• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

aaa inanmıyorum ben de profiterol yapmayı düşünüyordum, aynı şeyi düşünmüşüz :9: ama malzemelerim tam mı bakmadım henüz, bugün yapamayabilirim, kolay gelsin, bekliyorum yorumunu şekerim :21:

merhaba ...
benim aklıma bişey geliyor ama:44::44::44:

yok canım,düşündüğün şey değil :61:

senin adına çok sevindim.Darısı benm başıma inşl.bugünde bende tam tersi bir durum var.böle bir sıkıntı bir rehavet :P çemkiresim var birilerine.:30:

hayırdır canım,eşine çemkir diyeceğim ama adam alışık,tadı da çıkmaz ki :90:

aslında olur sana çemkiriyim çıtırcık.burçinin dediği gibi kociş kaşarlandı artık:)Tadı çıkmıyor onunla kavganın.Burçinede çemkiremem korkarım ondan:) en iyisi sensiiin.

beni samimi bulduğun için teşekkürler :52: hadi bakim çemkir de göreyim seni....:117::121:

aaa,benden mi korkarsın,hiç benden korkan biri olmamıştı valla,öğrencilerim de birazcık korksa iyi olabilir aslında

beni samimi bulduğun için teşekkürler :52: hadi bakim çemkir de göreyim seni....:117::121:

:):))::) öle bir dedinki çemkiresim geri gitttii çıtırcık:)çok yoruldum bugün,işler çok birikti hepsi bende ondanmı oldu ne.Birde sevgili kocam yine kahvaltı masasını toplamamış görünce koptum gitti.Geçti ama şimdi.

Back
X