- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
arkadasım anamıyomuyosunz tamam dıyorumm ortalıgı karıstırıp gidicek bırı degılım burdayım sabhtan berı measj yetıstırmeye calısıyorum ben alttan aldıkca abartmayın her yazılana degıl tek cumleye taktım beırtıp duruyorum ne ortalıgı karıstırmam ne mıllıyetcı ırkcı olmam ne baska bıseyım ne bu yahu abartamayın yeter herkesın bı sınırı var asmayın
Çevremde Benim Maraşlı yok hocam tek tanıdığım eşim zaten burada değildim eşim ve ailesi acı yiyince bende herkes acı yiyor diye düşündüm ama yine de maraşlılar acı seviyor diye birşeyde demedim. Neyse hocam kendinize iyi bakın boş verin...tanımıyorsa konuya hakim değilse yorum yapmayacak o zaman,yapacaksa da önce soracak, ben burda kaç yıldır yazıyorum, kaç yıldır arkadaşlarla da yazışıyoruz hatta yüzyüze tanışıyoruz, o mu dikkat edecek ilk yorumu yaparken ben mi... sen de acılılardan bhsetmişsin, şaşırmış senin bu düşüncene, ya belki sana acılı geliyor, hiç bir maraşlı arkadaşımız burda böyle söylemedi, davranmadı bize,bilemiyorum...bana söyleseler bu kadar abartmam, onlara katılır konuşurum, karşı çıkacak bi durum yok, kişiye göre değişir zevkler... teşekkürler ilgin için :)
Tamam da şimdi suçlanan biz mi olduk anlamadım.konuyu açan siz, yazan siz, laf sayan siz, suçlu biz olduk ne ala!!!!
teşekkür ederim serapcım ilgin için, senle ilgili bi durum yoktu, sıkma canını, bizim aramızdaydı sorun, inşallah tayin çıkar da tanışırsın topikteki kızlarla yüzyüze :) benim ildışı olmamış maalesef...zaten 1 tanecik yer seçmiştim, puanım yetersiz kalmış :)))Çevremde Benim Maraşlı yok hocam tek tanıdığım eşim zaten burada değildim eşim ve ailesi acı yiyince bende herkes acı yiyor diye düşündüm ama yine de maraşlılar acı seviyor diye birşeyde demedim. Neyse hocam kendinize iyi bakın boş verin...
48ve58
- öncelikle isim verin dediğiniz için yazıyorum yanlış anlamışım madem K.maraşa değilmiş söyledikleriniz özürdilerim ama bence abartmayın yazdıklarınıza dıkkate edın soylediğiniz kelımeleri suclayarak ırkcı vs dıye yazmazsanız sevınırım umarım olmustur
İnşallah canım tanıdık yok tanışırız arkadaşlarla inşallah. Ben tayin işinden ümidimi kestim hocam hele ki bölümümde sınıf ki yerimizde çakıldık kaldık 4+4+ sayesindeteşekkür ederim serapcım ilgin için, senle ilgili bi durum yoktu, sıkma canını, bizim aramızdaydı sorun, inşallah tayin çıkar da tanışırsın topikteki kızlarla yüzyüze :) benim ildışı olmamış maalesef...zaten 1 tanecik yer seçmiştim, puanım yetersiz kalmış :)))
günaydın arkadaşlar...
nolmuş böyle topiğe çok üzüldüm, biz aslen maraşlı olmasak da maraşlıyız diyebiliyoruz ve bu topikte yazışabiliyoruz. bizden başka yazan da yok, hele de ayşegül topiğin en düzenli takipçisi.
maraşta buluşmaktan bahsetmiş arkadaş, maraşlı değiliz belki ama biz maraşta buluştuk.
eleştiri yapılmayacak mı, eleştirebiliriz, benim gelin gittim maraşa, ama bi sürü sıkıntı ile karşılaştım. tüm maraşlılar öyle olmayabilir belki ama eşimin ailesi öyle, ben hiç acı yiyemem, onlar ise cacık ve salataya bile pul biber ekmeden yemiyorlar, bunu söylemekte sıkıntı olmamalı.
