Kahramanmaras///46

ayşegülcüm hayırlı olsun cnm yeni okulun inşallah severek gidip gelirsin bu sene gitmiceksin ne güzel bebişinle vakit geçiriceksin peki napıcan ücretsiz izin kullanacak mısın?

serapcım darısı senin başına inşallah sende gidersin eşinin yanına..

ilknurcum inşallah iyi haberler gelir babandan cnm.. hayırlı olsun ben nişanladım görümcemi geçen hafta sıra sende..

kızlar tayinim çıkmış, muğla merkezdeki bi köy okuluna, son tercihimdi, en uzak yerdi 54 km... çıktı ya şükür, puanı en az olan benim 95 puanım vardı :) hayırlısı olsun artık...

çıkmış ya,varsın az uzak olsun.Çok sevindim,darısı serap'ın başına.

İnşallah iyi çıkar sonuçlar.Görümcene de hayırlı olsun.

Bende varis oluştu,bacağım mor mor oldu,görseniz korkarsınız valla.Vajinal varis de oldu,şişlik var o bölgemde.Bu hamilelikte de bunları yaşadık,daha da ilerlemez inşallah.

iyi dileklerin için teşekkür ediyorum canım.
Sanada geçmiş olsun çok ayakta kalmamaya dikkat et ...dicem ama öğretmensin mecburen ayaktasınız.inşallah ilerlemez birde hamilelikte sıcak suyla duş almayın diyolar kılcal damarları genişletirmiş.

sağol melihacım :) evet ilk dönem izinler ve raporları kulanıcam. 2. dönem de raporla idare etmek için uğraşıcam, olmazsa ücretsiz izne o zaman ayrılıcam, kaç ayı idare edemezsem o kadarlık alırım. bakalım, seneye yine tayin dönemi gelir yazın yine isterim, bakalım hayırlısı. bebeğim olsun da sağ salim, inşallah sorun çıkmaz da bebişe kavuşurum ...

Teşekkür ediyorum canım.Sizede hayırlı olsun canım aileye yeni yeni insanlar katılıyor ..Görümceler bişey demek istemiyorum kendisi için.Hayırlısı olsun akraba sonuçta .Beni çekiştirmediği sürece annesiyle fısır fısır vede ben üzerlerine düşmediğim sürece iyiyiz..

sağol canım, evet darısı serapın başına...

geçmiş olsun varisler için, vajinal varis de mi oluyormuş, duymamıştım, sonradan geçiyor değil mi doğumdan sonra? 2. ve sonaki bebeklerde tabi anne daha afzla yıpranıyor, katlanıcaz artık, varis için çorap korse falan oluyor galiba,nette okudum daha önce, kullanırsın belki...benim ayaklar poğaça kıvamında :) son halimin fotolarını ekliycem, makine için eşim aparat almış, maraşta çekildiğimiz fotoları da ekliycem bi kaç tane...

ilknur, ben maksimumda değilim

ilknur,ayşegül sağolun kızlar
ayşegülcüm doğumdan sonra özel bölgedeki şişlik inermiş ama bacağım geçmez sanırım.Lazer yaptırabilirsem veya başka bir şey,ameliyat mı bilmiyorum,yaptırırım çünkü çok kötü bir görüntü.Fotoğrafları da bekliyoruz.

Görevde olan sınıf öğretmenleri içinmiş sertifika vereceklermiş kursa alıp milli eğitimdekiler öyle söylemişler arkadaşa.Yine de dediğin gibi güven olmaz.Bugün ak diyorlar yarın fikir değişmiş kara demeye başlıyorlar

serapcım, yine de şansını denersin bakarsın, hayırlısı
burçin varis geçmiyor yani, bence de ne gerekiyorsa yap, eminim kötü görünüyordur, doğumdan sonra düşünrüsün artık onu :)
fotoları eklemeyi deniyim bakiyim bi...

meraba kızlar nasılsınız, arada açıyorum topiği geçmişi okuyayım önce sonra yazarım diye düşünüyorum ama yoğunluktan okuyamadan çıkıyorum,
adli tatil bu hafta sona erdiği için işlerimiz yoğunlaşmaya başladı. akşamları da bi kaç gündür geç çıkıyorum evde de açamadım neti. inşaallah hepiniz de iyisinizdir. çok öpüyorum sizleri, görüşmek üzre, kendinize cici bakın )

Bir net açıklama yapılsın gerisini düşüneceğiz. Bu arada fotodakiler kimler?:44:

ben 3 gün yokum kızlar,İstanbul'a kardeşimin düğününe gidiyorum,inşallah kazasız belasız gider dönerim.Pazartesi de akşama girerim anca,okulda sene başı toplantısı var,sınav görevim olabilir.Kendinize iyi bakın.

ben 3 gün yokum kızlar,İstanbul'a kardeşimin düğününe gidiyorum,inşallah kazasız belasız gider dönerim.Pazartesi de akşama girerim anca,okulda sene başı toplantısı var,sınav görevim olabilir.Kendinize iyi bakın.

günaydınlar...

serapcım bizleri tanımış oldun, burçin tanıtmış bizi .) artık siz buluşur eklersiniz ben bakarım burdan :)

burçin, hayırlı yolculuklar, düğününüz de hayırlı olsun...

benim ayaklarım kaşınıyordu 2 haftadır, acile gitmiştim dr merhem verdi ama kullanmamıştım, aile hekimine sordum o da hamilelikten olabilir dedi, kadın doğumcum da cildiyeye yönlendirdi, mantar dedi o da ay çok sinir bozucu bi şeymiş bu mantar, eskiden vajinal mantar geçirdim ama bu sefer zor geldi bana bu, ayaklarım şiş, kaşınıyor acıyor kızarıyor, kaşımıyorum gerçi ama tutyorum kendimi...kremler var sürüyorum geçer inşallah

merhaba kızlar.burçin geçmiş olsun canım.varis nerelerde oluyormuş.neden oluşmuşki.ne garip hastalıklar var
.ayşegülcüm hayrılı uğurlu olsun görev yerin.ben hemen çıkıyorum gelince görüşürüz inşl.ayrıca tipimie bakın koşturma tipi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…