Kahramanmaras///46

ayy şaşırdımm okuyunca Allahtan gitmicem dedim hatta bi an Maraşlıyla evlencem ama uzak olmak en iyisi valla
ve sözlümle aşamadığımız tek sorun yemek saten bi gün yemek yüzünden ayrılabilirizz hatta o bizim yemeklerimizi sevmiyo yemiyo ben onlarınkini sevmiyorum valla nolucak bilmiyorum o yaparken ben müdahele ediyorum ben yaparken o bana ! yemek konusunda malesef aşamıyoruz

Bizde de o sıkıntı vardı ama aştık çok şükür orta dereceyi bulduk ne çok acılı yapıyorum ne de acısız. Gerçi urfa da alışmıştım biraz acıya ama..:26:Acı yemek istediği zaman kendi sonradan ekliyor.

Son düzenleme:
serapcım, eşin urfaya istesin, olmaz mı :)))

yemek konusunda bizde de çok fark var maalesef amaeşim alıştı bizim yemeklere, orta yolu bulmaya çalışıyorz, asla yapamayacağım şeyler var, mantı,içli köfte,çiğ köfte...onlar bulgur,et ve hamur yiyor,biz meyve sebze,ot,balık,tavuk...

Eşim öğretmen olsa zaten sorun yok canım ama eşim özelde çalışıyor o ihtimalde yok. Felek buradan da vurdu. Yapacak birşey yok.

günaydın kızlar, nasılsınız

günaydın canım,biz iyiyiz ama eşin kötüymüş ( Zamanla olur herşey,illa ki unutmayacaktır ama hafifleyecektir.

malesef yeni sistem sizi çok kötü etkiledi.İnşallah eş durumundan gelirsin.Ya bu eşleri neden birleştirmiyorlar,anlamıyorum,aynı şekilde kendileri olsa ne yaparlar acaba? Ne zaman değer vereceklerse bize!

ayşegülcüm hayırlı olsun prensesin kıyafetleri,ne cicidir şimdi,bir de kız bebek olunca,tüm tekstilciler onlara çalışıyor sanırım,erkeklere bir şey yok

eşin ağzının tadını biliyormuş

Bakan açıklama yaptı çıkmazsa eğer tayin ücretsiz izne ayrılın diyor. O da şu an imkansız.

geçinmek kolay da sanki ücretsiz izin alacakmışız.İşin içine girmeden atıp tutanlara,birşey bilmeden konuşanlara gıcık oluyorum.

Eşim öğretmen olsa zaten sorun yok canım ama eşim özelde çalışıyor o ihtimalde yok. Felek buradan da vurdu. Yapacak birşey yok.

hıı dershanede mi çalışıyor... tek şans eş durumu o zaman, eş durumunda il dışından daha çok yer açılıyor, geçen yılkii sonuçlara baktım da ben kendi branşımda, öyleydi, bakalım bu sene nasl olur...bakanlığımızın canı çıksın, işçisini zora sokan başka bi bakanlık yok...

evet burçin, kız bebekler için çok cici şeyler var, mini mini abiyeler çok şirin ve komik :)

geçinmek kolay da sanki ücretsiz izin alacakmışız.İşin içine girmeden atıp tutanlara,birşey bilmeden konuşanlara gıcık oluyorum.
Aynen ama elden de gelen birşey yok. ya tayin çıkana kadar ayrı kalacağız ya da ücretsiz izen ayrılıp eşimin yanında olacağım.

Diğer branşları pek fazla etkilemedi belki olumlu yönde etkiledi diyebiliyorum. Ama bizi alt üst etti. Mahvettiler olduğum yerde bile norm fazlasıyım nereye sürükleneceğim belli değil. Boşluktayım anlayacağınız.

eşin ağzının tadını biliyormuş

bilmez mi hiç, damak tatları gelişmiş oluyor öyle beslenenlerin, senin de iyidir ben aramam hiç tat falan, doymak için yerim, zevk almak için değil .) yemeğe de çok zaman harcamayız, ama onlar toplaşıp saatlerce yemek yapıp 5dk da yiyorlar :))) maalesef ölümler de onlarda genç yaşta oluyor ciltleri de daha yaşlı bizimkilere göre.

evet,en çok sınıfçılar etkilenecek sanırım, haklısın, ben ingilizceciyim de ders saatleri artıyor bizim, allah yardım eder inşallah da ayrı kalmazsınız artık...

hamur işi tüm vücuda zararlı,o bir gerçek.Hele bana ,çok daha zararlı ama alışkanlık işte.Et ise mutlak yenmeli,besin değereri açısından diğerleri pek boy ölçüşemez.

Bu sene türkçeciler,lköğretim matematikçiler,ingilizceciler,fenciler epey şanslı,ama sizin için kötü oldu.Ben de 2 yıldır norm fazlasıyım,çok streslidir bilirim.İnşallah bu sene fazlalık olmayacağım artık.Anlamadığım anadolu kadrosuyla atanıyorsun,1 yıl sonra fazlalıksın,anadolu ayrımı normda hesaplanmıyor diyorlar.Ben bu milli eğitimi hiç anlayamayacağım...

Valla beni ne bekliyor bilmiyorum ilçe milli eğitimle konuştum biz ayarlarız dedi. Bakalım zaten haftaya geçeceğim net bir şekilde kesinleşir. Hayırlısı diyelim artık.Ama buradan da merkezden pek yer açılacağını zannetmiyorum.

genelde severler ama siz sevmeyenlere denk gelmısınız iyi yapmısınız ..aslında gelin değil yanlıs olmus gelının ustune konarlar damadı el ustunde tutarlarD

şaşırdımm doğrusu ben merkezde oturuyorum yanı yemeklerımız abartı acı olmaz hatta urfayla kıyslama bıle yapılamaz

merhaba cnan,hoşgeldin. ben temmuz başı ayrıldım maraştan, 5 yıldır ordaydım, memlekete dönüş yaptım...

hoşbuldumm bende Kahramanmaraşlıyım ve burda yaşıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…