- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Evet onu da yeni getirdiler canım eşin merkezdeyse merkezden başka yer tercih edemiyorsun önceden zannedersem 90 km şartı vardı ilçede olsa gidebiliyordun ama şimdi onu da kaldırdı sağolsun bakanımız.Hakkından hayırlısı canım köyde zor olur işte ya kalacaksın haftasonu geleceksin ya da her gün gidiş geliş yapacaksın..yakınlığa göre değilmiş serap, eşim merkezde çalıştığı için merkezde 7 açık var köylerde,onları seçtim, aslında merkez köy 60 km uzak ama ilçenin köyü 30 km ya da ilçe çok yakın ama seçemiyoum. mantıksızlığın tam adresi bizim bakanlık :)))
Evet onu da yeni getirdiler canım eşin merkezdeyse merkezden başka yer tercih edemiyorsun önceden zannedersem 90 km şartı vardı ilçede olsa gidebiliyordun ama şimdi onu da kaldırdı sağolsun bakanımız.Hakkından hayırlısı canım köyde zor olur işte ya kalacaksın haftasonu geleceksin ya da her gün gidiş geliş yapacaksın..
Başlıyorum canım yine seminer falan verecekmişler sınıfçılala okul öncesi öğretmenlerine.Birde ben de müdür yetkililik var o yüzden başlamam lazım.Bende köydeyim kalıyorum . seviyorum da bakalım zaman ne gösterecek bizlere ama eşimin yanında da olmak istiyorum.3 gündür sıkıntı içerisindeyim aklım maraşta olacak o şekilde de ben ne kadar verimli olacağım bilmiyorum..hmm dahaneler görücez, neler gelicek acaba başımıza... evet canım, hayırlısı olsun hepimiz için. köy okullarını seviyorum ben sıkıntı olmaz:) geliş gidişte de sorun yok, en uzağı 54 km, o da düz yol, yarım saat sürer, derslerimi de toplatırım bi kaç güne, arabam da var :) bebiş de olcak , evime gelir giderim kesinlikle. ayrıca bu sene gitmeyi düşünmüyorum, seneye yine isterim tayin, keşke çıksın kadrom maraştan gelsin de yeter ki, nereye gelirse gelsin diyorum, çünkü bi iş olsa oraya gitmem felaket olur. burdan rapor alsam kabul edilmiyor il dışı diye malum.
tatil bitiyor, napıcaksın , 1 hafta sonra başlıyo musun göreve yoksa rapor alıcak mısın
Başlıyorum canım yine seminer falan verecekmişler sınıfçılala okul öncesi öğretmenlerine.Birde ben de müdür yetkililik var o yüzden başlamam lazım.Bende köydeyim kalıyorum . seviyorum da bakalım zaman ne gösterecek bizlere ama eşimin yanında da olmak istiyorum.3 gündür sıkıntı içerisindeyim aklım maraşta olacak o şekilde de ben ne kadar verimli olacağım bilmiyorum..
Yeni haberleri duydun mu canım.Artık eşi özel sektörde çalışan öğretmenler eş durumuna başvuramayacakmış.hmm anladım, müdür yetkililik de çok zor allah kolaylık versin cnm. köy okullarını ben de çok severim :) verimli olan öğretmen kalmadı zaten boşver, bakan küstürdü bütün öğretmenleri, kimsede ne verim ne vicdan kaldı, hepimiz öyleyiz, sen elinden geleni yap yeter
Yeni haberleri duydun mu canım.Artık eşi özel sektörde çalışan öğretmenler eş durumuna başvuramayacakmış.
Bilmiyorum canım nolcak? Eş durumu vardı bir araya gelmek için ama o da gitti o maraşta ben urfada yaşlanıp gideceğiz artık.ayy o haber öyle miymiş? ben de kaç kez denk geldim ama sonuna denk geldim,bişeylerden bahsediyordu ama(( demek özel sektörle ilgili eş durumlarıymış...hay allah ya,nolcak şimdi???
Bilmiyorum canım nolcak? Eş durumu vardı bir araya gelmek için ama o da gitti o maraşta ben urfada yaşlanıp gideceğiz artık.
