ciddi onuda belirtiyim.hem eşlerde tanışmış olur bu arada.
sana şimdiden herşey için kolay ggelsin :)bu mutfağın birde yerleştirmesi var :)neyse orda yardımcı olan olur sana mutlaka.
sen epey yorulmuşssun sema.zor olur işe başlamak şimdi.Allah yardımcın olsun 2.hafta alışırsın iş ortamına.gerçi özlemişssindir işi :)nasıl geçti tatilin.
burçin ne güzel dinlenme dönemine geçtin artık.ben bayrama kadar fulum inşl.
ayşegülde eski ama yeni memleketine gitti.ondan epey haber alamayız artık
meraba kızlar...
ooo ayşegül gitmiş sema gelmiş neler olmuş neler semacım geçekten tatil sonu iş başı zor olsa gerek geçmiş olsun kayınpederinede...
burçincim sen ne güzel tatildesin tadını çıkar bebiş nasıl cnm iyimi??..
göknurcum sen nasılsın cnm??
kızlar pazar günü alışverişe gitmiştik real e göknur bilir annem babam eşim ve oğlum hiç bişi yoktu öyle dolaşıyoduk birden başım döndü eşime oturacak bi yer bulalım başım dönüyor dediğimi hatırlıyorum sadece düşüp kalmışım yere ne oldu anlayamadım babam bağırıyomuş ambulans çağırın diye eşim tutmaya çalışıyomuş nefesim kesilmiş gözlerim kaymış falan annem çok kötü olmuş eşim parmagını ağzıma sokmuş dilimi düzeltip nefes aldırmak için çenem kilitlenmiş parmağını ısırmış bırakmamışım tokat atmış falan ben hiç hatırlamıyorum tabi kendime geldiğimde yerde yatıyodum çok kötü bi andı çok şükür iyiyim de en çok bebek için kötü oldum çok şükür o iyiymiş içim rahatladı bu arada kızlar tekrar gittim doktora inşallah bi kızım oluyomuş sağlıkla olur inşallah.. bende haberler bu kadar kızlar rabbim herkeze sağlık versin inşallah...
geçmiş olsun meliha neden öyle olmuş .tansiyon falanmı .real normal insanı bile hasta ediyor.çok fazla ışık var ve yoruyor insanı.mesela ben her gittiğimde başımda feci bir ağrı ile çıkıyorum.o yüzden pek sevmiyorum.Allahtan bebeğe birşey olmamış.seninde kızın olacakmış ne güzel.sağlıkla kucağına alırsın inşl.
semacım gıcıklık içinde biriktirmişlerdir o dosyaları bilmezmiyim:))))))) gelince katip yapsın mantığı :)neyse haftaya kadar zor alışırsın azalır dosyalar biraz.kayınpederine geçmiş olsun neyi vardı.görüştüğümüzde söyledinmi hatırlıyamadım.bu kocaların son ana kadar kalma mantığından nefret ediyorum.benimkide öyle.gece 11 de evde olacağımız şekilde çıkar hep.sabah iş ertesi gün valiz yerleştirme zor oluyor cidden.adıyaman nasıl geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?