Semacım başınız sağolsun canım.Allah rahmet eylesin..
Meliha canım annene geçmiş olsun zor bir dönem bekliyor öyleyse seni.Annem ameliyat olalı 1 ay oldu hala toparlanamadı birazda kilosu var ondan sanırım. Ama onu öyle gördükçe kötü oluyor insan hastanın yanındaki gerçekten hasta oluyor. pskoloji filan kalmıyor.Allah yardımcınız olsun.Burçin hamileliğin nasıl Ayşegül iyi-kötü idare etmeye çalışıyor sen nasılsın ,iyi geçiyodur umarım.... 2. doğurayım tıp ilerlerse 3. senden bekleriz artık desen ya eşine :))) Kolay bi iş sanki..3 çocuk çok iyi ama büyüyünce iyidir eminim bebekken çıldıtıyorlar insanı.Göknur canım sende bebek varmı bilmiyorum ama yok heralde inşallah 3.üz olur bir kerede büyütür kurtulursun.Tek tek doğumu var hamileliği var :)) zor iş
bende K.maraşlıyımmmm ayyyy çokkk sevindimmm burayı bulduğuma:))
Hoşgeldin canım.
Ayşegül doğum günün kutlu olsun canıM.Sevdiklerinle birlikte huzurlu,sağlıklı,parasız olmaz :)) paralı yıllar dilerim
Ben de Kahramanmaraş geliniyim
bende K.maraşlıyımmmm ayyyy çokkk sevindimmm burayı bulduğuma:))
Ben de Kahramanmaraş geliniyim
topiğimize hoşgeldiniz arkadaşlar, nasılsınız ?
kahramanmaraş'ta mı oturuyorsunuz?
Sende hoşgeldin canım..Topiğin bayanları ya hamile yada kısa süreli nete giremiyolaro yüzden ben evsahipliği yapayım size .Sizler nerelisiniz ,ne iş yapıyorsunuz,çoluk çocuk var mı?
Hoşbulduk arkadaşlar. Bende hamilelik meselesiyle üye oldum zaten forumatopiğimize hoşgeldiniz arkadaşlar, nasılsınız ?
kahramanmaraş'ta mı oturuyorsunuz?
ben kahramanmaraş geliniyim, kütahya'da yaşıyoruz şuanda. k.maraş'a da tatil için gelmek iyi oluyor, inşaallah hep böyle olur :))hoşbuldum evet hem K.maraşıyım hemde burda yaşıyorumDsz burdamısınz
Hoşbulduk arkadaşlar. Bende hamilelik meselesiyle üye oldum zaten foruma
Çoluk çocuk yok. Öğretmenim. Şu an Kahramanmaraştayım. Ama tayinim çıkar mı çıkmaz mı belli değil.:18::18::18::18:
Aslen Erzurumluyum canım.İnşallah tanışırız. 1 yıllık evliyim.İnşallah mevlam isteyen herkese verir bir tane bebiş....ben kahramanmaraş geliniyim, kütahya'da yaşıyoruz şuanda. k.maraş'a da tatil için gelmek iyi oluyor, inşaallah hep böyle olur :))
geçtiğimiz hafta oradaydık, kayınbabam vefat etti, cenaze için gelmiştik. ondan önce de haziran ayının ikinci haftasında tatil için gelmiştik, iki hafta kalmıştık orada.
çalışıyormusun ?
aslen nerelisin peki? topikte öğretmen arkadaşlarımız var, onlarla da tanışırsın zaten.
kaç yıllık evlisin, belki topik sana da uğurlu gelir, burda bebek isteyen arkadaşlar hamile kaldılar. bi göknur birde ben kaldık, Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?