Kahramanmaras///46

günaydınlar...

semacım kayınpederine geçmiş olsun,yaşla beraber sıkıntılar da artıyor malesef,Allahım elden ayaktan düşürmesin hiçbirimizi,kimseye de muhtaç etmesin.En büyük arzum.

melihacım geçmiş olsun canım,yorma kendini,suyunu da ihmal etme.Bebişin iyi olmasına sevindim,kız çocukları cidden çok sevimli oluyor.Kısmet torunlarımdan kız çıkar bana da artık,ne yapalım.Biz iyiyiz,sağol canım.

göknurcum kolay gelsin sana da ,ayşegül de kısa zamanda yerleşir inşallah.

selam arkadaşlar. bende kahramanmaraş merkez. yatılı bölge :)

hoşgeldin aramıza, nasılsın?
ben kahramanmaraş geliniyim, geçtiğimiz haftalarda oradaydım, pazar günü döndük.
orada oturan arkadaşlarla izinde görüştük, önceden tanışmış olsaydık seninle de görüşürdük. bir dahaki gelişimizde inşaallah seninle de görüşürüz
kahramanmaraşlı mısın ?

teşekkür ederim . iyiyim.siz nasılsınız ?
evet doğma büyüme kahramanmaraş .

Geçmiş olsun canım.Biliyosunuz annemle uğraştığım için şu aralar giremiyorum nete .misafirlerde var
2 sn yazıp çıkcam öpüyorum herkesi şu sıkıntılı dönremi atlatım görüşürüz yine

ilknur annenin neyi vardı bu aralar ben herşeyi kaçırıyorum sanırım :)yatılı misafirlermi var.
burçin keyifler nasıl tatil nasıl geçiyor.Ayşegülün çooook işi var önce ev bulacak temizlk olacak yerleşecek amaaaan.epey bir süre olmz sanırım :)
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin aramıza.ismin ne kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun :)yani kısaca tanıtıtssan seviniriz.ben Konyalıyım eşim Maraşlı.şuanda konyada yaşıyoruz.şimdilik bu kadar benden :)

kızlar çok teşekkürler iyiyim şimdi dikkat ediyorum tansiyonum çok düşükmüş yanlız çıkmıyorum evden şimdilik...

ilknurcum geçmiş olsun cnm annenin nesi vardı şimdi iyimi?

porselen hoş geldin aramıza bende göknur gibi konyalıyım ve eşim maraşlı..

ayşegülden ses yok yerleşemedi heralde daha.

canım annemin kadın hastalıklarından ameliyat olması gerekiyordu Osmaniyede yaptıracaktı ben ilgilenenemem orda ve sıcak dedim k.maraşa gel burda yaptıralım dedim 3 haftadır bendeler.Şükür ameliyat güzel geçti biraz biraz da iyileşti geçmiş olsunlar başladı bir yandan da onlarla uğraşıyorum .görümcem sınav yeri olarak maraşı yazmıştı kayınvalidemle birlikte 3 gün kaldılar.Ama az kaldı inşallah 4 gün daha idare edebilirsem rahatım ondan sonra.

geçmiş olsun canım, sana da Allah kolaylık versin.

merhaba kızlar,herkes nasıl?

bugün oğlumun doğumgünü,pasta alacağım,mum üflemeyi çok seviyor.

burçimcim kaanı öp bizim için nice nice yıllara rabbim ona uzuuuuuuuun ömür nasip etsin inşallah kardeşiyle kutlar bundan sonraki doğum günlerini...

sibelcim nasılsın cnm ne zamandır yoktun neler yapıyosun??

selam kızlar

giremedim bayağıdır ama göknur kısa kısa haberler vermiş sağolsun. ayrıca bizi evinde ağırladı canım benim. tekrar teşekkür ediyorum göknurcum. mutlaka muğlaya ben de bekliyorum kısmet olursa :) konyaya da bayıldım hem. geniş ve düzgün yolları var.süper bi şehir...sizin real dediğiniiz yere de gittik kaç kere. orası m1 diye geçiyormuş. biz de yana yakıla real arıyoz .)))

evi tuttum geçen hafta ama muğlada hiç düzgün ev yok. merkezdekiler eski ve ebrbat kira da 650-750 diyolar. aidat bilmem neyle 1000 tl oluyor. tokiden tuttuk atık 475 tlye. o ev de pisti. öğrenci çıkmıştı. biraz ev sahibinden biraz bizden masraf çıkartarak evi düzenledik sayılır. bugün temizlikçi var evde temizleniyor.eşyalarım da bugünlerde gelicek. kocam da haftaya bi gün gelir inşallah artık.şimdi köydeyim.babam muhtar ya. köy konağından giriyorum nete :)

melihacım geçmişler olsun dikkat et. bebiş yüzündendir biraz da bayılman.filmlerde hep düşüp bayılınca biliniyo ya hamile olduğu :)))
burçincim sana da iyi ttiller tekrar. güzel geçmesine sevindim tatilin...
semacım şükür atlattın maraş olayını. geçmiş olsun. sağ salim varmış.işe başlamışsınız :)
ilknurcum annene geçmiş olsun tekrardan.
sibelcim sana da meabalar. evet ben yokum artık maraşta :)
porselen hoşgeldin sen de...

hepinizi çok öpüyorum kızlar sizi çok seviyorum

vay vay maraşı terk ettin artık he ablacımm amann muğla gibi yerde yaşıcaksın daha güzel
eritennn sıcaklarda ben çalışmaya devam kpss ye hız verdim az kaldı diye ölee geçip gidiyo günler
benimkide şırnakta şark görevini tamamlamaya çalışıyo işte ayrı gayrı devam ediyoruz
öpüyorumm bende hepiciğiniziii iyi bakın kendinizee

ayşegülcüm çok teşekkür ederim tatlım, evet atlattın şükür maraş gezmesini bitirdik, kayınpederim yoğun bakımda biraz onun sıkıntısını yaşıyoruz. inşaallah iyileşir diye dua ediyoruz.
senin iyi olmana da çok sevindim tatlım, Allah yardımcın olsun. inşaallah hayırlısıyla yerleşirsin evine, hep böyle güzel haberlerini alalım inş tatlım.
çok öpüyorum seni, dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…