- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
merhaba kızlar.evde net yok uzun süredir.giremedim bende.gecikmeli olarak ramazan ayımız mübarek olsun hepimize.bu sıcakta zor olur tutması.ben salı günü başlıcam inşl.:)daha başlamadım oruca.burçin meliha siz tutabiliyormusunuz orucu.aay maraşta çok sıcaktır.Konya bile resmen yanıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşl.
semacım sen nasılsın canım.nasıl gidiyor iş.kayınpederin nasıl oldu.
Ayşegülcük evine yerleşttimi acaba.benden bu kadar kızlar.başka bir değişiklik yok.Diğer sayfaları okyamadım.inşl herkesler iyidir.
merhaba kızlar.evde net yok uzun süredir.giremedim bende.gecikmeli olarak ramazan ayımız mübarek olsun hepimize.bu sıcakta zor olur tutması.ben salı günü başlıcam inşl.:)daha başlamadım oruca.burçin meliha siz tutabiliyormusunuz orucu.aay maraşta çok sıcaktır.Konya bile resmen yanıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşl.
semacım sen nasılsın canım.nasıl gidiyor iş.kayınpederin nasıl oldu.
Ayşegülcük evine yerleşttimi acaba.benden bu kadar kızlar.başka bir değişiklik yok.Diğer sayfaları okyamadım.inşl herkesler iyidir.
çok teşekkür ederim tatlım, dediğin gibi sıcakta zor oluyor biraz ama Allah sabrını veriyor çok şükür.
haftasonu zorlandım biraz, nöbetçiyim, nöbetlerim de hep aksiyon dolu geçer
kayınpederimin durumu çok kötü, hala yoğun bakımda, bizim dönüş günümüzün ertesinde hastaneye yatırdılar, hala da orada işte. bir haftadır uyutulmaya başlandı, makinelere bağlı yaşıyor şuanda, doktorun dediğine göre makineler olmasa yaşam belirtisi çok az, bu şekilde devam edebilmesi çok zor, durum kritik, kendinizi herşeye hazırlayın.
eşim çok kötü, moral sıfır, doğru dürüst yemiyor-içmiyor, uyuyamıyor. en çok ona üzülüyorum ben. Allah çok çektirmesin.
geçmiş olsun canım,bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduM.Allah eşine sabır versin.
Herkese merhabalar ve hayırlı ramazanlar diliyorum ayşegülcüm demek gittin muğlaya yerleştin bebek ne durumda kaç aylık oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?