- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
merhaba kızlar.burçin geçmiş olsun canım.varis nerelerde oluyormuş.neden oluşmuşki.ne garip hastalıklar var
.ayşegülcüm hayrılı uğurlu olsun görev yerin.ben hemen çıkıyorum gelince görüşürüz inşl.ayrıca tipimie bakın koşturma tipi:)
ayaklarını sakın ıslak bırakma ayşegülcüm,nem ve sıcaklığı çok sever mantarlar.Kremlerini sür,neyse ki erken önlem almışsın.Tırnağına geçmeden biter gider inşallah.Tırnağa geçti mi,bir de ilerledi mi malesef kurtuluşun olmuyor.Çok kötü bir görüntü ve hafif sıkı ayakkabılarda ve soğukta ağrısı çok oluyor.
geldin gidiyorsun,bir soluklansana.Varis görmedin mi hiç,şanslısın.Bacaklarda olur genelde ama vajnada da oluyormuş,ben de yeni öğrendim( Yeşil ,kırmızı-morumsu damarlar gözükür bacaklarda.Ağrı yapar,bende kramp da oluyor ama hamilelikle alakalıdır muhtemelen kramplar.İlerlerse şişer,solucan gibi gözükür bacakta.Allahım korusun
Allah kolaylık versin semacım.milletin eli ayağı dili rahat durmuyorki hele hafta sonları coşuyorlar :)sabrın bol lsun canım.savcılktan bir kurtulsan :)meraba canlar, nasılsınız? bizim iş çok yoğunlaştı, robotlaştık yine :)) göknur iyi bilir bu halleri :)
sizler nasılsınız? geçmişi okuyamadan çıkıyorum yine. çok öpüyorum hepinizi de
Merhaba Kahramanmaraşlı bayan arkadaşlarım
Ben resim öğretmeniyim 12yıl bekleyişten sonra artık atamam cıkcak gozukuyor.Ben kocaelinde yasıyorum.Tercih konusunda kararsızım tercihlerimde Kahramanmaraşta var.Sizlere bir danışmak istedim.Pazarcık ve türkoğlu nasıl ilçeler yaşam nasıl pahalımı ev kiraları nasıl ne civarda ulasım nasıl? halkı ve kültürüde merak ediyorum.Su okullardan bildikleriniz varmı yardımcı olabilirmisin karar vermeme.
Beyoğlu Aşağı Sarılar Ortaokulu
Turgut Reis Çok Programlı Lisesi
Kılılı Nazlı Balduk Ortaokulu
Yeşilyöre Ortaokulu
Cumhuriyet Ortaokulu
Narlı 26 Ocak Ortaokulu
Yavuz Selim Ortaokulu
Şekeroba Yunus Emre Ortaokulu
Türkoğlu Lisesi
Yatılı Bölge Ortaokulu
Pazarcık Lisesi
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu
geldim canım pazartesi hep milli eğitimdeydim müdür yetkililik işlemlerini hallettim mühürdür berattır onalrı teslim aldım adaylığım kalktı bugün onun evraklarını teslimettim yoğundum canım o yüzden giremedim sizler napıyorsunuzselamlar...hoşgeldin burçin,düğün iyi geçti inşallah. varis hareketsizlikten ayakları dinlendirmemekten oluyor aslında, çok mu yürüyüş yaptın acaba ondan mı oldu :))) yoksa fazlsıyla hareket ettin dediğine göre, ilerlemez inş.
semacım kolay gelsin iş yerinde sana...
serap gitmiştir sanırım okuluna, girmez oldu nete....
tayin çıkmadı kürkçü dükkanına geri döndük canım napalım iyi diyelim iyi olalımben geldimmm,düğünü hallettik şükür.
melihacım bol bol yoğurt,yeşillik ye.Dişine iyi gelecektir.Fotoğraf da koy en kısa zamanda,görmüş oluruz.
ayşegülcüm varis çorabı aldım,yani kardeşim zorla aldırttı,varislerime de baktı,ilerlemeden giy,doğumdan sonra da birkaç ay devam et dedi.Hatta bir tane daha gönderecekmiş.Yapılacak şimdilik bu sanırım,doğumdan sonra umarım azalır.
göknurcum inşallah yeni yerinizde daha çok paralar kazanırsınız,uğur getirsin size.
sema,ilknur,serap sizler de iyisinizdir inşallah.
ben okula gideceğim birazdan,offf,başlıyor ya
Merhaba Kahramanmaraşlı bayan arkadaşlarım
Ben resim öğretmeniyim 12yıl bekleyişten sonra artık atamam cıkcak gozukuyor.Ben kocaelinde yasıyorum.Tercih konusunda kararsızım tercihlerimde Kahramanmaraşta var.Sizlere bir danışmak istedim.Pazarcık ve türkoğlu nasıl ilçeler yaşam nasıl pahalımı ev kiraları nasıl ne civarda ulasım nasıl? halkı ve kültürüde merak ediyorum.Su okullardan bildikleriniz varmı yardımcı olabilirmisin karar vermeme.
Beyoğlu Aşağı Sarılar Ortaokulu
Turgut Reis Çok Programlı Lisesi
Kılılı Nazlı Balduk Ortaokulu
Yeşilyöre Ortaokulu
Cumhuriyet Ortaokulu
Narlı 26 Ocak Ortaokulu
Yavuz Selim Ortaokulu
Şekeroba Yunus Emre Ortaokulu
Türkoğlu Lisesi
Yatılı Bölge Ortaokulu
Pazarcık Lisesi
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?