çok üzüldüm, en çokta ayşegül'ün kırılmasına üzüldüm
semacım, üzülme nolur, ben üzülmedim, çok sinirlendim, gereksiz yere çıktı tartışma, ben sivastan bahsediyordum, burçine cevap niteliğinde yazmıştım, arkadaş da maraşlılardan bahsettiğimi sanıp üstüne alınmış ve birden kükremiş, arkadaş edinmeye gelmiş de ben engel olmuşum, kötü söz söylemişm gibi davranmış bana, çok sinirlendim, ben olsam bi sorardım, ayrıca beslenme yüzünden cilt erken yaşlanıyor, doğuda insan ömrü daha kısa, ne var bunu dediysem, ha maraşlılara desem yüreğim de yanmıycak da :) boşver canım, senin eleştirileri de görmesin diyelim artık :)))
Mevlam analı babalı büyütsün canım darısı başımıza.Şimdi nasıl heyecanlısındır.teşekkür ederim melihacım, evet biz çok konuşuyorduk bahsediyorduk da bişey olmuyordu, ki maraşla ilgili de değildi yazdıklarım,neyse...
geçmiş olsun canım ya, şoka mı girmiş annen? gerçekten zor günler geçirmişsinizdir, iyi de mi şimdi? sen de kendne dikkat et, nasıl gidiyor, bebiş iyi mi :)
ben bugün kıyafetleri bayağı tamamladım bebişimin. aldıklarım: battaniye,çıtçıtlı tulum,ağız mendilleri, banyo havlusu, 2 hastane çkışı, zıbınlar, çıtçıtlı badiler, 1 pembe çorap :) beğenemedim de 1 tanecik aldım, ekstra eldiven,yelek, 1 önlük :) daha eksikler var tabi, bebe malzeme çantası alıcam,baktım ama almadım henüz. beşiğini arkadaşım vericek, ana kucağı falan gibi bi kaç şey daha vericek :) kendime de emzirme sütyeni ve uzun iç çamaşırı aldım, sezeryan dikiş kısmına denk gelmeyecek cinsten ve de yakası düğmeli gecelik, emzirirken kolay olur dedi arkadaşım hastanede falan. şimdilik böyle :) şimdi güzelce bebek deterjanları ya da sabunlarla yıkayıp ütüleyp doğum çantama koymalıyım de mi :)
Mevlam analı babalı büyütsün canım darısı başımıza.Şimdi nasıl heyecanlısındır.teşekkür ederim melihacım, evet biz çok konuşuyorduk bahsediyorduk da bişey olmuyordu, ki maraşla ilgili de değildi yazdıklarım,neyse...
geçmiş olsun canım ya, şoka mı girmiş annen? gerçekten zor günler geçirmişsinizdir, iyi de mi şimdi? sen de kendne dikkat et, nasıl gidiyor, bebiş iyi mi :)
ben bugün kıyafetleri bayağı tamamladım bebişimin. aldıklarım: battaniye,çıtçıtlı tulum,ağız mendilleri, banyo havlusu, 2 hastane çkışı, zıbınlar, çıtçıtlı badiler, 1 pembe çorap :) beğenemedim de 1 tanecik aldım, ekstra eldiven,yelek, 1 önlük :) daha eksikler var tabi, bebe malzeme çantası alıcam,baktım ama almadım henüz. beşiğini arkadaşım vericek, ana kucağı falan gibi bi kaç şey daha vericek :) kendime de emzirme sütyeni ve uzun iç çamaşırı aldım, sezeryan dikiş kısmına denk gelmeyecek cinsten ve de yakası düğmeli gecelik, emzirirken kolay olur dedi arkadaşım hastanede falan. şimdilik böyle :) şimdi güzelce bebek deterjanları ya da sabunlarla yıkayıp ütüleyp doğum çantama koymalıyım de mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?