Özel sektördekilerle evlenmeyin demek oluyor.Bilmiyorum nasıl olacak istifayı bile düşündüm bugün.Artık mantıklı düşünemez hale getirdiler bizleri sonrada bizden verim bekliyorlar.ne kadar mantıksız bişey...ne demek yani bu, özel sektörde çalışanla evlenmeyin mi diyor öğretmenlere ??? malum ev işlerimize, çocuk işlerimize karışıyor ya...burnunu sokmadığı yer kalmadı şerefsizinbu kadar insana nasıl yapar vicdansız. valla diyecek bişey yok serapcım, üzülmekte haklısın, ne diyim ki artık...
Özel sektördekilerle evlenmeyin demek oluyor.Bilmiyorum nasıl olacak istifayı bile düşündüm bugün.Artık mantıklı düşünemez hale getirdiler bizleri sonrada bizden verim bekliyorlar.
aynen öyle, ne verim kaldı ne heves zaten... ben artık öğrencilerime "asla öğretmen olmayın" diyorum valla, rezilliğe baksana, her gün daha da batıyoruz... belki bi yerden kapı açılır, bi umut ...
Kuzenim tercih yaptı bu sene üniversite için kesinlikle yazdırmadım.Gözünün önünde benim dedim çektiğim rezillikler ortada halen daha da çekiyorum çekmeyecede devam edeceğim bunu biliyorum nasıl adalet ya şubatta isteyenler gitti eşlerinin yanına tek suçumuz 6 ay sonra atanmak mı oldu.Ben neden gidemiyorum eşimin yanına ne farkımız var gidenlerden bizim .
Şimdi de tamamen önümüzü kapatıyor.
Kızlar ben geldim ve benim tayin işi olmadı. Maraş'tan bir kadro bile açmamışlar..
Yeni haberleri duydun mu canım.Artık eşi özel sektörde çalışan öğretmenler eş durumuna başvuramayacakmış.
Naparsın canım işine geleni alıyor bakan işine gelmeyene de hiç bakmıyor...haklısın kesinlikle... e hadi senin isteme durumun yoktu diyelim şubatta, ne diye kaldırıyosun şubat atamasını, eş durumu atamasını, hayat devam ettiği sürece insnlar ve tabi öğretmenler de evlenecek. kimle evlenirse evlensin, nereye atanmış olursa olsuneşininyanına gitmek en doğal ahkkıdır bi çalışanın. yok ya bu ülke,bu devlet adam olmaz...işine gelince ab, avrupa ülkelerini örnek almasını biliyor,avruğpada 64 aylıkken başşıyolarmış ya okula, biz d eöyle başlayabilirmişiz, ama baksın bakalım avrupada şartlar böyle mi, eşler böyle mi... adamlar çalışanına nasıl değer veriyor baksın bi...
Valla öyle canım eşimin akşam bana bakışı bile değişti. Haftaya bugün yok musun şimdi diyor ben ne yapacağım bilmiyorumgünaydın kızlar...
herkes iyi sanırım,ne güzel.
çok üzüldüm ya,niye bu kadar umursamaz bu bakanlık?
bir bu eksikti,böyle bir saçmalık mı olur,ne yapacaklarını şaşırdılar
öyle olacak canım iki haftada bir gelmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artık...günaydınlar...
hoşgeldin burçin, tatil nasıldı ?
serap, sık sık gelir gidersiniz birbirinizin yanına, şimdilik tek mantıklı şey bu geliyor bana...
günaydınlar...
hoşgeldin burçin, tatil nasıldı ?
serap, sık sık gelir gidersiniz birbirinizin yanına, şimdilik tek mantıklı şey bu geliyor bana...
öyle olacak canım iki haftada bir gelmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artık...
İnsaf pek beklemiyorum artık ben bu kurumdansağol canım,iyiydi ama aşırı sıcaktı,maraş'a gelmeye can attım resmen,bana göre yayla burası :)
zor ya,inşallah şubat'ta bir güzellik yaparlar,tabi insafa gelirlerse
İnşallah canım büyük şoku atlattım şükür şimdii daha iyiyim...serapcım Allah kolaylık versin ne yapmışlar böyle yaa insanları ne kadar zor durumda bırakıyolar inşallah en kısa zamanda bi yol bulunur eşinle kavuşmanız için böyle olmaz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?