Kahramanmaras///46

çok iyi anlıyorum seni canım, benim kayınbabam da düğünümüze 1 ay kala vefat etti, düğünden hiç bişey anlayamadık haliyle,iptal de edilmedi, buruk bi düğün olmuştuikimiz için de... eşim mezarında ağlarken hıçkıra hıçkıra ben de onunla ağlardım, çok tanıma fırsatım olmamıştı kayınbabamı ama insan yüreği eşin ağlamasına asla dayanamıyor... zamanla geçer, beklemekten ve bu zamanı yaşamaktan başka çare yok. hayat devam ediyor, iş sizi bekliyor napcaksın işte...

Semacım başınız sağolsun canım.Allah rahmet eylesin..

Meliha canım annene geçmiş olsun zor bir dönem bekliyor öyleyse seni.Annem ameliyat olalı 1 ay oldu hala toparlanamadı birazda kilosu var ondan sanırım. Ama onu öyle gördükçe kötü oluyor insan hastanın yanındaki gerçekten hasta oluyor. pskoloji filan kalmıyor.Allah yardımcınız olsun.Burçin hamileliğin nasıl Ayşegül iyi-kötü idare etmeye çalışıyor sen nasılsın ,iyi geçiyodur umarım.... 2. doğurayım tıp ilerlerse 3. senden bekleriz artık desen ya eşine :))) Kolay bi iş sanki..3 çocuk çok iyi ama büyüyünce iyidir eminim bebekken çıldıtıyorlar insanı.Göknur canım sende bebek varmı bilmiyorum ama yok heralde inşallah 3.üz olur bir kerede büyütür kurtulursun.Tek tek doğumu var hamileliği var :)) zor iş

ayy ilknur, hakkaten 3üz ya da 2iz olmalı bi anda çıkmalı :)))) o daha bi zor tabi ama 2kere 9aylık süreci atlatmak var, biri büyüdükten sonra başa dönmek var, var da var... :) umudumuz göknur artık,belki o ikiz çıkartır :)

iyi gidiyor canım,inşallah böyle de devam eder.İkiz olsun çok istemiştim ben,çünkü anne-baba tarafında çok var,umutlanmıştım,ama olmadı.

ayşegüll ablacımmm face den de yzdım ama burdan da yazıyımmmm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİNN BEBİŞİNLE SEVDİKLERİNLEE NİCE NİCE MUTLU SENELER DİLİYORUMM ÖPÜYORUMMM

Sende hoşgeldin canım..Topiğin bayanları ya hamile yada kısa süreli nete giremiyolar o yüzden ben evsahipliği yapayım size .Sizler nerelisiniz ,ne iş yapıyorsunuz,çoluk çocuk var mı?

topiğimize hoşgeldiniz arkadaşlar, nasılsınız ?
kahramanmaraş'ta mı oturuyorsunuz?
Hoşbulduk arkadaşlar. Bende hamilelik meselesiyle üye oldum zaten foruma
Çoluk çocuk yok. Öğretmenim. Şu an Kahramanmaraştayım. Ama tayinim çıkar mı çıkmaz mı belli değil.:18::18::18::18:

hoşbuldum evet hem K.maraşıyım hemde burda yaşıyorumDsz burdamısınz
ben kahramanmaraş geliniyim, kütahya'da yaşıyoruz şuanda. k.maraş'a da tatil için gelmek iyi oluyor, inşaallah hep böyle olur :))
geçtiğimiz hafta oradaydık, kayınbabam vefat etti, cenaze için gelmiştik. ondan önce de haziran ayının ikinci haftasında tatil için gelmiştik, iki hafta kalmıştık orada.
çalışıyormusun ?

Hoşbulduk arkadaşlar. Bende hamilelik meselesiyle üye oldum zaten foruma
Çoluk çocuk yok. Öğretmenim. Şu an Kahramanmaraştayım. Ama tayinim çıkar mı çıkmaz mı belli değil.:18::18::18::18:

aslen nerelisin peki? topikte öğretmen arkadaşlarımız var, onlarla da tanışırsın zaten.
kaç yıllık evlisin, belki topik sana da uğurlu gelir, burda bebek isteyen arkadaşlar hamile kaldılar. bi göknur birde ben kaldık, Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Aslen Erzurumluyum canım.İnşallah tanışırız. 1 yıllık evliyim.İnşallah mevlam isteyen herkese verir bir tane bebiş....

cANIM bu kadar beklemişsiniz bikaç güne açıklamak zorundalar nasılsa.Hayırlısı olsun bakmışsın K.MARAŞ olmuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…