kızlar tayinim çıkmış, muğla merkezdeki bi köy okuluna, son tercihimdi, en uzak yerdi 54 km... çıktı ya şükür, puanı en az olan benim 95 puanım vardı :) hayırlısı olsun artık...
Canım Osmaniye -K.maraş arasında yoğun bir gidiş geliş yaşıyoruz.Babamın sonuçları henüz çıkmamış bu hafta boşa gittik .Pzt ye kaldı yine.Bu arralar iş yerine uğrayamıyorum desem yalan olmaz .evde de girmeye vaktim olmuyor ancak girip okuyup çıkıyorum ama takipteyim.Herkeslerde iyi okuduğum kadarıyla ohh ohh ne güzel.Bugün yine yolcuyuz görümcemi görecekler,isticekler2 gün sonrada tatlı yicez.Biraz yoğun ve telaşlı bir dönem Allahım hayırlı telaşlar versin sonu iyi olan telaşlar versin. Kızlarda pek uğramaz olmuş topige ..şşşş burçin,sema,göknur,meliha ,serap sizler nasılsız
iyi dileklerin için teşekkür ediyorum canım.çıkmış ya,varsın az uzak olsun.Çok sevindim,darısı serap'ın başına.
İnşallah iyi çıkar sonuçlar.Görümcene de hayırlı olsun.
Bende varis oluştu,bacağım mor mor oldu,görseniz korkarsınız valla.Vajinal varis de oldu,şişlik var o bölgemde.Bu hamilelikte de bunları yaşadık,daha da ilerlemez inşallah.
ayşegülcüm hayırlı olsun cnm yeni okulun inşallah severek gidip gelirsin bu sene gitmiceksin ne güzel bebişinle vakit geçiriceksin peki napıcan ücretsiz izin kullanacak mısın?
serapcım darısı senin başına inşallah sende gidersin eşinin yanına..
ilknurcum inşallah iyi haberler gelir babandan cnm.. hayırlı olsun ben nişanladım görümcemi geçen hafta sıra sende..
ayşegülcüm hayırlı olsun cnm yeni okulun inşallah severek gidip gelirsin bu sene gitmiceksin ne güzel bebişinle vakit geçiriceksin peki napıcan ücretsiz izin kullanacak mısın?
serapcım darısı senin başına inşallah sende gidersin eşinin yanına..
ilknurcum inşallah iyi haberler gelir babandan cnm.. hayırlı olsun ben nişanladım görümcemi geçen hafta sıra sende..
çıkmış ya,varsın az uzak olsun.Çok sevindim,darısı serap'ın başına.
Bende varis oluştu,bacağım mor mor oldu,görseniz korkarsınız valla.Vajinal varis de oldu,şişlik var o bölgemde.Bu hamilelikte de bunları yaşadık,daha da ilerlemez inşallah.
huyları böyle, ortaya at çekil... sizin için çok umut verici bişeymiş gibi gelmiyor bana da hadi hayırlısı olsun, sertifika mı isteyecekler napcaklar acaba, öğretmenin dediğinemi inanacaklar nasıl olck muallakta yine...
İnşallah canım benim en kısa zamandaserapcım darısı senin başına inşallah sende gidersin eşinin yanına....
serapcım, yine de şansını denersin bakarsın, hayırlısı
burçin varis geçmiyor yani, bence de ne gerekiyorsa yap, eminim kötü görünüyordur, doğumdan sonra düşünrüsün artık onu :)
fotoları eklemeyi deniyim bakiyim bi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?